107 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית windows 7 vs. windows 10
דיון

windows 7 vs. windows 10

12 הודעות 1,297 צפיות לפני 10 שנים
#2 · לפני 10 שנים
אני שייך לאסכולה שאומרת שאם משהו עובד טוב אין שום סיבה להחליפו, אני עם WIN 7 כבר כמעט 4 שנים ללא שום בעיות ו\או תקלות.
#3 · לפני 10 שנים
עברתי ל10 מ-7 רק בגלל שנאלצתי להתקין מערכת הפעלה מחדש. בגדול אני לא רואה יותר מדי הבדל לטובה או לרעה. הממשק זהה כמעט לגמרי, רק התפריטים החדשים שאמורים להיות "ידידותיים למשתמש" דווקא ריקים מדי לטעמי וכדי להגיע לגרסה הרגילה שלהם צריך ללחוץ על עוד ועוד כפתורים.
סך הכל זה עובד, זה יציב, ותמיכה בDX12 היא עניין לא רע, אבל הממשק איכשהו חולה עם תסמינים של מערכות הפעלה למכשירים ניידים.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#4 · לפני 10 שנים
תודה
יש דיבור (ברמת שמועות) שלאחר התאריך שעד אליו המעבר ל 10 חינם,
מיקרוסופט יזניחו את 7, בקטע של עידכונים והגנות..

לא יודע...
#5 · לפני 10 שנים
https://support.microsoft.com/en-us/lifecycle/search/default.aspx?alpha=windows%207

כמו שאתה רואה, ווינדוס 10 או לא, הם כבר התחילו לזנוח את 7 לאט לאט כבר משנה שעברה 🙂
עדכוני אבטחה ימשיכו עד ל2020.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#6 · לפני 10 שנים
WIN10 הרבה יותר טוב בכל הפרמטרים מ 7

אולי לא דברים שאתה תרגישו במבט ראשוני.
אך הוא מנצל הרבה יותר טוב את החומרה , במיוחד עם אתה עם SSD , משאבי המחשב מנוצלים פחות כגון מעבד , חום , ותעבורת נתונים .
לגבי מה שציינתם התפריט START ששמו ב10 הוא מצויין ודיי מזכיר את המוכר והאהוב מXP .
#8 · לפני 10 שנים
Iaf_Assaf כתב/ה:WIN10 הרבה יותר טוב בכל הפרמטרים מ 7

אולי לא דברים שאתה תרגישו במבט ראשוני.
אך הוא מנצל הרבה יותר טוב את החומרה , במיוחד עם אתה עם SSD , משאבי המחשב מנוצלים פחות כגון מעבד , חום , ותעבורת נתונים .
לגבי מה שציינתם התפריט START ששמו ב10 הוא מצויין ודיי מזכיר את המוכר והאהוב מXP .

בפרמטרים של שמירת על פרטיות W10 ממש לא יותר טוב יותר.
יש המון(!) הגדרות ותוכנות מובנות שבבררת מחדל שומרות עליך נתונים ושולחות למיקרוסופט, שבין המידע לבין שיפור התוכנה אין כל קשר(הפעלת מצלמת רשת, הקלטה של המיקרופון, NET LOG ועוד).
והכי עצוב שחלק מההגדרות מוחזרות ל"ON" כאשר מתבצע עידכון אוטומטי(ולא נשאררת במה שבחרת).
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#9 · לפני 10 שנים
ממה שהבנתי שב-Windows 10 Home אתה לא יכול לבטל או להשהות עדכונים אוטומטיים שזה יכול להיות בעייתי אם באמצע המשחק הוא מתחיל להוריד את העדכונים. רק ב-Pro אפשר לעשות משהו בנידון.
טייסת 101 האדומה הוירטואלית של Aces High 2
#10 · לפני 10 שנים
ארטיק הבנת נכון אבל יש אבל מאוד חשוב.

בווינדוס 10 מיקרוסופט החליטה לשנות את תצורת ניהול העדכונים.

בעוד בגרסאות קודמות יכלת לבחור מה להתקין ומה לו פה לא קיים יותר הדבר.

אתה יכול לסמן עדכון כ״לא״ להתקין אך פעולה זו רק תמנע מימנו התקנה למשך פרק זמן של כ3 חודשים. לאחר מכו הוא מותקן אם תרצה או לא תרצה.

ובלי קשר במחשב בייתי ברור שתמיד מומלץ לעבוד הכי מעודכן שיש.
#11 · לפני 10 שנים
Iaf_Assaf כתב/ה:
אתה יכול לסמן עדכון כ״לא״ להתקין אך פעולה זו רק תמנע מימנו התקנה למשך פרק זמן של כ3 חודשים. לאחר מכו הוא מותקן אם תרצה או לא תרצה.

תקן אם אני טועה, אבל גם האופציה של השהיה קיימת רק בגרסת Pro ולא ב־Home.
טייסת 101 האדומה הוירטואלית של Aces High 2

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.