61 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים הצעות לשיפור / הערות ומתן פידבק בעיות למשתמשי Firefox
דיון

בעיות למשתמשי Firefox

5 הודעות 1,864 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
לא יודע כמה פופולרי ועד כמה אנשים משתמשים בדפדפן הזה, אבל יש המון בעיות אקראיות לראות את האתר הזה ב Firefox.

אני משתמש בגרסה 1.5.0.7 שהיא לדעתי הכי עדכנית, ונתקל בכל מני בעיות, כגון:
1) צפייה בעמוד הבית - התופעה שאני רואה לפעמים היא שהטקסט שבמרכז העמוד (השטח הלבן) גולש לתוך הפריימים האפורים שבצדדים. לדוגמה, כרגע מה שמתחת לכותרת "הכלים של ED עכשיו לרשות הציבור" גולש לתוך השטח של "הורדות" ושניהם בלתי קריאים. צפייה באותו עמוד בדפדפן IE - הכל בסדר. לפעמים ריענון הדף עוזר ולפעמים לא.
2) צפייה בעמוד ראשי של פורום - לכאורה הטעינה של הדף לעולם לא מסתיימת. ב IE הדף עולה תוך מס' שניות ואז הדגל הצבעוני שך MS מפסיק להתנופף, אבל ב Firefox הגלגל הזה ממשיך להסתובב לעולם אלא אם אני לוחץ על stop
3) ריענון של הודעות חדשות - הרבה פעמים קורה שמישהו כתב תגובה, אבל אני לא רואה שמשהו השתנה והאייקונים מימין לא נהפכים לכתומים. רק אם אני קולט שהשם של המגיב האחרון השתנה ואני נכנס לקרוא את התגובה אני רואה שהיה עדכון.
4) באותו נושא - יש הרבה פעמים שאם קראתי הודעה ואני חוזר לדף הראשי של הפורום האייקון נשאר כתום כאילו ההודעה עדיין חדשה. רק ריענון מלא של הדף הראשי "מנקה" הודעות ישנות.
5) ניתוקים מהחשבון - קרה לי כבר כמה פעמים שאם אני בדף ראשי של פורום ואני עושה כמה פעמים ריענון דף, פתאום אני מגלה שאני כבר לא מחובר עם שם המשתמש שלי והמילה "התנתק" התחלפה מעצמה ל "התחבר".

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#2 · לפני 19 שנים
101Hedgehog,

תראה אני אישית לא משתמש עם הדפדפן המדובר, אבל אני יכול להמליץ לך בחום על הדפדפן שלי שהוא אגב מהיר זאת אומרת עובד על יותר שרתים מכל דפדפן אחר...אפילו יותר מה"אקספלורר"
הדפדפן שלי הוא הAvant. במילה אחת פשוט מעולה!!!
אם אתה רוצה לראות ככה מוצג אתר פרייפלייט
מצטער על הגודל...

קצת על הAvant:
אבנט דפדפן מעולה!...התחלתי להשתמש לפני 5 חודשים ופשוט לא הבנתי איך לא גיליתי אותו עדיין. הטכנאי שלי אמר לי להתקין את הAVG וכבר אז הבנתי שהוא טכנאי מעולה אבל אחר כך הוא אמר לי על ה"אבנט"
תראה לי יש צורך אחד בדפדפנים שכאשר אני עובד אני עובד על כמה אתרים פתוחים בו זמנית... באבנט אתה יכול לשלוט על הכל דרך הדפדפן עצמו....אם תראה בתמונה שלמעלה יש קטגוריה שנקראת "חדש" מתי שאתה צריך עוד אתר אתה פשוט לוחץ ונפתח לך עוד חלון של אתר....אם תשים לב בפינה הימנית ביותר למעלה יש 2 חצים נגדיים....איתם אתה עובר בין האתרים הפתוחים.
אין לי בעיה עם האבנט בכלל הוא פתח לי כל דבר גם את פרייפלייט הוא פותח מעולה!!!
נגיד אתרים שנפתחים לי באקספלורר בג'יבריש? האבנט ישר מזהה וישר עושה קידוד!
בקיצור מומלץ!

הנה הכתובת של אתר אבנט אם אתה רוצה לדעת עליו עוד!...ואם בא לך להוריד!
http://www.avantbrowser.com

אם יש לך עוד שאלות תשאל!
להת' והמשך יום נעים!
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.