138 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 105 העקרב קורס טייס ??
דיון

קורס טייס ??

8 הודעות 59 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
חברה אני כותב את ההודעה הזו על מנת להציף דברים למעלה ואולי לגרום לדחיפה חדשה למהלך שהתחיל יפה עם הרבה כוונות טובות ומוטיבציה גבוה אבל איפשהו במהלך הדרך נכנס ל"ורטיגו".

כבר חלף חודש וחצי לערך , אם זכרוני אינו מטעני, מאז שהתחלנו את הקורס טייס,
במהלכו עזבו וחזרו מדריכים ועזבו וחזרו חניכים, ובוצעו שני שיעורים תיאורטים בתוכנת ה TEAM SPEAK ללא טיסות רשת.
החלו טיסות אימונים יומיות, והמון דיבורים על גודל הטייסת שהינה מהגדולות בקהילה.

שיעורים מעשיים טרם החלו ואף לא מילה אחת על המשך השיעורים.
משהו לדעתי מתפספס פה.
אני חושב שהטיסות היומיות המתבצעות כאן , או שלא מתבצעות, הן דבר חיובי אך דבר זה לא יכול להיות במקום הקורס טייס שלשמו, לפחות אני, הצטרפתי לטייסת ובטח שלא כאשר בכל הטיסות שאני השתתפתי לא נכח חבר שאינו חניך או מישהו מהסגל למעט דור.
איך אני, שלא יודע להשתמש במערכות הנשק, למעט הפצצה של פצצת ברזל, יכול להשתתף במשימות ?
פניתי כמה פעמים לדור בשאלה על המשך הקורס טיס והתחלתן של טיסות בפועל אך עד היום טרם החלנו בהן.

במקביל החליטו בטייסת לפתוח קורס טיס שני , הכולל פגישה עם חניך מהקורס טיס הראשון.
לא בכדי, הטייסות האחרות מוצאות דברים אלו מגוחכים ולא רציניים ואף אני למרות רצוני הרב מתחיל לחשוב כך.
האם אני היחידי שדברים אלו מפריעים לו ?

דור, אני חושב שיש לכם רצונות טובים, אבל תחילה יש להציב יעדים שאתם יודעים שאתם יכולים לעמוד בהם ולאחר מכן, להמשיך קדימה בכל העוצמה ולא "לירות לכל הכיוונים".
#2 · לפני 19 שנים
fibola, בוא אני אגיד לך כמה דברים..
אז ככה:
מאז שעזבתי,דור אמר לי שהם העבירו כמה שיעורים.
עכשיו אבל זה לא היה מי יודע מה הכי רציני וגם אני חושב ככה,
כרגע הם עושים טיסות סדירות.

דור אמר שהוא פותח את קורס הטי מחזור מס' 2,
אבל מה שהכי הכי חשוב מה אתה למדת בקורס מס' 1.

בקיצור הטייסות האחרות אמרו דברים כאלו לדור:
"כמה טייסים יש לכם(שטסים) שאתם פותחים עוד מחזור".

אני ת'אמת כרגע לא בתור מדריך ק"ט אלא אני
חזרתי בתור טייס,אז אני לא יכול להזיז שום דבר בק"ט.
אני חושב שעם כל חזרתי,הטייסת לא ממש רצינית ואנחנו צריכים לעבוד עוד הרבה.

בקיצור ולעניין fibola, תדבר איתי בפרטי ואני אסביר לך כמה דברים.
אם זה אומר על פצצות,וכו' וכו'.

רון.
רון אטיאס.
תשאף - תגיע 🙂
#3 · לפני 19 שנים
מצדיק את הדברים של ניר..
דור באמת אנחנו נתקענו בשיעור 2 ..
וניר הדברים האלה גםןם מפריעים לי ..

איך החתימה ??
הטובים לטיס ,הטובות לטייסים!
#4 · לפני 19 שנים
ניר,

אתה צודק ב1,000,000 אחוז!
אבל שמע, בעיקרון מתוכנן לכם סדרת שעורים של עד 5 לערכתי.
יש חלקוה בין המפקדים ואם ש לך הערות הן התקבלו ואני אישית ידאג ככל שאפשר לתקנם!

אם אתה רוצה, פנה לאבי / מני שהם האחראים על נושא של 2 השיערוים הבאים, שאל אותם כל אשר תרצה וסמוך עליי, כל אחד מהם מלך! ודואג שהקורס הזה לא יפול ודואגים לשלום הטייסת ואני בטוח שתקבל תשובות.

