53 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים טיסה מאורגנת.
דיון

טיסה מאורגנת.

58 הודעות 6,245 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
yoav180, למה אתה עושה דאבל פוסט? לא ראית שהעירו לך כבר... זה היה יכול לצאת דף אחד במקם 2..
אולי אני אצטרף אבל תגידו יום ושעה. רון דבר איתי במסנג'ר.
אה ורון, לא רק במטוסים כבדים יוצא עשן, אם אתה לוחץ על "ן" במקלדת נניח עם אקסטרה, היא תוציא לך עשן...
#3 · לפני 19 שנים
Yanivvv, דבר איתי במסן נארגן טיסה.
גם יניב יכול להצטרף.
רון אטיאס.
תשאף - תגיע 🙂
#4 · לפני 19 שנים
ה"עשן" במטוסי סילון* (רשמת כבדים, אבל זה לא נכון, כי יש גם מטוסים כבדים עם מנועי בוכנה, ומטוסי סילון קלים) זה לא העשן שיוצא מהאקסטרה.
על האקסטרה מותקנת משאבת עשן, כמו בטיסנים, שזו המטרה שלה, ובמטוסי סילון זה קורה בגובה גבוה, אם אני לא טועה, כתוצאה מהטמפ' הנמוכה של הסביבה ביחס לטמפ' הגבוהה של המנוע.

Kickbox.co.il
נדב
#5 · לפני 19 שנים
Jaspern, אכן המטוס הזה כמו טיסן ולכן מותקן שם משאבת עשן,
לא ידעתי היכן להדליק ,יניב תודה לך על "האות",
תמונה של העשן:

ויאלה חברים סטנו מהדיון מי רוצה לטוס בפעם האחרונה?
רון אטיאס.
תשאף - תגיע 🙂
#7 · לפני 19 שנים
Jaspern כתב/ה:ה"עשן" במטוסי סילון* (רשמת כבדים, אבל זה לא נכון, כי יש גם מטוסים כבדים עם מנועי בוכנה, ומטוסי סילון קלים) זה לא העשן שיוצא מהאקסטרה.
על האקסטרה מותקנת משאבת עשן, כמו בטיסנים, שזו המטרה שלה, ובמטוסי סילון זה קורה בגובה גבוה, אם אני לא טועה, כתוצאה מהטמפ' הנמוכה של הסביבה ביחס לטמפ' הגבוהה של המנוע.

בדיוק, זוהי התגובה שנוצרת מהחיכוך של האויר הקר עם האויר החם שמגיע מהמנוע...
#9 · לפני 19 שנים
לא משנה, עברו 10 דקות.... טוב יאללה, אם מישהו מסכם על טיסה רבת משתתפים, אז תשלחו אליי בפרטי.
#11 · לפני 19 שנים
epshay,
2004.
yoav180, למה הדאבל פוסט הזה?
רון אטיאס.
תשאף - תגיע 🙂
#12 · לפני 19 שנים
סורי, אני פשוט לא זוכר לכתוב בהודעה מה שאני רוצה ואז שנייה אח"כ אני נזכר, אז זה מה שקורה.....

מתי טסים בסוף?
#13 · לפני 19 שנים
yoav180, אתה יכול להגיד לי מה אתה כ"כ לחוץ?
יש אותי ואותך ביינתים נחכה לעוד אחד שניים.
רון אטיאס.
תשאף - תגיע 🙂
#14 · לפני 19 שנים
מה אתם אומרים? הטיסה הזאת תצא לפועל בקרוב? יאללה! אנחנו צריכים עוד שני אנשים!!!!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.