72 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 תרחיש שבוע - 16-11-2006 - MIDWAY !
דיון

תרחיש שבוע - 16-11-2006 - MIDWAY !

60 הודעות 5,618 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
loven כתב/ה:היה אחלה תרחיש ..נ"מ אכזרי וצוות תותח,

שניצל, הייתה אחלה בי 25 (בצורת אף 4)
גיא, בלי העבודת צוות שלך שום דבר לא היה זז שם
ג'סון.. אייס של הפלות ומוביל מטוסי ההפצצה . תנו לו כפיים 🥊
גרשון, כשצריך עזרה גרשון שם. .
ואור כמובן עבודת צוות נפלאה ודיווחים מדויקים של הגלים שמגיעים.

וכמובן, מזל שמור לא היה בצד השני.

משחק יפה כולם

כמובן שמן הנימוס אתה לא תזכיר את עצמך

אבל אתה היית מעל הכל- זה שהנהיג אותנו וזה שידע להגיד לנו בדיוק מה לעשות...

וכמובן- 7 הפלות לא הולכות ברגל...
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#3 · לפני 19 שנים
היה מדהים לראות איזה נזק ה B-25 שלי ספג מהנ"מ הרצחני של הספינות והנושאות היפניות.
כיוון שרציתי לראות את ה"לבן" של העיניים של הנושאת,יצא שזה לא היה סקיפ אלא פגיעה ישירה של 2 פצצות לפחות בנושאת מתחת לסיפון-מדהים 😎
היו קרבות נאים מעל האי ורואים יפה את שיתוף הפעולה של המגנים האדומים.

היה מהנה מאד ושמחתי שהתחושה הפסימית שלי לפני התרחיש הוכחה כמוקדמת מדי ולא נכונה 😄

gprr
"!Not one Messershmidt, 6 Messershmidts"
gprr
#4 · לפני 19 שנים
היה מאוד כיף , הופתעתי מאוד מה F4F לטובה , ההגנה הייתה מאוד כיפית האמת ומה שנותר לי זה רק להצטער על זה שפספסתי תרחיש כזה יפה בלי סטיק ....
לובן הרבה זמן לא הייתה הנהגה של קבוצה טובה כמו שהייתה אתמול , ממש נהנתי להיות תחת פיקודך , יעדת לנהל את הצוות בצורה ממש טובה 😎

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#5 · לפני 19 שנים
היה תרחיש טוב מאד אפילו הפלתי F4F ב BNZ עם זירו חבל רק שכל הזירויים מתו בכמויות אני היחידי ששמרתי על שלי (גם אם זה אומר לנחות בלי מנוע על הנושאת מטוסים) היה באמת כיף האדומים עשו עבודה באמת טובה לפי דעתי היה לכחולים סיכוי אם הם היו מארגנים יותר טוב את הגל השני כי הראשון יצא מצויין
RifleFighter
רמי וייברמן

#7 · לפני 19 שנים
הערה לבוני התרחיש: הנ"מ הקל (משאיות M16, במקרה הזה) ירה בכמה מקרים אנכית למעלה נגד מטרות בגובה 2000-3000 מטרים. גם אם הטווח היעיל של הכלים הוא בערך כזה, זאת לא התנהגות מציאותית משום בחינה. מה שאני תמיד עושה כדי למנוע תופעות פריקיות כאלה זה Hold Fire של 1500 מטרים. זה לא מפחית את היעילות של הנ"מ, כי בטווחים גדולים מזה במילא אין לו סיכוי לפגוע (נ"מ קל בלבד!).

נ.ב.
אני שמח לראות שיש עוד מתנדבים חדשים לפיקוד, תודה על העבודה שלכם, היה מעצבן לראות כל הזמן את ViFF מולי לפני כן 🙂

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#8 · לפני 19 שנים
לא אין לי אבל אני לא משקר ניסיתי פעם אחת לא הצלחתי לנחות עם מנוע ואז לקראת הפינל השני נגמר הדלק ואז הרמתי גללים ופשוא עשיתי גחון על החבלים
RifleFighter
רמי וייברמן

#10 · לפני 19 שנים
ד"א, מיכה משהו לא בסדר בקובץ שהעלת, אחרי כמה שניות של הורדה הוא מקפיץ לי את ה"אל תשלח" ומנתק לי את ההורדה.
#12 · לפני 19 שנים
טוב האמריקאים ניצחו בתרחיש !
הם הפילו את כל 30 הטייסים שהוקצבו לתקיפה לפני שנגמר הזמן. כל הכבוד!

להלן הסטיסטיקות
Name
IAF.101~Maverik - RED - 1
gprr - RED - 2
101RifleFighter- -BLUE - 1
IAF.101~Shnizel - RED - 1
IAF~Kingfisher - BLUE - 1
IAF_Viper - BLUE - 1
IAF_Phantom - BLUE - 2
101alonace - BLUE - 2
IAF.101~SchniX - RED - 4
MadAce - RED - 6
IAF-LoVeN - RED - 7

Red Team - 20
Blue Team - 8

סטיטיסקות קרקעיות
-----------------------
Twister - 3
IAF.101~Pizza - 2
IAF_eVasive - 1
101Falcon -2
ועוד מטרות קרקעיות של מאגרי דלק (שמשום מה לא נרשמו...)

בנוסף גרשון פגע בנושאת מטוסים יפנית אחת אבל היא לא טבעה.
watch your six, i'm behind you
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים · 3 עריכות
#13 · לפני 19 שנים
RF כתב/ה:לא אין לי אבל אני לא משקר ניסיתי פעם אחת לא הצלחתי לנחות עם מנוע ואז לקראת הפינל השני נגמר הדלק ואז הרמתי גללים ופשוא עשיתי גחון על החבלים

מעולה! זה ממש קשה! 😎
its not a bug, its a design feature
#14 · לפני 19 שנים
וואי איך אני מצטער שלא באתי - הרגשתי ממש גרוע
הצעה אחת לשיפור - מאחר ובהקלטה לא ניתן לראות את השמות של האדומים (כאשר מישהו מהכחולים מקליט), אז אולי שה DebriefIL2 ישמור את המספרים של כולם?
נראה לי שגם יש באגים - למרות שיש מספרים לכל האדומים, לא ניתן לראות אותם בהקלטה על גוף המטוס אלא רק ממטוס שטס לידם.
באג אחר שאולי נמצא ב DebriefIL2 או שהוא בסים עצמו זה שהחלוקה לצדדים לא נכונה. גרשון מופיע משום מה גם ככחול וגם כאדום, ובפעם הראשונה שפתחתי ג'ייסון הופיע ככחול אבל עכשיו שפתחתי שוב הוא מופיע כאדום 😱

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.