84 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 עדכון/תמונות חדשות מהתוספים מנצ'וריה ו-1946
דיון

עדכון/תמונות חדשות מהתוספים מנצ'וריה ו-1946

11 הודעות 1,775 צפיות לפני 19 שנים
#8 · לפני 19 שנים
מטוס ה-Lerch מאד מסקרן אותי...

המראה אנכית זה אומר מערכת הנעה שמסוגלת ליצור דחף יותר גבוהה מהמשקל של כלי הטיס. זה היה קיים לראשונה במטוסי קרב סילוניים של השורה הראשונה רק החל מה F-15 .
יכול להיות שלגרמנים היה את היכולת לטכנולוגיה הזאת כבר אז?
או שזה מנוע עם מדחף???? אני פשוט לא רואה איפה...

בנוסף, ראיתם את ה Fw190D-9 עם שני טילי אויר-אויר מסוג X-4...
מעניין יהיה להתעסק עם המערכת, לפי מה שאני זוכר מערכת ההנחיה היא דומה לזאת של טילי נ"ט של הדור הראשון, כדוגמאת ה AT-3 Sagger , שבו יש חוטי תייל שיוצאים מהטיל, והמפעיל צריך להנחות את הטיל, וממש להטיס אותו עד המטרה, כשמרעום שמע ומגנטי מרגיש שהוא מספיק קרוב למטרה הוא מפוצץ את החומר נפץ של הטיל...
its not a bug, its a design feature
#10 · לפני 19 שנים
כמו שכבר אמרתי ב TS אני מעדיף את המטוסים הישנים ,בלי כל החייזריאדה הזו ... אלון מה שאתה אומר באמת מעניין ,איך הם יכלו לעשות כזה דבר.נצטרך לחכות לפאטצ' שיהיה בתשלום נכון?

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#11 · לפני 19 שנים
ViFF כתב/ה:מטוס ה-Lerch מאד מסקרן אותי...

המראה אנכית זה אומר מערכת הנעה שמסוגלת ליצור דחף יותר גבוהה מהמשקל של כלי הטיס. זה היה קיים לראשונה במטוסי קרב סילוניים של השורה הראשונה רק החל מה F-15 .
יכול להיות שלגרמנים היה את היכולת לטכנולוגיה הזאת כבר אז?
או שזה מנוע עם מדחף???? אני פשוט לא רואה איפה...

בנוסף, ראיתם את ה Fw190D-9 עם שני טילי אויר-אויר מסוג X-4...
מעניין יהיה להתעסק עם המערכת, לפי מה שאני זוכר מערכת ההנחיה היא דומה לזאת של טילי נ"ט של הדור הראשון, כדוגמאת ה AT-3 Sagger , שבו יש חוטי תייל שיוצאים מהטיל, והמפעיל צריך להנחות את הטיל, וממש להטיס אותו עד המטרה, כשמרעום שמע ומגנטי מרגיש שהוא מספיק קרוב למטרה הוא מפוצץ את החומר נפץ של הטיל...

ל-Lerche יש מדחף, אולי שניים. הוא יושב בין הכנף ההיקפית לגוף, עד כמה שידוע לי, באמת קשה לראות בתמונה.

זה לא FW-190D, זה Ta-152C - עוד תוספת נחמדה.

הטילים הם בעלי הנחית תיל (הטייס "מטיס" את הטיל - Manual Command to Line of Sight) ומרעום אקוסטי: המרעום תוכנן להיות מכויל לגובה הצליל של מנועי ה-B-17. אם הטיל מתקרב או מתרחק ממפציץ גובה הצליל שישמע יהיה גבוה או נמוך בהתאמה מהצליל האמיתי שאליו כויל הטיל, לפי אפקט דופלר. כלומר, הנקודה היחידה שבה הצליל הוא בגובה שאליו המרעום כויל היא כשהטיל בדיוק ליד המפציץ ואז המרעום מופעל. כלומר, התפקיד של הטייס בסיפור הזה הוא להנחות את הטיל בעזרת הטיל מספיק קרוב למפציץ כלשהו ולתת לטיל לחלוף לידו.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ruhrstahl_X-4

הטיל שוגר בניסויים ממטוסי FW-190 ו-Ju-88 אבל ככל הנראה לא נוסה בקרב. בכל מקרה דעתם של הטייסים הייתה שהמערכת מסורבלת מדי - כי היא דורשת מהטייס להתרכז בהטסת ה-X-4, מה שהציב אותו בסיכון גבוה ליירוט ממטוסי הליווי. הדעה הייתה שהרקטות הבלתי מונחות R4M שהיו בשימוש על ה-Me-262 היו פתרון הרבה יותר טוב.

צוות ניהול ראשי - פריפלייט

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.