119 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים משחקים / נוסטלגיה רוצה להוריד USAF
דיון

רוצה להוריד USAF

20 הודעות 4,761 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
היי חברה, אני די חדש בפורום הזה ורציתי לשאול איפה עוד חוץ מאימיול אפשר להוריד את USAF
בחינם, אם מישהו יודע תנו לינק... 😄 😄
#4 · לפני 19 שנים
על איזה קובץ אני לוחץ שם בדיוק כדי להוריד..אם יש לכם איזה קישור לאתר של אמיול ושם המשחק אז תביאוו..תודה לכם!
#6 · לפני 18 שנים
סליחה שאני מקפיץ ! ! !
אבל הסימולטור הזה כבר ישן אין אותו כבר בחנויות בארץ ובטח שאין אתו בעולם בחנויות אז אני לא רואה בעיה שאנשים יכולים לתת קישור להורדה של המשחק הזה !
#7 · לפני 18 שנים
nokia122,
אני לא מסכים אתך אני די בטוח 90% הוא עדין קיים ברשת. צריך פשוט לדעת איפה לחפש 🙂
מיכאל גרובמן
צוות ניהול ראשי
#8 · לפני 18 שנים
SoNiC306, לא אמרתי שהוא לא קיים ברשת בטוח אפשר להוריד אותו השאלה היא מאיפה והבנאדם הזה ביקש קישור (אני גם מבקש 😄 ) להורדה של המשחק כי הוא משחק ישן שקשה למצוא בחנויות !
#10 · לפני 18 שנים
אוקיי.. אז מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר להוריד את המשחק או שמישהו יתן קישורים להורדות כמו שנתנו לכוכב כחול ?? ? ??
#11 · לפני 18 שנים
nokia122 כתב/ה:אוקיי.. אז מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר להוריד את המשחק או שמישהו יתן קישורים להורדות כמו שנתנו לכוכב כחול ?? ? ??

מצטער שאני עושה דאבל פשוט זה די דחוף לי המשחק הזה וכבר עברו כמה ימים אז חשבתי שאולי לא שמו לב 😛

אז בבקשה מי שיכול לעזור לי שיכתוב פה או בפרטי ! 😳
#13 · לפני 18 שנים
SoNiC306 כתב/ה:טוב אני יכול להביא לינק לפה אבל לא יודע אם זה מותר 🙂

תמיד אפשר לנסות... 💡
#14 · לפני 18 שנים
SoNiC306, תודה רבה !

אבל אתה יכול להסביר איך להוריד את המשחק ?
#15 · לפני 18 שנים
זה מאוד פשוט.
יש לך שם את הלינקים שאתה לוחץ עליהם והם פותחים לך אתר חדש. עכשיו באתר הזה יש לך שתי אופציות FREE או PREMIUM... מן הסתם אתה בוחר בFREE לאחר מכן אתה תיראה זה יבקש קוד זיהיו (כמו בהרשמה לכל אתר) אתה מכניס אותו ולוחץ ENTER וההורדה מתחילה.
עכשיו תשים לב שזה מחולק לשני דיסקים. דיסק ראשון מה JU1-7 והדיסק השני מJU2 1-5 הקובץ החמישי של דיסק 2 נימצא מעל המילה "LINKS"

דבר נוסף האתר הזה (RAPIDSHARE) מרשה הורדה !!אחת!! ל IP במשך שעתיים (זאת אומרת שתצתרך לחכות שעתיים עד שתוכל להוריד קובץ נוסף) הפתרון מאוד פשוט. תחליף IP בתקווה שאין לך ROUTER.

HAVE FUN
מיכאל גרובמן
צוות ניהול ראשי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.