133 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור טיסה נמוכה=טיסה מהירה?
דיון

טיסה נמוכה=טיסה מהירה?

16 הודעות 2,791 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
תמיד אומרים לי שאם אני טס בגובה נמוך (ישר) אז אני טס יותר מהר, מבגובה רב.

האם זה נכון?
#2 · לפני 19 שנים
תשמע אם אתה נופל מגובה רב ומתיישר וטס נמוך יהיה לך מהירות גבוה אבל אם אתה אס ישר בצורה נמוכה זה תלוי אם המצערת כלומר אם אתה לא שם מהירות אז אתה תטוס רגיל אם אתה תשים פול מצערת אתה תטוס מהר מאוד 😁
מקווה שעזרתי🙂 😁
#3 · לפני 19 שנים
לא, אם אני טס ישר בגובה של נגיד 20,000 רגל, או אם אני טס ישר בגובה של 200 רגל. זה משנה? התכוונתי בטיסה ישרה.
#5 · לפני 19 שנים
ככל שאתה טס יותר גבוה אז אתה תטוס יותר לאט
מאור פאר
#6 · לפני 19 שנים
בגובה האויר דליל יותר, וככל שהאויר דליל יותר, ביצועי המנוע ירדו..וכמו שאמרו, תלוי באיזה סוג של מטוס.
#7 · לפני 19 שנים
101Falcon-F-16, זה נכון שככל שאתה טס יותר גבוה אז המנוע אוכל פחות דלק.

ונגיד הבלק בירד הוא טס בגובה של 70 רגל במהירות של 3 מאך איך זה?
מאור פאר
#8 · לפני 19 שנים
למשל במטוס f-18 (טייסת הלהב הכחול). שאני טס גבוה זה לא נראה ממש מהר, אבל שאני טס נמוך זה נראה ממש מהר.

וגם בנוגע למטוסי נוסעים.
#9 · לפני 19 שנים
אהה לזה אתה מתכוון זה כבר ריאה זה כמו שתגיד למה שאתה רואה מטוס בשמיים למה אני לא רואה אותו גדול כמו שאני רואה אותו מקרוב זה אותו דבר מבין ככל שאתה יותר קרוב נגיד לריצפה אתה תיראה את עצמךיותר מהיר ככל שאתה גבוהה אתה תחשוב שהמטוס טס במהירות קטנה אבל בעיקרון זה אותה מהירות 😁
#10 · לפני 19 שנים
אני יודע שאני יותר נמוך זה נראה יותר מהיר!
אבל בגלל שבגובה האוויר דליל, אז רציתי לדעת אם בסימולטור זה משפיע על המהירות?
#11 · לפני 19 שנים
אם אתה רוצה לראות דוגמה טובה להשפעת הגובה על המנוע, תטוס באיי אל 2 בגובה של 7 ק"מ נגיד{או קצת יותר}+תערובת דלק מלאה למנוע...ותראה איך יגיב המנוע.🙂
מה שצריך לעשות במקרה הזה הוא להוריד קצת את התערובת דלק למנוע ואז הכל בסדר.
#12 · לפני 19 שנים
=\
מה הקשר לסוג המטוס?
כל מטוס יטוס יותר מהר בגובה נמוך...
118...Big things are done secretly
#13 · לפני 19 שנים
זה הפוך ממה שאתם חושבים.
למרות שזה לא נראה ככה, טיסה בגובה היא תמיד יותר מהירה, בעיקר בגלל דלילות האויר.
מה עוד שבמטוסים ישנים השעון מהירות משקר לכם, אתם הרבה יותר מהירים ממה שהוא מראה לכם.

כדי לבדוק את זה אתם צריכים מטוס שיכול לתת לכם Ground Speed. תעשו בדיוק כמו שעושים טייסי ניסוי במנ"ט:
תתחילו בגובה נמוך במצערת מלאה ותרשמו את המהירות הכי גבוהה שהמטוס מגיע אליה מבלי שצללתם קודם. זה המהירות המקסימלית של המטוס בגובה פני הים.

אח"כ תטפסו לגובה של 18,000 רגל, תתישרו, ושוב תנו לו להאיץ למהירות הכי גבוהה שהוא יכול להגיע אליה. תבדקו את ה Ground Speed שלכם, ותווכחו לדעת שאתם יותר מהירים בגובה גבוהה.

אויר יותר דליל = פחות התנגדות (drag) והמטוס יכו לטוס מהר.

סתם לידע כללי: בגבהים ממש גבוהים, מעל קצה האטמוספרה איפה שאויר כבר לא קיים אין שום גרר, ובגלל זה המעבורת חלל טסה שם במהירות של 25 מאך....

VIFF
its not a bug, its a design feature
#14 · לפני 19 שנים
בזמן טיסה שאתה בתוך המטוס אז זה נראה שהמטוס טס לאט אבל למעשה הוא
מאוד מהר. אנ פעם אחת ראיתי מהמטוס מטוס אחר והוא טס במהירות
מאור פאר

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.