75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 116 הכנף המעופפת התפקדות
דיון

התפקדות

15 הודעות 104 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
לא בשביל לבדוק האם הפורום הזה מצדיק את עצמו אלא יותרבשביל לבדוק מי באמת קורא את הפורום הזה ומי אולי כבר לא בין החיים חס-וחלילה. אני רוצה פחות או יותר לדעת על מי אפשר לבנות כדי לארגן פעילויות.

תענו פשוט עם "נכנס באופן קבוע" או "מתחבר לעיתים נדירות" או "בחיים" ובלי התחכמויות מיותרות, בבקשה. גם בלי לאסוף מתפקדים באופן מלאכותי. אני באמת מעוניין במספרים אמיתיים.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים · 2 עריכות
#4 · לפני 19 שנים
אני אישית נכנס באופן קבוע כדי לבדוק האם יש אימון כי כבר נמאס לי לשאול באשכול שפתחתי האם יש אימון האם יש אימון נמאס כבר....
RifleFighter
רמי וייברמן

#5 · לפני 19 שנים
אני נכנס באופן קבוע לפורום ומתעדכן ברגע שאני רואה שיש הודעה, אבל אני לא כל כך פעיל באיי אל, אני מקווה לעשות פורמט בקרוב.
#6 · לפני 19 שנים
יש לי בעיה קטנה עם הפורום הזה .
הוא לא מופיע ב "לחץ כאן כידי להראות את כל ההודעות החדשות מאז ביקורך האחרון "
רק עכשיו שמתי לב לזה ומעתה אכנס לפה ידנית ...
#9 · לפני 19 שנים
הנה נכנסתי פעם ראשונה,
עכשיו שאני חבר בטייסת המפוארת 🙂

דרך אגב, הטייסת ידועה בשם "מגיני הדרום" היום ושינתה את שמה מ"הכנף המעופפת" למיטב ידיעתי עם סמל משודרג ומטוסי נץ.

Private Pilot - Single Engine Land. American PPL
#10 · לפני 19 שנים
אני מודה, לא נכנסתי לפורום הזה עד כה, וזאת מסיבה אחת פשוטה - אף אחד אף פעם לא האיר את עיניי לגבי קיום הפורום הזה! 🙁
דבר נוסף: לא ידעתי עד לא מזמן שהסימון "101" התחלף ב-"116".או שאני מפספס משהו....?? 😳
מעתה אכנס לכאן באופן קבוע.
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#11 · לפני 19 שנים
הבהרה לגבי עניין טייסת 116:

מאז ומתמיד היינו (וגם נשארנו) טייסת 101 האדומה. כשהתחלנו לשחק ב IL-2 בעקבות פרויקט ה-VPN גילינו שקיימת עוד טייסת 101, והיא הטייסת של דן פדנוס. במקום לריב על השם החלטנו על שיתוף פעולה מבצעי ואימונים משותפים, ועם זאת לא להתאחד וכל טייסת תשמור על הזהות שלה. עד לא מזמן היו שני פורומים של טייסת 101. האחת שלנו (101 האדומה) והשניה של דן (101 הווירטואלית).

כשהחלטנו להציג את אתר preflight לבטאון חיל האוויר, רצינו שלאתר תהיה חזות קצת יותר רצינית, ובעקבות זאת החלטתי לאמץ לנו באופן זמני את השם והסמל של טייסת 116 כפי שהייתה בהקמתה בפברואר 1956.

קצת רקע ומורשת קרב של טייסת 116:
http://www.aeroflight.co.uk/waf/israel/sqns/116sqn.htm
המטוס העיקרי שלנו הוא המוסטנג, ובהטסתו אנו נתמקד באימונים.

הסמל שלנו הוא הסמל המוקרי של הטייסת משנת 1956, ולא הסמל העכשווי. אין לנו שום קשר לטייסת מגיני הדרום שטסה בפלייט סימולטור. על מנת לא לבלבל בינינו שימו לב בתמונות avatar או חתימות שלכם שאתם משתמשים בסמל הישן ולא בחדש עם מטוס הנץ.

VIFF
its not a bug, its a design feature
#12 · לפני 19 שנים
ViFF כתב/ה:הבהרה לגבי עניין טייסת 116:

מאז ומתמיד היינו (וגם נשארנו) טייסת 101 האדומה. כשהתחלנו לשחק ב IL-2 בעקבות פרויקט ה-VPN גילינו שקיימת עוד טייסת 101, והיא הטייסת של דן פדנוס. במקום לריב על השם החלטנו על שיתוף פעולה מבצעי ואימונים משותפים, ועם זאת לא להתאחד וכל טייסת תשמור על הזהות שלה. עד לא מזמן היו שני פורומים של טייסת 101. האחת שלנו (101 האדומה) והשניה של דן (101 הווירטואלית).

כשהחלטנו להציג את אתר preflight לבטאון חיל האוויר, רצינו שלאתר תהיה חזות קצת יותר רצינית, ובעקבות זאת החלטתי לאמץ לנו באופן זמני את השם והסמל של טייסת 116 כפי שהייתה בהקמתה בפברואר 1956.

הסמל שלנו הוא הסמל המוקרי של הטייסת משנת 1956, ולא הסמל העכשווי. אין לנו שום קשר לטייסת מגיני הדרום שטסה בפלייט סימולטור. על מנת לא לבלבל בינינו שימו לב בתמונות avatar או חתימות שלכם שאתם משתמשים בסמל הישן ולא בחדש עם מטוס הנץ.

VIFF
הסמל של "מגיני הדרום" של רון212 הוא אותו סמל של הכנף המעופפת...
וגם אותו מספר טייסת
אני מבולבל, שמישהו יעשה סדר...
Private Pilot - Single Engine Land. American PPL
#13 · לפני 19 שנים
אכן הבחור החליט לפתוח טייסת עם אותו מספר (וכמעט) אותו שם למרות שהייתה כבר קיימת.
אין שום קשר בין הטייסות, וגם לא יהיה.

הטייסת של רון212 טסה בפלייט סימולטור, ושמה "מגיני הדרום".
שלנו טסה בסימולטור IL-2 ושמה "הכנף המעופפת".
הטייסת שלנו גם תטוס בפאלקון, אבל כרגע באופן רשמי בIL-2 בלבד. זה לא מונע מאיתנו לטוס בפאלקון, אבל מפאת קוצר הזמן האישי שלי, בימים אלו אני לא רואה את עצמי מארגן לנו פעילות בפאלקון.

הם משתמשים בסמל של טייסת מגיני הדרום, דהיינו הסמל החדש של טייסת 116 עם F-16 בחלק התחתון של הכנף.
אנחנו משתמשים בסמל של טייסת 116 הישן מתקופת מלחמת קדש.

לא קריטי, אבל עוזר לשמור על הזהות הנפרדת בין שתי הטייסות, כי אין שום קשר בינם לביננו.

VIFF
its not a bug, its a design feature
#14 · לפני 19 שנים
אלון, אם כבר אתה כאן, אולי תוכל להכנס למסן או ל TS של ifs, יש בעיה בהתקשרות שלי ל VPN ומיכה לא הצליח לעזור לי, אולי את יודע מה הבעיה..
#15 · לפני 19 שנים
ViFF כתב/ה:הבהרה לגבי עניין טייסת 116:

VIFF

רגע אז חוזרים ל 101 מתישהו?
הצגתם בסוף לבטאון חיל האויר?

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.