65 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון F/A 22 מתגייר?
דיון

F/A 22 מתגייר?

29 הודעות 3,080 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
vlad כתב/ה:Gim3l, קודם קול אני לפחות שמעתי שישראל תרצה לרכוש 100 מטוסים .
יכל להיות שאני טועה. ובקשר לחמקנים בארצנו הם כבר טסים בארצנו אתה פשוט לא יודע לא שומע ולא רואה אותם כי זה סודי.....

חחחח... חמקנים של ארצות הברית?
#2 · לפני 19 שנים
לא ניראה לי שזה עומד על הפרק בזמן הקרוב.....נכון שישראל מעוניינת לקנות את המטוס.....
כנראה כדי להחליף את מערך הבז הישן והטוב אבל אל תשכחו שהם גם בתהליכי קנייה של הF-35
ושתי עסקעות ענקיות באותו זמן ..... לא ניראה לי שזה יתבצע בזמן הקרוב ....

Preflight Forums Administrator
#4 · לפני 19 שנים
מעניין איך הוא הראה בצבעי הסוואה של חיל האויר?
מאור פאר
#5 · לפני 19 שנים
747 כתב/ה:מעניין איך הוא הראה בצבעי הסוואה של חיל האויר?

לא שמת לב מה כתבו פה? המטוס לא יהיה בקרוב בשורות חיה"א קודם יש לך מלאי חדש של הרקולסים ואף 35 שאמור להגיע חכה עוד כמה שנים..
אייסיקיו - 255520005
מסנג'ר - nok5573@bezeqint.net
http://www.ivao-il.org/
#6 · לפני 19 שנים
DaBrain כתב/ה:[quote="747"]מעניין איך הוא הראה בצבעי הסוואה של חיל האויר?

לא שמת לב מה כתבו פה? המטוס לא יהיה בקרוב בשורות חיה"א קודם יש לך מלאי חדש של הרקולסים ואף 35 שאמור להגיע חכה עוד כמה שנים..[/quote]

מה הקשר? הוא רק אמר שמעניין אותו איך הוא יראה בצבעי הסוואה

קורס טיס מס 162 HERE I COME
#7 · לפני 19 שנים
DaBrain, ראיתי מה כתבו פה אבל בכל זאת מעניין לדעת איך הוא יראה עם צבעי הסוואה של חיל האויר.
מאור פאר
#8 · לפני 19 שנים
שמישהו ייצור סקין לאחד המשחקים.... ועל איזה חמקנים אתה מדבר שטסים בשמי ארצנו? וגם ראיתי מישהו שאמר קודם שלהפציץ כור אטומי זה מסוכן א זאיך בדיוק ישראל הפציצה את הכור העיראקי? לא נראה לי הגיוני שממשלת ישראל הייתה מוכנה להסתכן בפיצוץ גרעיני ליד מרכז בגדד תמורת חיסול השאיפות הגריעניות של עיראק
עמרי גילת.
#9 · לפני 19 שנים
F-22 בחיים לא יהיה בצבעי הסוואה של חייל האוויר שלנו, זה מפריע לו לחמקנות.
ולא צריך להחליף את הבז עדיין, יש לו עוד כ15 שנה לשרת בחייל האוויר לאחר שהם שופרו לבז 2000(בז משופר).
#10 · לפני 19 שנים
Gim3l כתב/ה:שמישהו ייצור סקין לאחד המשחקים.... ועל איזה חמקנים אתה מדבר שטסים בשמי ארצנו? וגם ראיתי מישהו שאמר קודם שלהפציץ כור אטומי זה מסוכן א זאיך בדיוק ישראל הפציצה את הכור העיראקי? לא נראה לי הגיוני שממשלת ישראל הייתה מוכנה להסתכן בפיצוץ גרעיני ליד מרכז בגדד תמורת חיסול השאיפות הגריעניות של עיראק

זה מסוכן כשיש פצצה מוכנה. כשתקפנו בעיראק עוד לא הייתה להם פצצה. גם לאיראן עוד אין.

אל תבין לא נכון, זה עדיין מסוכן לתקוף כור גרעיני גם בלי פצצה, אבל פחות לתושבי האזור.

קורס טיס מס 162 HERE I COME
#11 · לפני 19 שנים
מה הקשר בין החמקנות לצבעי הסוואה?
עמרי גילת.
#12 · לפני 19 שנים
Gim3l, דיברו על הפצצה של כור חם (פעיל) זה מסוכן, הכור העירקי לא היה פעיל לכן הפציצו אותו ב-1981.
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#14 · לפני 19 שנים
Eagle King כתב/ה:AttractioN, אתה מדבר בולשיט.
שמעת פעם על תצלום לווינים, ואתה יודע שאם פצצה אחת לא משנה מה הגודל שלה תתפוצץ במתקן גרעיני אתה יודע איזה נזק עצום זה יעשה?
תפסיק לדבר שטויות.

תשמע אירן זו מדינה גדולה מאוד ולא יזיק לה אם תפגע לה איזה טיל אחד זה לא יזיז לה ופה (ישראל) זו מדינה קטנה מספיק טיל אחד והוא גורם פה הרס רב ועוד משהו אתה חושב שהם טמבלים והם לא שמו מיגון על ה כורים שלהם כבר ממזמן ממוגנים ויש גם מכאלה שהם מתחת לאדמה :/

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.