זה המסנג'ר של אבי-
avile_v@bezeqint.net

וזה של מני-
menykatz@zahav.net.il

וכמו שכבר אמרתי לך ואני אומר לכל איש צוות בטייסת הזאת -

כל שאלה / בקשה שיש לכם - פנו אליי ותזיזו דברים - זה מקרה קלאסי. והנה בישיבת צוות הבאה אני יעלה את זה בפני כל המפקדים.

ובהצלחה במשך הקורס, ויהיה קורס, אולי זה קצת צולע עכשיו אבל אני אומר לכם - אתם לא מבינים כמה השקעה יש בטייסת הזאת. כמה שעות של חשיבה והשקעה השקענו בה.
וזה ממשיך.

הבטחה שלי -
מחזור 2 לא יגמר לפנייכם ולא יעבור אותכם.

DOR
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#6 · לפני 19 שנים
כמי שעובד ומרבית זמני הפנוי מסתכם בשעות בודדות מאוד.
היות ואנני כותב הרבה בפורום אני מבין ללבכם.
אוכל לציין ולומר דבר כזה :
הטייסת שוקדת בימים אלו ולאורך תקופה ארוכה על כל נושאי ההדרכה/גיוס כאחד. בגלל אי מעורבותכם או אי יכולתכם לדעת מה מתבצע "מאחורי הקלעים" אנ מבין ללבכם ויש מן הצדק בדבריכם.
אנצל את רדע זה כדי לעדכן על כמה מהדברים שעומדים להתבצע בטייסת :
1. נושא בגיוס מטופל בצורה מעט שונה, הוכן דף קשר שיפורסם בקרוב על מנת שכלל חברי הטייסת יוכלו להתקששר בינהם.
2. על מנת שהטייסת תתקיים בצורה הטובה ביותר יש להתחיל מהדבר הבסיסי ביותר - נהלים, בלעדיים לא נוכל לקיים אורח חיים מסודר!!!
3. התווספו (עדיין לא פרסמו) מדריכים בסיסים להתחברות וקישורים לאתרים רלוונטים עבור מצטרפים חדשים.
4. נאסף חומר עזר עבור שיעורי ההדרכה.
5. נבנתה תוכנית מסודרת עבור מההלך ההדרכה ושיטת העברת ההדרכה.

לכל אלו שעברו את שיעור ההדרכה לגבי סוגי נשקים (קורס בסיסי), אנא העזרו בסבלנות. המטרה היא לבנות הדרכות מסודרות ומקיפות לכל הנושאים שיטופלו בטייסת. עקב העובדות שציינתי למעלה נבצר ממני להכין הדרכה מעשית עבור קורס המשך לסוגי הנשק.

דור ביקש ממני פעמים מספר לערוך הדרכה וסרבתי מפני שאנני חושב שיהיה זה נכון ללבצע הדרכה בסיסית על סוגי/שיטות הפצצה ושימוש באויוניקה לא-א/א-ק. כשבעתיד הקרוב חלק מהחניכים האחרים יקבלו הדרכה שונה ומקיפה יותר.

עקב כך גם נוצר המצב בו נתחיל בהדרכות בסיסיות שיכללו את ההדרכות המעטות שכבר בוצעו.

מקווה שתקבלו זאת בהבנה וסובלנות,
בתודה מראש
Mustang
Gigabyte P35-DS3L
Intel Core 2 Quad QX9650
2 x 1024 DDR2
Nvidia Corp GeForce 8800 GTS 512
#7 · לפני 19 שנים
הכל טוב ויפה גם אני עובד וזמני הפנוי מועט ביותר. אבל שוב , תסבירו לי איך נפתח קורס מספר שתיים אם המדריכים לא מוצאים את הזמן להדריך את קורס מספר אחד.
ולא שיש לי בעיה שקורס מספר שתיים יגיע לקורס מספר אחד מבחינת הטכנים, אני ממש לא בתחרות.
#8 · לפני 19 שנים
fibola, במקרה הכי גרוע יש עוד מדריכים נוספים
יש הרבה חבר'ה מוכשרים שיעבירו את החומר טוב.
חשוב לי שאת הקורס הזה יעשו המפקדים של הטייסת, כי זה הקורס הראשון וחשוב לנו שהוא [ וזה לא סותר את מחזור 2 ] יצאו הטופ של הטופ!
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.