125 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 110 אבירי הצפון - הטייסת נסגרה נהלי פתיחה באש במשימות - כנסו וקראו.
דיון

נהלי פתיחה באש במשימות - כנסו וקראו.

9 הודעות 105 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
בעקבות מספר מקרים של ירי ידידותי בטיסות האחרונות, החלטנו לחזק טיפה את נהלי הפתיחה באש ולדאוג שיהיו ברורים לכולם.

הכלל המרכזי והחשוב ביותר הוא לבקש אישור ירי מהמוביל ורק במידה וניתן אישור שכזה לפתוח באש!
עוד דבר שחשוב, הוא בטווחים קרובים לנסות ולזהות את סוג המטרה בעין (ניתן להעזר בזום פנימה עם המקש L).

כדי להמנע ממקרים נוספים כאלו חשוב לעקוב אחר הוראות הפתיחה באש, ולשמור על קשר כל הזמן בין הטייסים באוויר, כדי שכל אחד יידע איפה נמצאים שאר טייסי המבנה.

מקווה שנצליח למזער ולאפס את כמות הירי הידידותי מעכשיו והלאה....
#2 · לפני 19 שנים
חברים שימו לב לזה.
יש על זה דגש מיוחד כיוון שהדבר הזה הוא מאוד קריטי, ויכול להרוס משימות שלמות.
#3 · לפני 19 שנים
כמו שאתם רואים הדגש על נהלי פתיחה באש כרגע מאוד גבוה, יהיה חבל מאוד אם מישהו לא יבצע את הנוהל במיוחד אם הוא יפיל מטוס עמית ובתחקיר יעלה שהוא לא ביקש אישור.
אנא שימו לב.

יירוט מוצלח לכולם.
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון
#5 · לפני 19 שנים
בן, שום דבר עוד לא קרה בעקבות ההחלטה, הוחלט לסגור על הנוהל הזה עקב מספר מקרי ירי ידידותי מיותרים מאוד.
אני מקווה שנמנע מלחזור אל הסיטואציות האלו במשימות הבאות שלנו, וחוץ מהמקרים האלו המשימות עד עכשיו הלכו על הצד הטוב ביותר.
בהצלחה לנו.

Kickbox.co.il
נדב
#7 · לפני 19 שנים
תשימו לב שהמאסטר ארם על off !!! אלא אם כן אתם ממש לפני ירי אוויר או קרקע, לטוס,לנווט ולנחות עם מאסטר ארם פעיל ... בטייסת כלשהי זה עברת בטיחות מדרגה ראשונה . 🎬
#9 · לפני 19 שנים
Maverick23 כתב/ה:נראה לי שאתם לוקחים את הסימ' טיפה קשה
אבל עדיין חשוב מאוד

אחרי שעה ורבע של טיסה- משימה קשה- כולם חוזרים בשלום וכדקה לפני נחיתה מישו מתבלבל בזיהוי מטוס ומיירט חבר, שוב אני מזכיר אחרי שעה ורבע של טיסה, ואותו מישו נוטש וכולם בבאסה מהתקרית הזאת ובמקום לחזור הבייתה בשלום, 4 מטוסים, כשאנו רואים את השדה כבר בעניים אנחנו הופכים לשלוש,
אנו מוודאים שזה לא יקרה שוב.
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.