75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 תמונות ערוכות - כבד !
דיון

תמונות ערוכות - כבד !

23 הודעות 3,337 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
תמונות שאני מאוד אהבתי 🙂
בטוח שתאהבו.....ד"א איתן שתף אותנו בכמה משלך 🙂

Preflight Forums Administrator
#4 · לפני 19 שנים
Ronen_101, אחלה תמונות אבל....התמונה של מטוס ברלין עם צלב הקרס לא הכי מתאים ל-אתר הסימ' מס' 1 ב-ישראל!.... 😉
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#5 · לפני 19 שנים
איזה תמונות מדהימות!!
כל הכבוד!
רון אטיאס.
תשאף - תגיע 🙂
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#6 · לפני 19 שנים
פששששש אדיר
"don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!"
general Gorege patton
#7 · לפני 19 שנים
DOR כתב/ה:Ronen_101, אחלה תמונות אבל....התמונה של מטוס ברלין עם צלב הקרס לא הכי מתאים ל-אתר הסימ' מס' 1 ב-ישראל!.... 😉

אני דווקא חולק עליך. זהו מטוס\מכונה...אין שום צורך לשנוא את המכונה.
לדעתי זה אחד מהיצירות היפות ביותר של מלחה"ע ה-2 כמובן מיד אחרי ה He-111 Heinkel.
#8 · לפני 19 שנים
מווריק , נלקחו מאתר מסויים של דגמים תלת מימדיים , כנראה שהם עושים שם עוד דברים 🙂

Preflight Forums Administrator
#14 · לפני 19 שנים
PIZZA, מכונה מכונה אבל אפשר לפחות לצנזר את הצלב קרס??? אנחנו לא נאצים ולפי דעתי אף אחד פה לא רוצה לראות את הסמל הזה.... אני אומר לצנזר, או למחוק את התמונה...!
גל מינץ.
4X-MNZ.
טייס CVFR IFR ATPL.
פקח הרצליה, שדה דב וקרקע בן גוריון.
#15 · לפני 19 שנים
gal_mintz כתב/ה:PIZZA, מכונה מכונה אבל אפשר לפחות לצנזר את הצלב קרס??? אנחנו לא נאצים ולפי דעתי אף אחד פה לא רוצה לראות את הסמל הזה.... אני אומר לצנזר, או למחוק את התמונה...!

או, שוב פעם הויכוח הזה. זה לא צלב-קרס, זה צלב הברזל שהיה הסמל של חיל האוויר הגרמני, הלופטוואפה, הרבה לפני עליית הנאצים לשלטון.
הנושא הזה נטחן פה כבר עד דק - זה סימולטור, זה חלק מההיסטוריה, כל אחד יטוס איך שבא לו, וכו', וכו'........

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.