אם באמת יהיה ניתן לבדוק את הסטיק לפני הקניה...
קרה לכם שביקשתם לבדוק חומרה לפני שאתם קונים?
קרה שלי כמה פעמים שביקשתי, תמיד הסתכלו עלי המוכרים כאילו נפלתי מהירח...
"מה הבעיה? מה אתה רוצה לבדוק? למה שזה לא יעבוד?" הם שאלו אותי, "זה קרה לי בעבר" עניתי להם, והוספתי "אני מסרב לקנות מוצר שעלול להיות פגום ולהישאר תקוע איתו".
ברוב המקרים הם אומרים לך שהם יקבלו את המוצר חזרה "באריזתו המקורית", לא יחזירו לך את הכסף, אלא יתנו לך אותו מוצר אחר, ורק אם יש במלאי כמובן, אחרת תצטרך לחכות...
יש מקומות שיגידו לך להשתמש באחריות של המוצר, אבל לרוב זה אומר שאתה שולח את הסטיק לאיזה מעבדה, וצריך לנדנד להם בטלפון שיטפלו בו...טוב בשביל זה יש "אחריות".
גם המושג של "באריזתו המקורית" זה די נתון לפרשנות, כי שנינו יודעים שזה כמעט בלתי אפשרי לא לקרוע שקית או חלק מהקרטון כשאתה פותח...
מצטער שאני מבאס אותך, אבל כמו כל דבר בחיים יש סיכון.
אמרו לך קודם שהשרות שאתה מקבל הוא קשור ביחס ישיר למחיר שאתה משלם, זה שאתה קונה בחנות הכי זולה מגדיל את הסיכוןף הייתי בודק איתם טוב טוב מה קורה אם תגלה שהסטיק לא תקין.
תזכור שהמחיר הוא אינדיקציה טובה לאיכות המוצר והשירות שאתה מקבל, או כמו שאומרים באנגלית: "You get what you pay for"
קניה של סטיק יד שניה ה- MS FF היא כמובן הסיכון הכי גדול , אין צורך להסביר למה.
מקווה שלא הפחדתי אותך, אבל במאמר מוסגר אני רוצה להגיד לך שאתה נכנס יותר מדי לקטנות, ומסבך את עצמך בפרטים הקטנים ואולי שוליים.
זה כולה ג'ויסטיק, לא איזה החלטת חיים עמוקה והרת גורל כמו איזה מקצוע ללמוד, מי האשה להתחתן איתה, איזה משכנתא לקחת, זה כולה ג'ויסטיק...
הגיע הזמן שתקפוץ למים ותתחיל לשחות
🙂
its not a bug, its a design feature