114 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס נושאות מטוסים
דיון

נושאות מטוסים

21 הודעות 3,540 צפיות לפני 19 שנים
#2 · לפני 19 שנים
אם כבר מדברים..............יש לי משחק שבו אתה יכול להמריא ולנחות מנושאת מטוסים עם אף 14 18 22 .....העניין הוא בכמה קשר נגשים לנחיתה? אני 250

#4 · לפני 19 שנים
PHANTOM כתב/ה:f16 אינו מטוס שאמור להיות מתופעל מנושאת מטוסים ושכזה הוא לא בנוי לכך,וו העצירה נועד לשימוש במיקרים של נחיתת אונס בה אין מערכת בלמים ובקצה מסלולי הטיסה ישנה מערכת בלימת חרום הבנויה מכבלים ורשת עצירה. בנוסף,נושאות המטוסים שבמשחק לא נועדו ככה"נ לטיסה מהן ולכן לא עשו בהן מערכת קיטור לשיגור המטוס-שנקראת-מעוט.

פנטום
תרשה לי לעדכן אותך
יש דבר כזה שנקרא f-16N גרסא ימית שפותחה לצורכי הצי האמריקני על מנת לתרגל קרבות אוויר..........
#5 · לפני 19 שנים
mavrerick23,תודה על העידכון.בכל מקרה דגם כזה לא מופיע בaf
#6 · לפני 19 שנים
Maverick23 כתב/ה:[quote="PHANTOM"]f16 אינו מטוס שאמור להיות מתופעל מנושאת מטוסים ושכזה הוא לא בנוי לכך,וו העצירה נועד לשימוש במיקרים של נחיתת אונס בה אין מערכת בלמים ובקצה מסלולי הטיסה ישנה מערכת בלימת חרום הבנויה מכבלים ורשת עצירה. בנוסף,נושאות המטוסים שבמשחק לא נועדו ככה"נ לטיסה מהן ולכן לא עשו בהן מערכת קיטור לשיגור המטוס-שנקראת-מעוט.

פנטום
תרשה לי לעדכן אותך
יש דבר כזה שנקרא f-16N גרסא ימית שפותחה לצורכי הצי האמריקני על מנת לתרגל קרבות אוויר..........[/quote]

זה לא "גרסא ימית". זו גרסא כמעט זהה לבלוקים המוקדמים של האף-16 C/D, שהופעלה (או עדיין מופעלת?) ע"י הצי לדימוי מטוסי אויב.
אין שום קשר לנושאת מטוסים. http://www.f-16.net/f-16_versions_article22.html

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.