63 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 סרטון לימוד
דיון

סרטון לימוד

27 הודעות 3,379 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
תנסה באופיס דיפו או toys r us , אם אני לא טועה היה להם את הDVD שכולל את כל שלושת הכותרים (FB+AEP+PF). אם אני זוכר נכון המחיר בסביבות 50 שקל.
its not a bug, its a design feature
#2 · לפני 19 שנים
אני לא הצלחתי להעלות את הסרטון משום מה אבל אני מסכים עם כל מה שאלון ודן אמרו פה ..
להיכנס לקרב מול ארבעה מטוסי אויב זה פשוט מטורף!!!
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#4 · לפני 19 שנים
DOR כתב/ה:שלום לכולם...
אני לא יודע אם זה קשור...אבל אני חיפשתי לקנות IL2 ולא מצאתי מישהו יכול להגיד לי אם מוכרים....ואם כן איפה יש?....תודה מראש!

תנסה אצל פריק - 169 ש"ח:
http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=12070518&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=9

זה גם המחיר שתמצא באופיס דיפו או ToysRus. יש להם גם את הגרסאות הבודדות, שאם אתה מסכם את המחירים שלהם זה יוצא יותר יקר !!! וגם צריך לדאוג לכל הפאצ'ים בעצמך 😂

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#5 · לפני 19 שנים
חח...תודה קיפוד!

אחרי ראני אקנה את המשחק אם אני אקנה....אני כבר יצטרך את כל הפאצ'ים...אז אני ישאל שוב..!
תודה בכל מקרה!

תודה לכולם על התשבות!!!

שנה טובה
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#6 · לפני 19 שנים
DOR כתב/ה:אחרי ראני אקנה את המשחק אם אני אקנה....אני כבר יצטרך את כל הפאצ'ים...אז אני ישאל שוב..!
שנה טובה

אולי לא הסברתי את עצמי טוב - הלינק ששלחתי זה ל Full Edition DVD שכולל את FB+AEP+PF וכל הפאצ'ים עד 4.04 - מעבר לזה לא צריך להוריד כלום. אם מתקינים את הגרסאות העצמאיות, אז צריך להוריד את סדרת הפאצ'ים עצמאית.

מעבר לזה יצא פאץ' 4.05 שהוא כבר לא בחינם - הוא בתשלום וצריך אותו כדי להיות מסוגל להתחבר לרוב הסרברים בעולם (כולל ה VPN שלנו).

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#7 · לפני 19 שנים
101Hedgehog כתב/ה:[quote="DOR"]אחרי ראני אקנה את המשחק אם אני אקנה....אני כבר יצטרך את כל הפאצ'ים...אז אני ישאל שוב..!
שנה טובה

אולי לא הסברתי את עצמי טוב - הלינק ששלחתי זה ל Full Edition DVD שכולל את FB+AEP+PF וכל הפאצ'ים עד 4.04 - מעבר לזה לא צריך להוריד כלום. אם מתקינים את הגרסאות העצמאיות, אז צריך להוריד את סדרת הפאצ'ים עצמאית.

מעבר לזה יצא פאץ' 4.05 שהוא כבר לא בחינם - הוא בתשלום וצריך אותו כדי להיות מסוגל להתחבר לרוב הסרברים בעולם (כולל ה VPN שלנו).[/quote]אתה משתמש בו?..ב4.05?
דור טל

#8 · לפני 19 שנים
תגדיר משתמשים.
האם התקנו אותו? - כן, כולנו התקנו אותו כדי להיות מסוגלים להתחבר באון-ליין.
האם אנחנו משתמשים במטוסים שנוספו בו? - לא. אני מניח שכל אחד מאיתנו הטיס את ה PE-2 ולו רק כדי לראות על מה שילמנו, אבל עוד לא היה מישהו שבאמת השתמש בו למשימה כלשהי. תקנו אותי אם טעיתי.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#9 · לפני 19 שנים
הוא יקר?..
תן לי בערך מחיר?....או שנגיד אחד הוריד ונתן לכולם?
דור טל

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.