ערן אחי, רשמתי את סדר ההתקנה כבר בדיון הקודם (שהיה לפני זה), הייתי בטוח שראית.
בקשר ל TEXMAN, אני פשוט לא משתמש בו, לא יודע למה צריך אותו? פעם השתמשתי בו כי הייתה לי בעיה עם ה קןקפיט של ה F-15 ושטח ישראל, אבל בכל מקרה אם אתה מתקין את הקוקפיטים לפני כל השטחים אז אין שום בעיה עם הקוקפיטים בשטחים אחרים. ניסיתי את זה כבר יותר מפעם אחת עם כל הקוקפיטים של Aeyes .
כמו כן אני לא יודע לגבי הבעיה עם ה config editor, עם איזה קוקפיט יש את הבעיה? לא נתקלתי בהודעה כזו. הנה מה שרשמתי בדיון ההוא:
תראו אין לי נסיון באון-ליין. אף פעם לא טסתי אז אני לא כל כך מכיר את ההתנהגות. אבל אני מאמין שאם קוברה 1.0 הולך טוב אז אין סיבה שתהיה בעיה עם גרסאות מתקדמות יותר כי אני לא חושב שהם יפגעו באפשרות און-ליין של גרסה קודמת טובה יותר.
אני ארשום עכשיו את סדר ההתקנה שלי ל FF3.1 + קוברה 1.1.1:
1. התקנת FALCON4 מהדיסק המקורי.
2. התקנת FF3
3. התקנת הקוקפיטים של FF3 למי שרוצה FF3cockpit addon
4. התקנת FF3.1 + קוברה 1.1
5. התקנת העדכון לקוברה (נפרד!) 1.1.1 תבדקו שיש לכם את הקובץ הנכון, תורידו עכשיו אם צריך
הגרסה הראשונה ששוחררה הייתה עם NOSSE במקום ה SSE ככה שהסימולטור היה קופא
באמצע טיסה. בכל מקרה הם שיחררו גרסה טובה אחרי 3-4 ימים.
6. כאן יש להפעיל את ה config editor ולכוון אותו לקוברה exe, אח"כ להרחיב את החבילה
expand package תחת תפריט file ב config editor, תקפידו לא לדרוס את הספרייה F4PATCH
אלא להוסיף עליה (זה יופיע באחד השאלות אחרי שתתחילו להרחיב).
7. כאן צריך להכנס למשחק, לפתוח טייס חדש (לפני שאתם מעתיקים את ה LOGBOOK שלכם!)
לסדר את כל האופציות הגרפיות עם העדפה שלכם, ולבדוק שאתם על 32 ביט (חשוב!).
8. התקנת hitiles2 אופציונלי למי שיש. הכי טובים לדעתי אבל זה רק לקוריאה בכל מקרה.
9. התקנת כל הקוקפיטים שיש לכם, לא משנה של מי, רק תעשו סדר עם הספרייה ותעשו לה
גיבוי לפעם הבאה (שבטוח תהיה ).
10. התקנת skyfix של Woodshaver הכי טובים לדעתי. גרסה 1.2 נדמה לי האחרונה. יש
אפשרות להפעיל מ F4PATCH אחרי ההרחבה שעשיתם.
11. התקנת BAZT 1.1 למי שרוצה, שוב פעם זה רק לקוריאה אבל מוסיף.
12. התקנת הקוקפיטים 3D למי שיש ורוצה (יש כמה טובים של Aeyes ) בכל מקרה יש להפעיל
את Texcompress אחר-כך מחדש.
13. יש להוריד את שטח ישראל שמותאם ל FF3 הוא נמצא באתר של FF. יש בו כמה שינויים
שהם עשו, כולל גם את הקמפיינים הישנים של שאול עם כמה שיפורים שנוספו להם.
להתקין את שטח ישראל כמובן אחרי שהורדתם.
14. התקנת כל ה Theaters האחרים שאתם רוצים להתקין.
15. התקנת סקינים, מניסיון שלי הכי טוב להשתמש ב LOMAN גרסה 2.1, למי שלא מכיר אני
יכול לעזור.
זהו עד כאן!
הערות: מנסיון שלי לא צריכה להיות בעיה עם ה textures של שטח ישראל (המעודכן מהאתר של FF) אבל אם בכל זאת מישהו נתקע. אני יכול להעלות את ה Textures המוכנים.
למי שרוצה לעבוד פעם אחת קשה ולא לדאוג אח"כ, אני מציע להכיר את LODEDITOR ולשנות בו את כל הסטים של הסקינים לכל מיני מטוסים, לסט אחד בלבד עם סקין אחד. זה חשוב בעיקר לשטח ישראל כדי שלא תקבלו נניח סקין של F-15 ישראלי עם זנב אמריקאי לדוגמא, או כל מיני סקינים מעורבים כאלה. זה קורה רק בגלל שיש יותר מסקין אחד למטוס מסויים. הכי טוב זה להשאיר רק סט אחד עם סקין אחד לכל מטוס.
זהו! אם יש שאלות, או בעיות עם ההתקנות, אתם יכולים לשאול אותי. כמו שאמרתי בהתחלה אני לא יודע על און-ליין אבל אני מתכוון לברר. ומקווה שיהיה לי זמן לטוס און-ליין אחרי התקופת מבחנים הקרובה.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200