·
לפני 19 שנים
אהלן חברים.
לפני כמה ימים דיברנו על מציאת בסיס לטייסת (בסיס בסימולטור, שממנו נמריא ובו ננחת), אבל מאז לא שמעתי דיבורים בעניין.
מצאתי כמה שדות נחמדים מאוד - אבל האולטימטיבי לדעתי הוא Brindisi Casale.
שדה מדהים, להלן היתרונות:
-דו מסלולי.
-מלא בהאנגרים פתוחים, גדולים וקטנים.
-ממוקם בדרום איטליה ומאפשר וקטורים ישירות ללב שטח האויב (בדקתי את העניין, ואני כמעט בטוח שמבחינת אורך המסלולי טיסה הוא במיקום האולטימטיבי).
-המסלולים נחצים, זה מוסיף לאווירה 🙂
-הגישות למסלולים 19 ו15 מתבצעות מעל הים, גם זה מוסיף לאווירה 🙂
-בעל מערכת ILS (לא בדקתי את כל המסלולים בסימולטור, אבל במציאות לא בכולם היא קיימת).
-ללא ספק השדה הכי יפה ומפואר בסימולטור, כולל את שטח קוריאה.
חסרונות:
-ירידה אפשרית בFPS, בגלל שהוא מלא בעצים. (אחרי בדיקה של העניין, לדעתי בעלי המחשבים הפחות חזקים יכולים להשתמש ב Disable trees. הסימולטור ירוץ חלק וכמעט שלא שמים לב שהם לא שם).
אני כמובן בעדו, אבל ההחלטה שלכם.
ד"א מהיום והלאה בע"ה תהיה לנו אפשרות להרכיב פיתון 4 על המטוסים שלנו, יהיה כיף 🙂
לפני כמה ימים דיברנו על מציאת בסיס לטייסת (בסיס בסימולטור, שממנו נמריא ובו ננחת), אבל מאז לא שמעתי דיבורים בעניין.
מצאתי כמה שדות נחמדים מאוד - אבל האולטימטיבי לדעתי הוא Brindisi Casale.
שדה מדהים, להלן היתרונות:
-דו מסלולי.
-מלא בהאנגרים פתוחים, גדולים וקטנים.
-ממוקם בדרום איטליה ומאפשר וקטורים ישירות ללב שטח האויב (בדקתי את העניין, ואני כמעט בטוח שמבחינת אורך המסלולי טיסה הוא במיקום האולטימטיבי).
-המסלולים נחצים, זה מוסיף לאווירה 🙂
-הגישות למסלולים 19 ו15 מתבצעות מעל הים, גם זה מוסיף לאווירה 🙂
-בעל מערכת ILS (לא בדקתי את כל המסלולים בסימולטור, אבל במציאות לא בכולם היא קיימת).
-ללא ספק השדה הכי יפה ומפואר בסימולטור, כולל את שטח קוריאה.
חסרונות:
-ירידה אפשרית בFPS, בגלל שהוא מלא בעצים. (אחרי בדיקה של העניין, לדעתי בעלי המחשבים הפחות חזקים יכולים להשתמש ב Disable trees. הסימולטור ירוץ חלק וכמעט שלא שמים לב שהם לא שם).
אני כמובן בעדו, אבל ההחלטה שלכם.
ד"א מהיום והלאה בע"ה תהיה לנו אפשרות להרכיב פיתון 4 על המטוסים שלנו, יהיה כיף 🙂
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים · 2 עריכות