144 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 110 אבירי הצפון - הטייסת נסגרה OT של הטייסת
דיון

OT של הטייסת

171 הודעות 1,419 צפיות לפני 19 שנים
#2 · לפני 18 שנים
Jaspern כתב/ה:יש לי בקשה אחת אליכם בקשר לקרב הזה; תתנו להם ליזום.

בדיוק כשקראתי את הדיון של יעל אמרתי לעצמי את אותו משפט, כמו שירדן אמר ליזום מהלך מכובד הם לא יצליחו, אני חושב שהקרבות יהיו מהירים מדי ומשעממים אז אולי כדאי בכלל לבנות משימה קטנה ולבדוק מי יצליח יותר{כי בואו נודה באמת, בדוגפייט אין להם שאפילו סיכוי קטן}
#3 · לפני 18 שנים
הרעיון שלי...:
FOF
FORCE ON FORCE
משימה סטייל "תגנו על הבסיס שלכם ותקפו את בסיס האויב" נשמעת לי אחלה של תחרות לא?...

מעבר לזה עוד שתי משימות - צד תוקף וצד מגן על מטרה מסוימת וכל פעם מתחלפים בצדדים.

שלושת המשימות יחד יהיו יותר מהירות מדוגפייט עקרבי אחד...
#4 · לפני 18 שנים
אני מסכים עם ההצעה שלך יותם, אבל אני בשום פנים ואופן לא יורד מלפחות דוגפייט אחד נגדם, במיוחד כשיהיה מישו שייצלם את הכל
ואחד מאיתנו שייצלם ב F , ופשוט נראה כמה הם אפסים, אני לא מוותר על הזדמנות כזאת.
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון
#7 · לפני 18 שנים
101Falcon כתב/ה:אהלן הראל!
איך היה?

היה קטלני ביותר!
ממש כיף
*איפה יש סמיילי של נשיקה כשצריך אותו*
מואה מוטי
הראל הדר

#9 · לפני 18 שנים
אני לא מאמין
יבני זונות (סתם כן?!)
אחותי שחזרה מאילת ולא הייתה בבית שבוע פשוט הדליקה את המחשב
אני חוזר מהעבודה אני רואה שהמסך בסדר, אחרי שאני ניסיתי כבר להדליק אותו מאה ונכנעתי ולא נגעתי בו כמה ימים...
אבל הוא עדיין קופץ כאילו הוא הולך לשוב לעולמו בקרוב שוב אז אל תתפלאו אם אני ייעלם בלי הודעה
בכל מקרה אני קונה מסך דק (:

סחטן על התפעול שלכם
כל מי שלקח חלק בלשמור על השיגרה של הטייסת שאני ויותם לא היינו קבלו ח"ח ונשיקה ממני במפגש הבא.
הראל הדר

#11 · לפני 18 שנים
שבוע טוב לכולם, ולמוטי.
הראל הדר

#14 · לפני 18 שנים
טוב חבר'ה שמעו, אני מאמין שגם היום אין לאף אחד זמן לאימון טייסת..לכן... מה אתם אומרים לדחות אותו למחר ומי שלא מגיע חותכים לו את הביצים וזהו זה?
#15 · לפני 18 שנים
לי דווקא יש זמן, אבל הבעיה היא שהאוזניות שלי החליטו להרוג את עצמן שלשום, ואני מעדיף שלא לטוס בתצורה הנוכחית..

Kickbox.co.il
נדב

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.