114 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 110 אבירי הצפון - הטייסת נסגרה משהו שחשוב לי להבהיר.
דיון

משהו שחשוב לי להבהיר.

15 הודעות 100 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
אהלן חבר'ה.
היום אחרי "כיסוי עיניים" הייתי כמו רובנו בטח, קצת מבואס.

עכשיו הרגשתי שלא יצאתי מהשימה עם משהו שהיה לי מאוד חשוב להבהיר לכם.

אי הצלחה במשימות, היא חלק מתהליך הלמידה וחלק מתהליך הכרחי בכל טייסת מתחילה.
אין לי ספק שבכל טיסה שלנו, גם מבצע וגם טיסה סתמית לכאורה אנחנו הופכים מרגע לרגע לטייסת טובה ומקצועית יותר.

אין לי ספק שאנחנו בדרך הנכונה, ושהחומר האנושי שנאסף פה בטייסת הוא הבסיס הטוב ביותר שאני כמפקד יכול לבקש כדי להשיג את המטרה של הטייסת...

אז זה באמת המקום והזמן לתת קרדיט לכולכם על כך שאתם לוקחים חלק מהטייסת הנפלאה הזו, והופכים אותה ביחד איתי וביחד עם הראל לטייסת הישראלית הטובה, הרצינית, והמקצועית ביותר.

המון תודה לכולכם.
#2 · לפני 19 שנים
מחזק את דבריו של יותם!
באמת יש לנו כאן אנשים איכותיים אחד אחד!
😁
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון
#3 · לפני 19 שנים
קודם כל חבר'ה תודה.
אבל כל זה לא היה קורה אם אתם לא הייתם, ובאמת חבר'ה תודה לכם.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#4 · לפני 19 שנים
אנחנו קבוצה טובה ואיכותית, ואנחנו נהנים ממה שאנחנו עושים, אי אפשר לבקש יותר מזה 🙂
חוץ מזה, אנחנו משתפרים ולומדים מכל אימון ואימון, ואנחנו רק בתחילת דרכינו, עוד יש למה לצפות מטייסת 110 😎

Kickbox.co.il
נדב
#5 · לפני 19 שנים
אין ספק שכל טייס לעצמו בטייסת - הוא טייס מעולה.
אנו נתקלים בקושי במשימות מפני שבכל זאת יש חומר נהדר אבל צריך לחבר אותו, כשנגיע למצב שהאינטרקציה בין האנשים תהיה טובה- אז אנחנו נשתפר פלאים.

אל תשכחו אלה דברים שלא עובדים עליהם כשטסים ביחידים: עמידה בזמנים, חיפוי, דיוק, קשר.
לדעתי לפני שאנחנו פונים למשימות צריך להתאמן על יבש על התיאום בין כל החברים. איך עושים את זה?

לדוגמא התרגיל שעשית לנו אתמול יותם, עם הדממת אל-חוט, יחסית זה היה עוד פשוט מפני שזו הייתה טיסה ישרה, אבל אנחנו צריכים לתרגל את זה עוד הרבה גם באמצע קרב שנגיע למצב שכל אחד יודע מה החבר שלו מימין או משמאל יעשה. ת-י-א-ו-ם.

בסופו של דבר מטעויות לומדים, ורק כך צוברים ניסיון.

סוף שבוע נעים.

הפשרות של היום, הן הנורמות של מחר והערכים של מחרתיים.
#6 · לפני 19 שנים
גם אני חושב כמו יותם . אין שום סיבה להיתבאס . זה חלק מהתהליך הלמידה . ואני בטוח שבהמשך ככל שנתאמן על דיוק ותיאום , אנחנו כטייסת נצליח להיתגבר על הקשיים . ובטח נסיים את המשימות המתוכננות בעתיד - כמתוכנן 😎 .

שבת שלום לכולם.
טייס בטייסת אבירי הצפון הווירטואלית .

#7 · לפני 19 שנים
אין ספק שאל לנו להתבאס
אבל דבר אחד בטוח...
בתור אחד שרק שמע את תחקור המשימה אני חושב שעלינו לתחקר את המשימה הזאת בצורה מאסיבית ולדאוג שדבר כזה לא יקרה שוב....אפילו שאני רק חלק קטן מהחולייה
מאוד מפריע לי העניין הזה וחשוב שלא נבליג הלאה
חבר'ה לתשומת לבכם
שכל אחד יעשה איזה חשבון נפש קטן עם עצמו לגבי מה שהוא היה לא בסדר במשימה האחרונה ובכל משימה בכלל...
אם נעבוד ככה אנחנו נשתפר פלאים אני יכול להבטיח לכם
#8 · לפני 19 שנים
מסכים איתך אוריאל, בימים הקרובים יצא טופס תחקיר מפורט אותו ימלא כל טייס לאחר כל משימה וישלח אלי או אל הראל, אנחנו נשב ונקרא הכל ונסכם בהודעה פה.
#9 · לפני 19 שנים
מסכים איתכם חבר'ה, "מה שלא הורג אותך, מחשל אותך"

ד"א, קניתי היום x 1600 512 mb ddr 2, מקבל אותו ביום ראשון🙂
#12 · לפני 19 שנים
101Falcon-F-16 כתב/ה:מסכים איתכם חבר'ה, "מה שלא הורג אותך, מחשל אותך"

ד"א, קניתי היום x 1600 512 mb ddr 2, מקבל אותו ביום ראשון🙂

תתחדש..
אתה מתקין או שמתקינים לך ?

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.