דור... בוא אני אסביר לך משהו... אני בסביבה בערך מאז שיצא SP3... הייתי אז חבר בקהילה...
אתה יודע כמה זמן חיכינו עד ש SP4 יצא??? בוא נגיד שלפחות שנה היה את הקטע הזה של "אמרו שזה יוצא" , "הנה אוטוטו זה יוצא" וכאלה וכאלה ועוד ועוד... עד שבסוף אתה בטוח שזה לא ייצא בכלל... מכיר את הבדיחה על ה 3-4 שבועות? זו הייתה התשובה אז כל פעם ששאלו את אחד המפתחים מתי זה יוצא... זו בדיחה שרצה עד היום....
😂
בלי להכנס יותר מידי לפרטים... אל תאמין למה שכל אחד מפזר לגבי תאריכי שחרור... (גם לא לי!!!), כי אף אחד, לא אני, לא אראגורן, לא אף אחד אחר, לא יכול להגיד לך בדיוק מתי, ואפילו הערכות לא תמיד תופסות... פשוט בגלל שיש הרבה גורמים מעורבים, ותאריך השחרור יכול להיות תלוי מאוד...
לגבי תמונות ווידאו, שוב ענין אישי... כמו שאמרתי כבר קודם, מי שלא רוצה שפשוט לא יסתכל... יש מרחק ענק בין לא להסתכל, לבין להגיב תגובות ציניות רק בגלל שנראה לך שזה מתעכב מעבר למה שציפית...
🙂
חוץ מזה, שלדעתי יש כאן הרבה אנשים שיכולים לתרום בצורה אחרת... במיוחד לשטח ישראל... במיוחד לטיילס...
🙂 הסתכלת בפוסט האחרון שלי בדיון של הטיילס??? למה אף אחד לא עושה עם זה כלום? הבחור שם ב PMC מצא שיטה מעניינת להוציא טיילים מ GE ופשוט לתקוע אותם בסימולטור... זה אמנם לא תמיד אידאלי (במיוחד לא לישראל שעדיין יש הרבה מקומות ש GEנותן רזולוציה ממש נמוכה), אבל זה הרבה יותר טוב בטוח ממה שיש עכשיו...

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200