72 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 חוות דעת על Track Ir בבקשה
דיון

חוות דעת על Track Ir בבקשה

27 הודעות 3,128 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
אני אשמח לשמוע חוות דעת על המוצר ממי שיש לו אותו.
האם הוא באמת שימושי ונוח?

אם הייתם צריכים לבחור בין רכישה של פדלים Saitek לבין רכישה של Track IR, מה הייתם קונים?

תודה...
#2 · לפני 19 שנים
TrackIR בהחלט , הרבה יותר מדמה מציאות מאשר זוג פדאלים ...

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#3 · לפני 19 שנים
יש לי TRACKIR 4. מצויין!!
אין בכלל מה להתלבט בין הפדלים לבין TRACKIR.
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry
#4 · לפני 19 שנים
אין מה לומר TIR מהווה פריצת דרך בחוויה..
פדלים לדעתי זה קצת קוסמטי. מבחינת שימושיות סטיק נותן לדעתי את אותן התשואות..
!Never Miss a good opportunity to SHUT UP
#5 · לפני 19 שנים
פדאלים, אם אין לך Twist או פתרון נוח אחר, בלי להתבלבל בכלל.

ל-TIR יש תחליפים, לפחות ב-IL2, אבל ציר Rudder טוב (פדאלים למשל) זה קריטי בסימ' WWII עם מודל טיסה טובה (כמו IL2).

לעומת זאת, אם אתה מרוצה מהשליטה שיש לך על ה-Rudder, אין טעם להוציא על זה עוד כסף, וכדאי ללכת על TIR, שהוא מדהים מכל הבחינות.

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#6 · לפני 19 שנים
דן....מה הייתי עושה בלעדיך???

עד שאתה ענית לי היה כאן תמימות דעים.
ו...לא. אני לא מרוצה מהשליטה שהסטיק נותן לי. מנגנון הטוויסט שבאקס 52 לא נוח לי לחלוטין.

בכל אופן תודה לכל מי שעזר לי להתלבט
#7 · לפני 19 שנים
רגע, אני רוצה להוסיף לבלבול 😄

לשניהם יש תחליף:
עבור פדאלים זה כאמור פיתול הסטיק. האם יש לך אפשרות פיתול גם במצערת? זה יכול הוות פתרון די טוב למי שלא מסתדר עם פיתול הסטיק. בכל מקרה אני לא הייתי מוותר על האפשרות להשתמש ב Rudder - זה פשוט הכרחי ב IL2, במיוחד בהפצצות וצליפות.
עבור TIR התחליף הבסיסי הוא פשוט עכבר, כמו ש Schnix עושה, התחליף היותר מורכב הוא Pan2cam עם NewView כמו ש xcom ניסה פעם ופרסם פה.

מאחר ואני כבר מצויד בשניהם - אני אומר לא לוותר על אף אחד - זה פשוט הופך את כל הטיסה להרבה יותר מציאותית - ברגע שמתחילים אי אפשר לחזור אחורה.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#9 · לפני 19 שנים
קיפודי - אשמח לקבל הסבר ברור יותר לגבי - Pan2cam עם NewView. כתוב לי בפרטי.
TWISTER - ב- X52 יש רק ציר בסטיק, לא במצערת.

בכל מקרה, מסתבר שמי שאמור להביא עבורי את הנ"ל מארה"ב מוגבל במקום שיש לו, ולכן לצערי כנראה שהפדאלים לא רלוונטי כרגע...אז שוב תודה על העצות!
#10 · לפני 19 שנים
היה לי פעם פדאלים, וזרקתי אותם כשעברתי לסטיק עם ציר פיתול.
אם יש בחירה בין שניהם, וכבר יש לך סטיק עם TWIST עדיף ללכת על TIR ללא ספק.
its not a bug, its a design feature
#11 · לפני 19 שנים
Ori כתב/ה:קיפודי - אשמח לקבל הסבר ברור יותר לגבי - Pan2cam עם NewView. כתוב לי בפרטי.

האמת - לא יודע - זה מור עשה את הניסוי ופרסם את התוצאות, אני רק נזכרתי שהיה משהו כזה. נסה לחפש בהיסטוריה של הפורום על הנושא.

'צטערת 🙂

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#13 · לפני 19 שנים
עזבו.. זה כמו תלת אופן חלוד מול אופני הרים שעולים 30000 שקל.

אני ניסיתי.. בעיות נוראיות (ותיסכול) עם דיוק. בדיוק רגע לפני הירי פתאום אתה מסתכל אחורה.

נסיון יפה אבל זה לא זה.
!Never Miss a good opportunity to SHUT UP
#14 · לפני 19 שנים
לא התכוונתי לזה - פה מדובר על שימוש ב Hat switch.
אני התכוונתי לניסוי שמור עשה עם מצלמת אינטרנט במקום TIR, ושימוש בPan2Cam, כנראה כדי להזין את התזוזות לתוך IL2 כאילו שזה Input Device.
אני זוכר שהוא דיבר על הצורך בקצב רענון גבוה של המצלמה, לפחות 30fps, שזה כבר מייקר את העניין, וגם שצריך תנאי תאורה אופטימלים.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#15 · לפני 19 שנים
עוד משהו קטן- קראתי את זה איפה שהוא - שימוש בפיתול בסטיק נותן תוצאות טובות כשצריך להכניס רגל עם כיוון הפנייה כי זאת תנועה טבעית. מצד שני מאוד לא אינטואיטיבי כשצריך להכניס רגל מנוגדת לכיוון הפנייה בתמרוני התחמקות - זה מצריך קואורדינציה ממש טובה והמון תרגול.

נקודה למחשבה. אני ממש לא הסתדרתי עם זה. מצד שני גם לא הסתדרתי עם שימוש ב Hat Switch עבור מבטים, אז....

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.