72 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון מזל'ט התרסק עקב תקלה טכנית.
דיון

מזל'ט התרסק עקב תקלה טכנית.

30 הודעות 3,767 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
החמאס לא הפיל, והוא גם לא יכול להפיל מזל"ט של צה"ל.
כדי להפיל מזל"ט (אם בכלל זה אפשרי) או שעולים על התדר ומשדרים לו וכך מפילים אותו, או שפשוט יורים בו.
אבל החמאס אינו יכול להשיג מכשירים שיכולים לעלות על התדר, וגם אם ישיגו הם אינם יכולים לעלות על התדרים.
גם ראיתי את הוידיאו של החמאס בחדשות עם המזל"ט, וזהו מזל"ט קטן מאוד, וקשה לפגוע בו עם נשק, גם הוא נראה די שלם, אז זה די מוזר שהם "הפילו" אותו...
#3 · לפני 19 שנים
90 אחוז שמדובר בתקלה טכנית. המזל"ט הספציפית הזה הוא לא מהמשוכללים , הוא יותר כמו טיסן עם מצלמה.גם ככה, אין להם איך לשלוט עליו..
הטובים לנווטים
#4 · לפני 19 שנים
דבר אחד שמאוד מעצבן אותי וקורה עכשיו גם פה זה שאתם חוזרים על דברים שאנשים אומרים.. יש מנגנון השמדה עצמית ככה שהם לא יכולים לחקור אותו..
אייסיקיו - 255520005
מסנג'ר - nok5573@bezeqint.net
http://www.ivao-il.org/
#5 · לפני 19 שנים
DaBrain, החמאס הראה תמונות של המזל"ט והוא היה שלם
מאור פאר
#6 · לפני 19 שנים
DaBrain כתב/ה:דבר אחד שמאוד מעצבן אותי וקורה עכשיו גם פה זה שאתם חוזרים על דברים שאנשים אומרים.. יש מנגנון השמדה עצמית ככה שהם לא יכולים לחקור אותו..

הראו תמונות שלו בידיהם. ומנגנון מחיקה של המערכות האלקטרוניות לא קיים בכל המטוסים, ואני בספק אם קיים במזלט פשוט כזה.
#7 · לפני 19 שנים
Eagle Driver כתב/ה:[quote="DaBrain"]דבר אחד שמאוד מעצבן אותי וקורה עכשיו גם פה זה שאתם חוזרים על דברים שאנשים אומרים.. יש מנגנון השמדה עצמית ככה שהם לא יכולים לחקור אותו..

הראו תמונות שלו בידיהם. ומנגנון מחיקה של המערכות האלקטרוניות לא קיים בכל המטוסים, ואני בספק אם קיים במזלט פשוט כזה.[/quote]
חבל מאוד... אתם חושבים שהם יכולים לחקור לעומק את המזל"ט? יש להם את היכולות?
אייסיקיו - 255520005
#8 · לפני 19 שנים
DaBrain, חח...כמו שרשמתי, המזלט הזה הוא מהפשוטים ביותר שיש לנו,וגם אם הם יתחקרו, מדובר בטיסן משוכלל עם מצלמה, זה לא משהו סודי...
הטובים לנווטים
#9 · לפני 19 שנים
אני חושב שפעם החמאס ניסא להפעיל מזל"ט אבל פוצצו אותו
מאור פאר
#11 · לפני 19 שנים
klingo כתב/ה:DaBrain, חח...כמו שרשמתי, המזלט הזה הוא מהפשוטים ביותר שיש לנו,וגם אם הם יתחקרו, מדובר בטיסן משוכלל עם מצלמה, זה לא משהו סודי...

אין כזה דבר לא משהו סודי! אפשר ללמוד המון על האיכויות ממנו.. גם אם הוא לא הכי איכותי אתה לא מדבר על ארה"ב אתה מדבר פה על חמישה חקלאים.. ככה שתמיד הם יוכלו ללמוד..
אייסיקיו - 255520005
#12 · לפני 19 שנים
DaBrain כתב/ה:[quote="klingo"]DaBrain, חח...כמו שרשמתי, המזלט הזה הוא מהפשוטים ביותר שיש לנו,וגם אם הם יתחקרו, מדובר בטיסן משוכלל עם מצלמה, זה לא משהו סודי...

אין כזה דבר לא משהו סודי! אפשר ללמוד המון על האיכויות ממנו.. גם אם הוא לא הכי איכותי אתה לא מדבר על ארה"ב אתה מדבר פה על חמישה חקלאים.. ככה שתמיד הם יוכלו ללמוד..[/quote]
אתה צודק, התכוונתי שאין פה הרבה מה ללמוד....גם לחיזבאללה יש מזלטים אל תשכח, והחמאס קשורים גם הם לחיזבאללה
הטובים לנווטים
#15 · לפני 19 שנים
אין סיכוי שהם יצלחיו לעשות בזה משהו.
ודבר שני זה של מטיסי חוץ עם אני לא טועה.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.