88 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור ג'ויסטיק - Logitech Extrem 3D Pro
דיון

ג'ויסטיק - Logitech Extrem 3D Pro

23 הודעות 2,952 צפיות לפני 19 שנים
#4 · לפני 19 שנים
שמע אחי אני לא יודע אם זה גויסטיק טוב אך אני ממליץ לך על Logitech Extrem 3D Pro
זה גויסטיק טוב לפי דעתי זה מספיק הגויסטיק שאתה שואל עליו הוא אלחותי.
אחי תשקול היטב אני ממליץ לך בחום על הגויסטיק שאני משתמש בו ! 😉
#5 · לפני 19 שנים
Logitech Extrem 3D Pro הוא גויסטיק המלווה בforce feed back שלא נוח לשחק איתו בבפלליט סיולטור כי הגויסטיק משתולל וצריך לנתק רותו מהחשמל וזה כמעט בלתי אפשרי לשחק איתו בלי לנתק מהחשמל וגם ה Logitech Extrem 3D Pro לא מתאים לפלייט סימולטור הCORDLESS FREEDOM 2.4 מיועד לכל סוגי הסיולטורים ובנוסף הוא אל חוטי וטווח הזמן של החלפת הבטריות דיי גדול ולא צריך להתעסק עם חוטים בקיצור אני עדיין ממליץ לך על הCORDLESS FREEDOM 2.4
#6 · לפני 19 שנים
ה 2.4 לא משהו, יש לי אותו ואני לא אוהב אותו.
אם אתה כבר הולך על המחיר ההזוי הזה (אני קניתי את אותו הסטיק לפני ארבעה חודשים בערך ב200 שקל), תקנה את ה Saitek X45 המצויין, שבא עם מצערת נפרדת והרבה יותר כפתורים.

Kickbox.co.il
נדב
#7 · לפני 19 שנים
desert tomcat-204 כתב/ה:Logitech Extrem 3D Pro הוא גויסטיק המלווה בforce feed back שלא נוח לשחק איתו בבפלליט סיולטור כי הגויסטיק משתולל וצריך לנתק רותו מהחשמל וזה כמעט בלתי אפשרי לשחק איתו בלי לנתק מהחשמל וגם ה Logitech Extrem 3D Pro לא מתאים לפלייט סימולטור הCORDLESS FREEDOM 2.4 מיועד לכל סוגי הסיולטורים ובנוסף הוא אל חוטי וטווח הזמן של החלפת הבטריות דיי גדול ולא צריך להתעסק עם חוטים בקיצור אני עדיין ממליץ לך על הCORDLESS FREEDOM 2.4

חחחחחחחחחחחחחחח 😂 אני משתין מצחוק יש לי שאלה איך תסביר את זה שאני שנים משחק עם הגויסטיק הזה בפלייט סימולטור זה הגויסטיק הכי נוח שיש תאמין לי !! שאל אפילו את רון גם לו יש כזה הוא יגיד לך איך זה לשחק עם הגויסטיק הזה בואנה קרעתה אותי חחחחחחחחחח 😂
#9 · לפני 19 שנים
ואללה אחים שלי קודם כל תודה על העזרה אוהב אותכם!
אבל עכשיו אני כבר מבולבל אני לא יודע מה לעשות...

רק אני יציין ל- Jaspern שאני משיג אותו ב-250 ולא ב-380.

תודה על העזרה אנשים!
#10 · לפני 19 שנים
שכחתי רק לומר:
אין לי מושג מה זה Force Feed back וכל המונחים אז אם מישהו יסביר לי זה יהיה מצויין

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.