109 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 H
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית בעיה בחיבור 4 מסכים למחשב נייד עזרה דחוף!!!
דיון

בעיה בחיבור 4 מסכים למחשב נייד עזרה דחוף!!!

11 הודעות 2,127 צפיות לפני 10 שנים
#1 · לפני 10 שנים
שלום אני רוצה לחבר את 4 מסכים שיש לי למחשב נייד לכן קניתי ספליטר HDMI
המסכים שיש לי הם יציא DVI
והכבלים שיש לי הם DVI ל HDMI
חברתי את כולם לספליטר ואת הספליטר עצמו למחשב נייד עם קבל HDMI משני הצדדים ולא עובד (לא רואים תמונה)
עכשיו ניסיתי לקחת כבל DVI משני הצדדים ולצד אחד לשים מתאם שבסוף יצא לHDMI וגם זה לא עוזר
בדקתי אולי הספליטר לא תקין אבל הכל תקין שמחברים מסך עם חיבור HDMI לספליטר ואז למחשב נייד רואים תמונה

חייב עזרה בדחיפות
תודה למי שיוכל לעזור
#2 · לפני 10 שנים
במקרה הטוב, פיצול פורט HDMI בודד רק יגרום לשכפול התמונה על כל המסכים.
HDMI פשוט לא מתוכן לדברים כאלה.
אני לא יודע איזה ספליטר קנית, אבל הוא בעצמו עלול להיות מהסוג הטיפש שבאמת פשוט מחבר את כל המסכים לאותו אות. יעזור אם תתן לנו יותר מידע עליו.
אם זו המטרה שלך, לשכפל את אותה תמונה לכל המסכים, רק תגיד ואנסה להבין מה קורה שם, כי שוב- זה המקסימום שהספליטר שלך יעשה במקרה הטוב.

אם אתה מנסה לסדר ארבעה מסכים כך שיציגו תמונה רחבה, המשך אחד של השני, הפתרון הכי זמין יהיה מתאם מסך ל-USB. כדי לא לתפוס את כל הפורטים במחשב קנה Hub טוב (אולי אפילו עם כבל חשמל חיצוני) ומתאם עבור כל מסך.

אם במחשב שלך יש גם יציאת VGA, היא תומכת ברזולוציה עד 1920X1080 אז תוכל לחבר לפחות שני מסכים בו זמנית בלי שום טריקים מיוחדים.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך לאחרונה: לפני 10 שנים
#3 · לפני 10 שנים
כן זו המטרה שבמחשב הנייד יראו על כל 4 המסכים את אותה תמונה
ופשוט לא רואים
אז בדקתי הפוך יציאת מסך HDMI חברתי כבל שהסוף שלו DVI וחיברתי מתאם ל DVI שהסוף שלו HDMI חיברתי לספליטר ואז למחשב נייד וכן עובד אבל הפוך לא עובד

תודה רבה על העזרה
#6 · לפני 10 שנים
אולי אני מפספס משהו אבל זה בהחלט אמור לעבוד, גם אם מחברים מסכי DVI דרך מתאם לHDMI.
מצטער אבל אין לי פתרון כרגע. או שהספליטר עושה לנו דווקא או שהכבלים איכשהו בעיתיים.

אם אתה מחבר מסך HDMI לספליטר באופן רגיל (בלי כל המתאמים על הדרך), והוא עובד, מה קורה כשתחבר מסך DVI בנוסף?

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#7 · לפני 10 שנים
מומלץ לעשות סדר בסלט הנתונים:
"המסכים שיש לי הם יציא DVI"
"אז בדקתי הפוך יציאת מסך HDMI"
יש מצב שהמסך לא עבר ערוץ ל-DVI ונשאר ב-HDMI? לפעמים צריך להעביר באופן ידני בכפתורים או בתפריט.
כי הבנתי שבשורה התחתונה המסך עבד ב-HDMI אבל לא עבד ב-DVI. הספליטר בסדר, המחשב בסדר, הכבלים בסדר, נשארה השורה התחתונה. של ערוץ במסך.
אגב, במסך בד"כ זו כניסת וידאו (יציאות וידאו יש רק אם יש אפשרות שרשור ב-DisplayPort).
מולי
#9 · לפני 10 שנים
אתם לא מפספסים דבר
מה שהדבר הזה מבצע הוא בעצם מפצל למסכים
לא יאפשר לך לחלק את התצוגה לכל המסכים יחד כפי שאנו מכירים בכרטיסי מסך

אלה פשוט יציג לך את אותה תמונה על כל מסך שתחבר

יש לי הכרות עם מוצרים כאלו בעבודה
#10 · לפני 10 שנים
מבלי להתייחס לכבל הספציפי.
לכל כרטיס מסך יש הגדרה מאוד מדוייקת של עד כמה מסכים הוא תומך (ללא קשר למספר היציאות).
ברוב הלפטופים כרטיס המסך מובנה לתוך המעבד, והם תומכים בדגמים המודרניים בשלושה מסכים.
כלומר מובנה של הנייד + שניים חיצוניים.

אז לפני שמסתכלים על כבלים,
איזה מעבד ואיזה כרטיס מסך יש לך שם?
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#11 · לפני 10 שנים
חברים,

יש שני סוגי כבלים. אחד - פאסיבי לגמרי. הדבר היחיד שהוא יודע לעשות זה לפצל את אותה התצוגה למספר מסכים לפי הרזולוציה של הנמוך מביניהם.לפי מספר היציאות.

"כבל אחר" הוא מפצל אקטיבי זה בכלל לא כבל.... הוא בקר שיודע ומסוגל מבחינת קצב עיבוד ותעבורת המידע לקחת מספר מסכים ולחבר אותם לוגית לכדי תצוגה אחת גדולה שנפרסת על גבי אותם מסכים.

אם יש לך את הסוג הראשון - הוא לא יכול לעשות. לא באופן פקרטי ולא באופן תיאורטי את מה שאתה רוצה. וזה כלל לא קשור לאיזה מחשב תחבר אותו...

יש עוד "סמנטיקות" שמפעיל המחשב לגבי המסכים שמחוברים אליו. ותאמינו או לא זה תלוי גם במסך...
יש AUTO SENSING, AUTO POWER OFF / ON ועוד.
אבל זה הסבר גדול מדי להכניסו כאן.

בברכה,
ניר
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.