134 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 סדנת אויר-אויר
דיון

סדנת אויר-אויר

24 הודעות 3,492 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
עלה רעיון לעשות סדנה של קרבות אויר-אויר במסגרת ה-VPN. בסדנה כזו כל אחד יוכל לקבל קצת ידע ותרגול בעקרונות קרב אויר במטוס ספציפי וסוג קרב מסויים (קרב פניה, קרב אנרגיה, BNZ, וכולי).
סדנה כזאת אינה תחליף לקורס ולא תכסה עשירית מהחומר והניסיון שמקבלים בקורס.

האם יש דרישה למשהו כזה?
watch your six, i'm behind you
#4 · לפני 19 שנים
רעיון מצויין.. גם אני רוצה , לפחות ללמוד קצת על הא"א (: .

אמיר.
#5 · לפני 19 שנים
הרעיון הכללי הוא שנפרסם שהיום X תיהיה סדנה בנושא Y (לדוגמא - קרבות פניה בספיט, קרבות אנרגיה ב-109, וכולי) וכולם יהיו מוזמנים להגיע או לתרום מהידע שלהם בנושא. הנושאים יוגדרו מראש ויפורסמו ככה שכל מי שמעוניין יוכל להגיע וללמוד.

Trigger כתב/ה:חיובי מיכה רעיון מצויין, הייתי רוצה ללמוד את תרגיל התלייה של אלון 😎

בשביל זה אתה צריך לדבר אם אלון...

eVasive כתב/ה:רעיון מצויין.. גם אני רוצה , לפחות ללמוד קצת על הא"א (: .

בשבילך יהיה פתרון נוסף, אני הולך לארגן לכל חניכי הקורס שיעור העשרה בנושא אויר-אויר על מנת לתת לכם כלים ולעזור לכם עד שיפתח קורס אויר-אויר נוסף.
#6 · לפני 19 שנים
קפיטן הביא לי כמה טריקים לנ"מ אני יכול לעזור לך איתם ואני צריך להתאמן קצת על המתגלגלות שלי למרות שגם האנכיות עובדות רוב הזמן (כשאני לא בVPN אז עולים עלי מהר...)

RF
RifleFighter
רמי וייברמן

#8 · לפני 19 שנים
רעיון מעולה.
יש צמא רציני לידע אצל המון חברה פה, רק אתמול הרצנו אימון של 1על1 עם חן ואמיר.
#9 · לפני 19 שנים
רעיון מעולה - ייתן הזדמנות נוספת לתרגל את כל החומר שלמדנו בקורס הא"א ולא ממש יוצא להשתמש בו 😄
תשתדלו לפרסם די הרבה מראש כדי לפתור את בעיות הלוגיסטיקה.

אני כמובן מציע פה שוב את עזרתי בכל נושא - מה שתרצו, רק תגידו. ארגון רשימות, חיפוש חומר רקע, ארגון משימות, ...

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#11 · לפני 19 שנים
Hedgehog כתב/ה:רעיון מעולה - ייתן הזדמנות נוספת לתרגל את כל החומר שלמדנו בקורס הא"א ולא ממש יוצא להשתמש בו 😄
תשתדלו לפרסם די הרבה מראש כדי לפתור את בעיות הלוגיסטיקה.

אני כמובן מציע פה שוב את עזרתי בכל נושא - מה שתרצו, רק תגידו. ארגון רשימות, חיפוש חומר רקע, ארגון משימות, ...

בהחלט קיפודי,

אני ברגע זה ממנה אותך להיות "אחראי הדרכות" 🙂

תפקידך הוא לדאוג ולארגן אנשים שידריכו בנושאים שחשובים לקהילה כראות עיניך.
תעדכן אותי כדי שאני יוכל להכין קצת חומר כתוב על הנושא כדי לחלק למשתתפים
#12 · לפני 19 שנים
אוקיי, בכיף.
בא נקבע שהמפגש הראשון יהיה ביום ד' הקרוב, 27.12.06 בשעה 20:30 כמו שהיה בימי ההדרכה של IFS. בדומה להנחיות שנתן לנו בזמנו ViFF, כדאי ללמוד תחילה קרבות פניה בספיט - ולכן זה יהיה תוכן הסדנה הראשונה. יש לי הרגשה שלנושא הזה מפגש אחד לא יספיק.

תוכן הסדנה:
רקע תיאורטי - סוגי מטוסים שפונים טוב, פנייה רגעית, פנייה מתמשכת, פנייה מיטבית במהירות "פינה", פניות Lag/Lead/Pure, קצת גראפים.
תרגול מעשי - פנייה אחרי חליפה "קרה" - חד-מעגלית ודו-מעגלית, סגירה תוך שימוש ב Lag/Lead/Pure, שימוש ביו-יו גבוה\נמוך.

נראה בסדר למפגש אחד ?
מי מוכן להדריך ?

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#15 · לפני 19 שנים
אויש זה באסה לי זה דברים שאני כל כך צריך אבל ה-VPN הזה בלאט....
חחחחח איזה יופי עכשיו אני סמל!
"don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!"
general Gorege patton

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.