93 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World עזרה בהגדרת גויסטיק ושליטה
דיון

עזרה בהגדרת גויסטיק ושליטה

9 הודעות 1,769 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
אני שחקן מתחיל..
יש לי גויסטיק LOGITECH ATTACK 3

יש לי כמה שאלות לגבי שליטה, למה יש לי לפעמים בעיות קשות איתה..

1. אני צריך עזרה ממכם להגדיר את הגוסטיק בצורה מושלמת... כיוון שכאשר אני משחק אני לא מרגיש נוח עם התנהגות של הגויסטיק.. אני לא יכול לשלוט עליו חלק... תנועות ראשוניות הוא כמאט ולא מגיב, משיכה יותר מסיבית הוא נותן לי סיבוב חזק מאוד! ככה אני לא יכול להמתקד טוב על המטרה..
אני יודע שזה גם קשור ל DEATH ZONE..
אתם מוכנים לשפוך לי קצת מידע על הנושא ולעזור לי לכוון אותו כמו שצריך..

2. יש לי עוד בעיה בשליטה כאשר היא מתבטאת לפעמים בהתנהגות מוזרה של המטוס כאשר הוא לא נשאר בקו האופקי.. לפעמים הוא עולה למעלה לבד ולפעמים הוא יורד למטה..

חשוב לציין כי הגויסטיק חדש ומאופס!!
#2 · לפני 19 שנים
vad1k כתב/ה:אני שחקן מתחיל..
יש לי גויסטיק LOGITECH ATTACK 3

יש לי כמה שאלות לגבי שליטה, למה יש לי לפעמים בעיות קשות איתה..

1. אני צריך עזרה ממכם להגדיר את הגוסטיק בצורה מושלמת... כיוון שכאשר אני משחק אני לא מרגיש נוח עם התנהגות של הגויסטיק.. אני לא יכול לשלוט עליו חלק... תנועות ראשוניות הוא כמאט ולא מגיב, משיכה יותר מסיבית הוא נותן לי סיבוב חזק מאוד! ככה אני לא יכול להמתקד טוב על המטרה..
אני יודע שזה גם קשור ל DEATH ZONE..
אתם מוכנים לשפוך לי קצת מידע על הנושא ולעזור לי לכוון אותו כמו שצריך..

2. יש לי עוד בעיה בשליטה כאשר היא מתבטאת לפעמים בהתנהגות מוזרה של המטוס כאשר הוא לא נשאר בקו האופקי.. לפעמים הוא עולה למעלה לבד ולפעמים הוא יורד למטה..

חשוב לציין כי הגויסטיק חדש ומאופס!!

אתה מתכוון ל DEAD ZONE ודבר זה ניתן לכיול או במפרטים של הג'ויסטיק עצמו או ב game controllers דרך ווינדוס

הבעיה השניה שלך לא קשורה לג'ויסטיק אלא ל trimming וזה משהו שקיים בכל מטוס. הוא ניתן לכיוונון תוך כדי טיסה בלבד ע"י כפתורים CTRL+; ו CTRL+.

כל הדברים אגב, נמצאים במדריך. מומלץ לקרוא לפני ששואלים.

SB
#3 · לפני 19 שנים
קודם כל ברוך הבא לאתר - אני מקווה שכאן תמצא את מבוקשך.
לענייננו:
כדי לכוון את הסטיק לרמה הכי אופטימלית מבחינתך ישנה דרך פשוטה מאוד:
כנס ל Options משם ל Input המשך ל Device ,בחר את סוג הסטיק אשר ברשותך.
עבור ל Axis ומשם לחץ Test - כאן תוכל לבדוק ולתפעל כל פעולה וכפתור בסטיק לשביעות רצונך.

שנית - לגבי סטיית המטוס ימינה מעלה וכו', עליך להשתמש במקזזת או Trim.
על מנת להפעיל אותם עליך ללחוץ על Crtl פלוס פסיק " , " מקזז שמאלה, על אותו עיקרון " / " ימינה
" . " מעלה ו " ; " מטה.
נסה ותבין בדיוק על מה אני מדבר.
מקווה שעזרתי - אם תזדקק לכל מידע שהוא ,אני כאן.
בהצלחה. 😉
רוברט בירנבאום

צוות ניהול ראשי- פריפלייט
RvE=Getsno=
DOn't quIT
#4 · לפני 19 שנים
תודה עזרתם לי, אך עדיין יש לי בעיה, במשימות מסויימות הסטיק מתנהג בסדר גמור כמו שתכנתי... אך יש משימות שאני אמור להטיל פצצת MK84 נגיד, ואני מנסה לבוא בזווית התקפה לכיוון המטרה, אני פשוט לא מסוגל לכוון.. אני דוחף את הסטיק קדימה אך המטוס מתנגד לי ומנסה להרים את האף.. וה TRIMM מכוון בסדר גמור..
#5 · לפני 19 שנים
נסה להפוך הטייה ,משוך בסטיק והתהפך שוב כאשר אתה מכוון על המטרה,לגבי דחיפת הסטיק
קדימה נסה לשחק עם הטרים העליון - CTRL פלוס ; עד שתרגיש שהמטוס נמצא בזווית הרצויה,
אפילו במהלך הצלילה.
בהצלחה.
רוברט בירנבאום

RvE=Getsno=
DOn't quIT
#6 · לפני 19 שנים
אוקי אני אנסה את זה תודה,
אבל משהו פה לא מסדר לי.. אני מכוון את ה TRIMM מבצע איזה הפצצה, בא למטרה שנייה ושוב פעם ה TRIMM לא מכוון האם זה הגיוני? הקטע של ה TRIMM משגע אותי
#7 · לפני 19 שנים
vad1k באיזה מטוס מדובר?
רוברט בירנבאום

RvE=Getsno=
DOn't quIT
#9 · לפני 19 שנים
כן מכיר את הבעיה.שים לב שאתה לא עמוס יתר על המידה כי זה דיי ישפיע על ביצועי המטוס.
נסה מטוס אחר דוגמת האיגל ותראה אם אתה נתקל באותן בעיות.
רוברט בירנבאום

RvE=Getsno=
DOn't quIT

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.