96 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 מערכים לפאלקון
דיון

מערכים לפאלקון

6 הודעות 1,135 צפיות לפני 9 שנים
#1 · לפני 9 שנים
שבת שלום לכולם!

לאחרונה התחלתי להתעניין בפאלקון, ועם עוד חבר חשבנו להתחיל ללמוד לבד.

אשמח לדעת אם יש אפשרות להעביר לי את מערכי השיעור הישנים מביה"ס על מנת שאוכל ללמוד איתם.

תודה מראש,
רום.
#2 · לפני 9 שנים
יש ברשותי חלק מהמדריכים שנעשה בהם שימוש בעבר בביס"ט של פלקון.
אם הכותבים של מדריכים אלה יאשרו (מיכה וירדן לפי מיטב זכורני) אז אפרסם אותם.

עד אז מציע לך מאוד לקרוא את המדריכים שמגיעים עם הסימולטור בדגש על ארבעת המדריכים שנמצאים בתיקיה הנ"ל:
Falcon BMS 4.33 U1\Docs\Falcon BMS Manuals
לפי סדר הקריאה:
-MANUAL - מדריך לסימולטור עצמו. הגדרות, כיולים וכו'.
-TO-BMS1F-16CM-1 - מדריך על מטוס הF16. נתונים,מגבלות ומערכות.
- TO-BMS1F-16CM-34-1-1 - מדריך על מערכות הנשק והאוויניקה
- TRAINING - מדריך משימות האימון בסימולטור, אחרון בסדר הקריאה, משלב ומיישם את כל מה שקראת בשלושת המדריכים שלעיל.
#3 · לפני 9 שנים
בדיוק אנחנו פותחים קורס חדש לפאלקון: http://www.preflight.us/HE/ftopict-23309.html
אני ממליץ עליו מכמה סיבות:
1. אני מדריך ראשי (;
2. הקורס עצמו מאפשר התקדמות מהירה בחומר כבר בשלבים המוקדמים
3. מכיל מדריכים מעודכנים ומסודרים לגירסאת 4.33 U1
4. אתה לומד שיטות ודרכי טיסה בצורה צוותית (תו"ל), ויכול ליישם את החומר הנלמד בצורה המיטבית במבנה.
5. בסוף הקורס אתה נכנס לטייסת 119, אחת הטייסות הפעילות ביותר בפאלקון בארץ

עשה את הבחירה הנכונה 😎
😉
[align=center]בברכה,
אסף [vAiCon]
😮range">*חבר פעיל בטייסת 108*

[/align]
#4 · לפני 9 שנים
אסף, אני מצטער שאני "נכנס" בך ככה אבל שום דבר אישי.
הרצון שלכם כטייסת לגדול ולהתפתח ברור ומובן אבל לדעתי ההודעה שלך לא במקום ואני אסביר.
ראשית, הבחור שאל אם יש באפשרותו לקבל מדריכים של בית הספר לטיסה שפעל פה בעבר, למה לנסות להכניסו לטייסת כתנאי לקבל הדרכה והכוונה?(מכל סוג שהוא?)
שנית, לא לכל אחד מתאימה המסגרת של טייסת עם חוקים נוקשים ומשמעת.
לבסוף, מדריכים לא חסר (גם לא כאלה "מעודכנים ומסודרים לגירסאת 4.33 U1"😉 רק צריך לדעת לחפש ולקרוא במקומות הנכונים.
האנגלית של המדריכים אינה ברמה גבוהה ואני בטוח שאפשר להסתדר איתה.

ולפותח הדיון, הינה טבלה שהכנתי שמרכזת ידע לגבי מערכות אוויניקה ונשק עבור מטוסי הסופה בשטח ישראל.
כל שורה מייצגת מערכת נשק או אוויניקה וכל עמודה מייצגת את העמודים במדריכים השונים שבהם מופיע מידע והדרכה לגבי המערכת.

קריאה מהנה.
נערך לאחרונה: לפני 9 שנים
#5 · לפני 9 שנים
SOF כתב/ה:אסף, אני מצטער שאני "נכנס" בך ככה אבל שום דבר אישי.
הרצון שלכם כטייסת לגדול ולהתפתח ברור ומובן אבל לדעתי ההודעה שלך לא במקום ואני אסביר.
ראשית, הבחור שאל אם יש באפשרותו לקבל מדריכים של בית הספר לטיסה שפעל פה בעבר, למה לנסות להכניסו לטייסת כתנאי לקבל הדרכה והכוונה?(מכל סוג שהוא?)
שנית, לא לכל אחד מתאימה המסגרת של טייסת עם חוקים נוקשים ומשמעת.
לבסוף, מדריכים לא חסר (גם לא כאלה "מעודכנים ומסודרים לגירסאת 4.33 U1"😉 רק צריך לדעת לחפש ולקרוא במקומות הנכונים.
האנגלית של המדריכים אינה ברמה גבוהה ואני בטוח שאפשר להסתדר איתה.

ולפותח הדיון, הינה טבלה שהכנתי שמרכזת ידע לגבי מערכות אוויניקה ונשק עבור מטוסי הסופה בשטח ישראל.
כל שורה מייצגת מערכת נשק או אוויניקה וכל עמודה מייצגת את העמודים במדריכים השונים שבהם מופיע מידע והדרכה לגבי המערכת.

קריאה מהנה.

1. אני מכבד את מה שאתה אומר, אבל לדעתי זה לא לעניין. משום שאני יוצר סיטואציית WIN-WIN, גם אנחנו מלמדים את הסימולטור שהוא רוצה בצורה מסודרת ומקצועית וגם מתקבל לקהילה שממוקצעת (יחסית ) בתחום ועוסקת רק בו. בכל עת הבחור יכול לפרוש אם ירגיש שהמסגרת לוחצת מדי או לא בשבילו. שווה נסיון.

2. כפי שאמרת - המדריכים הישנים של הביס"ט נכתבו ע"י מיכה וירדן, ולכן בכדי לפרסמם נצתרך את אישורם (מתוך כבוד לעבודה הרבה שלהם), ולכן כל עוד לא נוכל לקבל אישור לא אפרסם אותם. בכל אופן, יש לנו את המדריכים האלו, ורובם מאוד בסיסיים ולא נוגעים בכל הדברים שרלוונטיים כעת בפאלקון - ולכן האלטרנטיבה היא או הכשרה שלנו, או של הביס"ט שנפתח בידי שימי, או עצמאית עם ההכוונה שלך (שכמובן היא מבורכת! ממליץ לנעוץ את המידע הזה, יתן סדר למתחילים)
[align=center]בברכה,
אסף [vAiCon]
😮range">*חבר פעיל בטייסת 108*

[/align]
#6 · לפני 9 שנים
ערכתי את ההודעה שלי ופרסמתי טבלה מסודרת יותר הכוללת יותר מערכות ויותר מקורות ידע.
תהנו.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.