109 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 H
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית העתקת windows 10 לכונן אחר
דיון

העתקת windows 10 לכונן אחר

11 הודעות 2,090 צפיות לפני 9 שנים
#1 · לפני 9 שנים
כונן ה ssd 250 gb שמותקן אצלי כמעט מלא..
מעוניין לרכוש כונן חדש של 500 gb..
השאלה היא האם ניתן לבצע העתקת מראה בשלמותה
של הכונן הישן, כולל מע' ההפעלה, והסימולטורים, והכל אל הכונן החדש,
והכל יעבוד לבסוף כרגיל או שיש צורך בהתקנה חדשה של הכל מאפס??

תודה
יואל
#2 · לפני 9 שנים
laviyo כתב/ה:כונן ה ssd 250 gb שמותקן אצלי כמעט מלא..
מעוניין לרכוש כונן חדש של 500 gb..
השאלה היא האם ניתן לבצע העתקת מראה בשלמותה
של הכונן הישן, כולל מע' ההפעלה, והסימולטורים, והכל אל הכונן החדש,
והכל יעבוד לבסוף כרגיל או שיש צורך בהתקנה חדשה של הכל מאפס??

תודה
יואל

יש תוכנה מעולה שנקראת clonezilla שstingray מהפורום פה הכירה לי אותה, עזרה לי מאוד כשהכונן הישן שלי גסס, עושה בדיוק את מה שאתה מבקש, מעתיקה את הכונן בשלמותו לכונן אחר, אבל אחרי כמה ימים כשגיביתי הכול פירמטתי את הדיסק החדש בכל מקרה כי למיטב הבנתי התוכנה נועדה יותר לגיבוי ושחזור ותמיד אחרי "העברה" כזו עדיף לפרמט, נראה לי שבמיוחד אם זה ssd.
אידו, Laker.
#3 · לפני 9 שנים
לפני ה Windows 10 שמותקן אצלי כרגע היה לי Windows 8.1 ומתישהו באמצע הדרך עשיתי בדיוק העברה כזו שלו מכונן SSD ישן לאחד יותר חדש, המשכתי להשתמש באותה התקנה על הכונן החדש ללא שום בעיות עד היום שהתקנתי 10 (לפני חודש בערך). אתה יכול לעשות אתזה ללא שום בעיה.

לא זוכר אפילו באיזו תוכנה בדיוק השתמשתי אבל ה Clonezilla הזה מצלצל מוכר.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#5 · לפני 9 שנים
i_hawk כתב/ה:לפני ה Windows 10 שמותקן אצלי כרגע היה לי Windows 8.1 ומתישהו באמצע הדרך עשיתי בדיוק העברה כזו שלו מכונן SSD ישן לאחד יותר חדש, המשכתי להשתמש באותה התקנה על הכונן החדש ללא שום בעיות עד היום שהתקנתי 10 (לפני חודש בערך). אתה יכול לעשות אתזה ללא שום בעיה.

לא זוכר אפילו באיזו תוכנה בדיוק השתמשתי אבל ה Clonezilla הזה מצלצל מוכר.

יכול להיות, הייתי בהלם מכמה שהתוכנה הזאת הצילה אותי, במקרה שלי הייתי דיי חייב לפרמט כי הפאקים בדיסק הישן דפקו לי כמה קבצים בעיקר בווינדוס אבל הגיוני שזה לא אמור לעשות בעיות, בכ"מ, אם הכול מגובה כמו שצריך פירמוט רק יכול לעזור.
אצלי במחשב יש מחיצה בהארד דיסק שפעם היה עליו גם כונן c ושם נמצאות כל ההורדות, מאוד עוזר לי כשאני מתקין ווינדוס מחדש.
אידו, Laker.
#8 · לפני 9 שנים
אני עשיתי בדיוק את זה לפני שבוע.
הכונן החדש שקניתי היה של סמסונג והם נותנים תוכנה מאוד פשוטה ונוחה באתר שלהם. העבירה הכל בקלות.

אני חושב שרוב יצרני הssd היום מספקים תוכנה שכזו.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#9 · לפני 9 שנים
uri_ba לא היית צריך כונן שלישי - מתווך?
במילים אחרות, האם ניתן להעלות את המחשב כרגיל על כונן C שלו, עם מערכת ההפעלה שקיימת (במקרה שלי WIN 10)
ומשם להעתיק הכל, כמראה, לכונן החדש שאחבר?
#10 · לפני 9 שנים
laviyo כתב/ה:uri_ba לא היית צריך כונן שלישי - מתווך?
במילים אחרות, האם ניתן להעלות את המחשב כרגיל על כונן C שלו, עם מערכת ההפעלה שקיימת (במקרה שלי WIN 10)
ומשם להעתיק הכל, כמראה, לכונן החדש שאחבר?

כן, זה מעתיק ישר, לא צריך משהו זמני באמצע.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.