54 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס יש ראוטר? לא מצליחים לשחק ברשת בפאלקון? פתרון כאן
דיון

יש ראוטר? לא מצליחים לשחק ברשת בפאלקון? פתרון כאן

56 הודעות 9,126 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
NFoX כתב/ה:זה תלוי בראוטר ובגירסת התכנה שלו , לא בכולם ניתן לתת טווח , אם לא ניתן אז יש לרשום את 2934 בנפרד ואת 2935 בנפרד

אם אני אתן לך את פרטיו אתה תדע ?
#3 · לפני 19 שנים
לחבר שלי יש בעיה.

הוא לא מצליח לראות איזה דגם של ראוטר יש לו. האם יש דרך לבדוק? כמו שבודקים כרטיס מסך דרך המאפיינים?

יש לו ראוטר של Thomson-Alcatel

DOR
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#4 · לפני 19 שנים
על אחורי האוטר יש את מספר הדגם, מעבר לכך תמיד ניתן לפנות למקום שממנו קנית ולשאול לפרטי המוצר.

עידכון נוסף למי שלא מצליח לפתוח פורטים שידע את הדבר הבא,
בראוטר לכל מחשב יש כתובת פנימית חוץ מכתובת האינטרנט .

לצורך הענין
a-כתובת מחשב 1
b-כתובת מחשב 2
c-כתובת מחשב 3
x-כתובת חיבור אינטרנט

אתה צריך להבין על איזה מחשב אתה נמצא ולפתוח את הפורטים לגבי האייפי של המחשב שלך! לאלחיבור אינטרנט ולא למחשב אחר בטעות.

איך יודעים מה הכתובת הפנימית של המחשב שלך? באייקון של החיבור בצד שמאל או ימן התחתון של המחשב תלחצו על כפתור ימני status<<<< support
שם הכתובת העליונה ביותר היא כתובת האייפי של המחשב עליו אתם נמצאים.
"במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש"
#5 · לפני 19 שנים
Loven, אני אשמח אם תתחבר אליי למסנג'ר=> ofircohen90@hotmail.com
יש לי לשאול אותך כמה שאלות מאוד חשובות שקשה להסביר אותם כאן בפורום אז בבקשה ממך תתחבר אלי. 😉

תודה גבר ושבת שלום.
#6 · לפני 19 שנים
יש לי בעיה פתחתי פורט גם בראוטר וגם בפייר וול והכל טוב ויפה עד שאני נכנס למשחק(דרך ההיפר לובי) ואז הוא טוען וטוען וטוען ובסוף הוא כותב משהו בסגנון:The server connection timed out למה זה קורה ואיך אני יוכל לשחק ברשת?
#7 · לפני 19 שנים
שים לב שהגירסה שלך תואמת לשל מי שאתה מתחבר אליו..
ונסה גם בלי האנטי וירוס יש כאלו שחוסמים פורטים כהגנה.
#8 · לפני 19 שנים
הייי מישהו יודע מה לעשות כשיש לי מודם ALCATEL שאותו הפכו לנתב איך פותחים אצלו פורטים? נכנסתי לNAT ניסיתי לפתוח אבל הוא רושם לי FAILED TO CREATE SATATIC NAT ENTRY
#10 · לפני 18 שנים
אי חייב עזרה כל מי שיודע משהו ויכול לעזור שיגיב העברתי את המחשב מקמום בבית למקום אחר שהוא היה במקום הראשון הייתי עושה טיסות רשת והלך בדרך כל 99 אחוז חלק מאז שהעברתי אותו מקום אני לא מצליח לשחק ברשת למעלה היה לי נקודת אינטרנט ועכשיו עשו לי פה חדשה מה הסיבה שאני לא יכול לטוס???מישהו יודע יכול לעזור היה לו פעם ככה שיענה
#11 · לפני 18 שנים
תראה הראוטר מקצה כתובת לכל מחשב.
כתובת פנימית, תבדוק שהפורטים שאתה פותח הם לגבי הכתובת של המחשב שלך במקום החדש.
#12 · לפני 18 שנים
יש שם את כל הראוטרים חוץ משלי מי ש מוצא מדריך לראוטר 3crwdr101a-f5 בבקשה שיתן לי
#15 · לפני 18 שנים
למקרהשלא קיבלת את האיימל שלי אין לי מסנג'ר אייסי-272383710
או באיימל ronensss@walla.com

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.