·
לפני 9 שנים
אני מתכנן לקנות מחשב חדש לחלוטין (שלי כבר בן 3-5 שנים - שודרג במהלך הדרך) וגם מסך נוסף - בתיכנון על 27 אינץ'.
אני לא מבין גדול בחלקי המחשב השונים או במסכים, אבל הבנתי שבאמת יש חבר'ה שממש מבינים גדולים בעניין - ואני ממש אשמח אם תוכלו לזרוק לי את כל ה-טיפים,עצות, רעיונות, מפרטים, מקומות קנייה מומלצים ומידע שיש ברשותכם - במיוחד אחרי כל הבלאגן בשוק כ.המסך.
מטרת המחשב: משרדית, גיימינג, עריכת וידאו והקלטת ווידאו עם יכולת עבודה ב2 מסכים. כאשר אני חייב שהמחשב יהיה גם שקט וגם ישרוד את ה5 שנים הקרובות.
המשחקים העיקריים בהם אשחק: העיקר - סימולטורי תעופה (Falcon BMS 4.33), ומדי פעם משחקי FPS ובכלל מגוון משחקים חדשים ומגוונים.
מטרת המסך: בעיקר לתת תמונה גדולה ואיכותית בפאלקון - ולכן הנחתי כי 27 אינץ יעשה את העבודה. אבל חשוב לי כמובן שהצבעים יהיו עמוקים ואיכותיים גם כשזה לא נוגע לגיימינג. (חשבתי אולי לקחת מסך עם רזולוציה של 1440P, אבל הוא יקר מאוד)
מחשב נוכחי:
מעבד I3-2120 3.3GHZ מלפני 3 שנים.
4GB DDR3 מלפני 3 שנים Corsair
OCZ Stealth Stream 500W מלפני 5 שנים
לוח אם Gigabyte B75M-D3H מלפני 3 שנים
כרטיס מסך HD 6870 GB1 Sapphire מלפני 3 שנים
ציוד היקפי קיים:
מסך של PHILIPS 21.5, רזולוציה 1650*1050
אוזניות 7.1 סראונד, STEELSEREIS SEBERIA V2
רמקולים CREATIVE 2.1 יחסית בסיסיים
תקציב:
1. למחשב עצמו ההקצאה היא 4500 ש"ח בגג. (עדיפות לחסוך)
2. למסך ההקצאה המקסימלית היא 1500 ש"ח.
ניתן לשחק עם ה6000 ש"ח האלה לפה ולפה, אבל העיקר שזה יהיה שווה את ההשקעה.
כל דבר שעולה לכם, תזרקו עלי, אני פה כדי ללמוד עם תקווה לצבור מספיק מידע בכדי לרכוש מחשב שמתאים לצרכים שלי (ובתקציב המתאים חחח)
חייב את עזרתכם 😳
אני לא מבין גדול בחלקי המחשב השונים או במסכים, אבל הבנתי שבאמת יש חבר'ה שממש מבינים גדולים בעניין - ואני ממש אשמח אם תוכלו לזרוק לי את כל ה-טיפים,עצות, רעיונות, מפרטים, מקומות קנייה מומלצים ומידע שיש ברשותכם - במיוחד אחרי כל הבלאגן בשוק כ.המסך.
מטרת המחשב: משרדית, גיימינג, עריכת וידאו והקלטת ווידאו עם יכולת עבודה ב2 מסכים. כאשר אני חייב שהמחשב יהיה גם שקט וגם ישרוד את ה5 שנים הקרובות.
המשחקים העיקריים בהם אשחק: העיקר - סימולטורי תעופה (Falcon BMS 4.33), ומדי פעם משחקי FPS ובכלל מגוון משחקים חדשים ומגוונים.
מטרת המסך: בעיקר לתת תמונה גדולה ואיכותית בפאלקון - ולכן הנחתי כי 27 אינץ יעשה את העבודה. אבל חשוב לי כמובן שהצבעים יהיו עמוקים ואיכותיים גם כשזה לא נוגע לגיימינג. (חשבתי אולי לקחת מסך עם רזולוציה של 1440P, אבל הוא יקר מאוד)
מחשב נוכחי:
מעבד I3-2120 3.3GHZ מלפני 3 שנים.
4GB DDR3 מלפני 3 שנים Corsair
OCZ Stealth Stream 500W מלפני 5 שנים
לוח אם Gigabyte B75M-D3H מלפני 3 שנים
כרטיס מסך HD 6870 GB1 Sapphire מלפני 3 שנים
ציוד היקפי קיים:
מסך של PHILIPS 21.5, רזולוציה 1650*1050
אוזניות 7.1 סראונד, STEELSEREIS SEBERIA V2
רמקולים CREATIVE 2.1 יחסית בסיסיים
תקציב:
1. למחשב עצמו ההקצאה היא 4500 ש"ח בגג. (עדיפות לחסוך)
2. למסך ההקצאה המקסימלית היא 1500 ש"ח.
ניתן לשחק עם ה6000 ש"ח האלה לפה ולפה, אבל העיקר שזה יהיה שווה את ההשקעה.
כל דבר שעולה לכם, תזרקו עלי, אני פה כדי ללמוד עם תקווה לצבור מספיק מידע בכדי לרכוש מחשב שמתאים לצרכים שלי (ובתקציב המתאים חחח)
חייב את עזרתכם 😳
[align=center]בברכה,
אסף [vAiCon]
😮range">*חבר פעיל בטייסת 108*

[/align]
אסף [vAiCon]
😮range">*חבר פעיל בטייסת 108*

[/align]
נערך לאחרונה: לפני 9 שנים