85 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית בעיה במצערת CH
דיון

בעיה במצערת CH

4 הודעות 1,324 צפיות לפני 10 שנים
#1 · לפני 10 שנים
אהלן חברה!
נתקלתי בבעיה שצצה לי עכשיו עם המצערת והיא שהמקסימום והמינימום של הגבולות הפיזיים של המצערת, הם לא הגבולות במחשב. זה מתבטא בכך שהמצערת במצב סרק, במחשב היא לא על סרק אלא טיפה מעל ובמצב של פלפל זה יהיה קצת מעל יבש מלא.

ניסיתי לכייל אותי דרך התוכנה של CH ואותה בעיה בזמן הכיול עצמו. אם הגבולות של המצערת בציר ה-Z בין 0 ל255 במצב הנורמלי והרגיל, עכשיו זה בין 8-230.
לגבי הגבול המקסימאלי, אני עוד יכול להוריד בפאלקון את הגבול של הפלפל דרך הSETUP אבל אין לי מה לעשות עם הסרק.

איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? יכול להיות הגדרה שקפצה? למרות שבדקתי ונראה תקין.
דיי משתק אותי העניין הזה.
טל

טייסת 119 העטלף - ביום בליל ובערפל, אנחנו טסים גם כשהציפורים הולכות ברגל.
#2 · לפני 10 שנים
בהנחה שזו מצערת USB , לדעתי הייתי פותח אותה ומוודא שהפוטנציומטר מחוזק טוב ולא רוקד... בכלל ... מציע לבצע מוד של hall sensor... קל ,זול ומציע אמינות ודיוק משופרים לאורך זמן...
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#3 · לפני 10 שנים
schredder כתב/ה:בהנחה שזו מצערת USB , לדעתי הייתי פותח אותה ומוודא שהפוטנציומטר מחוזק טוב ולא רוקד... בכלל ... מציע לבצע מוד של hall sensor... קל ,זול ומציע אמינות ודיוק משופרים לאורך זמן...

אכן מצערת USB. אין לי כל כך מושג מה זה פוטנציומטר ומה זה hall sensor. בנוסף, אני לא רואה בורג אחד שאפשר לפתוח אז אני חושב שצריך שם להפעיל יפה לחץ על כמו מגרעת ואז זה יפתח אבל אני מפחד לא לעשות נזק כלשהו כך.

עריכה:
מצאתי מאיפה לפתוח (הייתי צריך להוציא משהו כדי לחשוף את הברגים) פתחתי ועכשיו מה עושים 😄

עריכה: פלסטיק שלא היה במקום הפריע. בנוסף, ניקיתי את המשמו ועכשיו גם אין קפיצות. עובד פיקס עכשיו. תודה על העזרה🙂
טל

טייסת 119 העטלף - ביום בליל ובערפל, אנחנו טסים גם כשהציפורים הולכות ברגל.
#4 · לפני 10 שנים
דרך אגב אתה יכול לשנות גם את הסרק בSettings של פאלקון על ידי לחיצה ימנית על set AB

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.