72 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 תרחיש Catch22 - אימון מקדים - יום חמישי 07.12.06
דיון

תרחיש Catch22 - אימון מקדים - יום חמישי 07.12.06

44 הודעות 4,482 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
ViFF כתב/ה:דרך אגב שניצל,
הייתי מצפה שדווקא אתה תרצה לסגור מעגל ולבצע טיסה למופת.

אני זוכר עד היום את הצעקות והתחנונים שלך לעזרה בקשר כשהמפציץ שלך נזרק החוצה מהמבנה, והמיירטים הגרמנים התחילו להתאסף סביבך ולכתוש אותך עד שהופלת.

אני זוכר שהתחננת למוביל המבנה Twister שהם יאיטו בשבילך כדי שתוכל להיכנס חזרה למקום שלך במבנה, אבל כמו שסגרו בתדריך לפני כן, "רק החזקים שורדים", ולא מסכנים את כל המבנה בגלל אחד שעשה טעות עם המצערת ונזרק לאחור. אני במקומך הייתי מגיע לאימון הזה ומתאמן פי 2 יותר קשה כדי להרביץ אותה חזק בתרחיש.

חחח מזכיר לי כמה דברים לא נעימים חחח , אבל רוב הבעיה אז הייתה דווקא גם טעות של מוביל המבנה שגם לפני הקרב עצמו הזכרתי לו שאני מאחור וביקשתי להאט , אפשר בהחלט להבין שהם ברחו לי באמצע הקרב כדי לא לחטוף בעצמם אבל לפני הקרב שתמיד אפשר להאיט ,זה לא ממש בסדר, אגב לאימון ההוא לא הגעתי ואמרתי לכם שלא הגעתי אליו לפני התרחיש עצמו ,שזה עוד משהו שצריך לקחת בחשבון...אני בכל מקרה כמו שציינתי לא ממש רוצה להיות מפציץ ואם בכל זאת אני ילך להפצצה אני לא מתכוון להיות אחרון במבנה, אולי אני אפילו יבקש להוביל אותו...

בכל מקרה מישהו יכול להעלות לפה לינק של טבלה של Indicated air speed למול True air speed ?

עריכה: אוקי מצאתי טבלה http://www.airwarfare.com/guides/files/CSL_IAS_TAS.xls

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#3 · לפני 19 שנים
מיכה, אני מסכים עם אלון וג'ייסון לגבי אורך האימון הדרוש. אבל, אני גם מסכים איתך לגבי העובדה שדרוש אימון למיירטים והרבה יותר מכך למלווים. אני מציע לקיים את האימון בשתיים או שלוש קבוצות כמו שנאמר, אבל בתנאי שהמלווים והמיירטים לא יפריעו למפציצים. המפציצים צריכים שעה וחצי לפחות של שקט נפשי כדי להעביר חצי שעה של הסבר וגיחה-שתיים אימון. עדיף יותר. כמו שאמרתי, האימון לגבי כוונת ההפצצה יהיה תיאורטי בלבד, ומה שאנחנו נתאמן עליו למעשה יהיה טיסת המבנה (מאוד קשה ותובעני) וכל נוהל הטיסה והקרב.

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#4 · לפני 19 שנים
HeadCrab כתב/ה:מישהו אמר מפציצים????....

חיכיתי לך מחמדי.. (":
#5 · לפני 19 שנים
מה הגדרות משחק לאייקונים וכו
יש פרטים נוספים לפ"מ, כמו איזה מפה, בסיס אם, מידע על נ"מ ...
#7 · לפני 19 שנים
Twister כתב/ה:הגדרות משחק - כמו בתרחיש.

מפה - Kuban.

בסיס אם - לא בסיס מסובך, מהצורה הפשוטה ביותר 🙂

נ"מ - לא יהיה באימון וגם לא יהיה גורם מכריע בתרחיש.

אני חושב שTSTROM מתכוון מה הסידור של הבסיסים כדי שיוכל לעשות מפות להמראה
ומפות של המטרה להפצצה
watch your six, i'm behind you
#8 · לפני 19 שנים
מאיזה בסיס המפציצים יוצאים כדי לחשב מרחק למטרה וקביעת פרופיל ומסלול טיפוס לגובה הפצצה וכמות דלק וכו
#12 · לפני 19 שנים
לצערי, ייתכן ולא אוכל להשתתף בשום תרחיש בחודשיים הקרובים: בתקופה זו אגיע הביתה רק בסביבות 23:00..... 🙁
!!!HAVE A LOT OF FUN!!!
התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.