109 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 110 אבירי הצפון - הטייסת נסגרה חשוב! אימון טייסת היום (שני) בתשע ורבע! כנסו לפרטים.
דיון

חשוב! אימון טייסת היום (שני) בתשע ורבע! כנסו לפרטים.

9 הודעות 70 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
מחר (יום שני) יתבצע אימון תידלוק גדול של כל הטייסת, נוכחות חובה (למי שיכול להגיע, אבל תעשו מאמצים) בשעה 9 ורבע.

שימו לב שיום שני בשעה 9 ורבע נקבע לאחד הימים הקבועים שלנו לביצוע אימונים וטיסות למיניהן כקבוצה גדולה.

שימו לב 2: אנחנו רוצים כמה שפחות להתעסק מחר בבעיות התחברות וכ' אז כל מי שצריך לפתור בעיות התחברות, ראוטר וכ' שיפתור לפני ואפילו שיבוא חצי שעה קודם אולי אני ויותם ניהיה שמה ונשמח לעזור לכם (לא בטוח שנצליח 😛 )

אז לסיכום 9 ורבע כולם כבר בטימ ספיק שלנו ומוכנים בהייפר לובי,
כל מי שיש לו בעיות שיבוא ברבע ל 9 לטימ ספיק ואם אני ויותם ניהיה שמה נשמח לעזור לכם.
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון
#7 · לפני 19 שנים
חבר'ה תבואו, זאת יכולה להיות הזדמנות טובה מאוד לאלה שעדיין לא יודעים לבצע תדלוק אווירי...אני בטוח שעם קצת תדרוך מצד אחד מחברי הטייסת שיודע לבצע תדלוק אווירי, אתם תוכלו לתדלק ממש בלי בעיה..בכל מקרה, אני כנראה מגיע..
מקווה שנהנה🙂
#8 · לפני 19 שנים
Maverick23 כתב/ה:מצטער אני עסוק היום \:
חברייה
צריך לתאם בין כולם ולא לקבוע אימונים באופן שרירותי

זה לא באופן שרירותי, יהיו שתי ימים של טיסות קבועות שכל אחד צריך להגיע לפחות לאחד מהם, ניסינו להתחשב בכולם אבל לא מצאנו יום שכולם יכולים בו אז יש שתי ימים שחלק יבואו ביום אחד וחלק ביום אחר ומי שיכול בא בשתיהם.
אתה אישית אמרתה שימי שני אתה יכול...
אוקיי הפעם אתה לא יכול להגיע, אבל לא קבענו את זה באופן שרירותי.
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.