·
לפני 10 שנים
שלום לכולם
שתי בעיות שונות בפאלקון שפשוט הורסות לי את כל הטיסה:
בעיה ראשונה:
הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזו - נכנס לתא, מניע ומוכן להסיע אבל פתאום משום מקום!
היגוי קרקע לא פועל.. - ואין מה לעשות נגד זה ..
גם אם אני כן אעלה לאוויר - במצב כזה ישנה בעיה חדשה - הגלגלים לא יסגרו..
המצב הזה קורה לא באופן רציף (כלומר לא בכל טיסה) אבל כן קורה לי בטיסות הכי קריטיות ..
מצב של תקלות אקראיות אצלי נמצא ב0 - (לא פועל) וכפתור על הסטיק מוגדר כמו שצריך - גם ניסיון לחיצה במקלדת על שיפט סימן שאלה לא עוזר..אשמח לעזרה אם מישהו מכיר את הבעיה.
בעיה שנייה:
הבעיה הזו קשורה לכתיבת אותיות שונות בפאלקון - משום מה כשאני מנסה לכתוב אותיות שונות - לדוגמא f - האות פשוט לא נכתבת.
שמתי לב שרק אם תוכנת הצילום פועלת בפאלקון אז האות לא תיכתב, ברגע שאסגור את התוכנה ניתן לכתוב כרגיל.
הבעיה החדשה שנוצרת היא שתוכנת הצילום לא תעלה ולא אוכל לצלם..גם אם אמזער את הפאלקון ואפעיל מחדש את התוכנה - זה גורם לה להפעיל את עצמה בערך 10 דקות אחרי ההפעלה מחדש.
אני משתמש בתוכנת הצילום AMD GAMING EVOLVED של כרטיס המסך..
ידוע שיש בעיות כאלו ואחרות בתוכנה - לכן לא הרבה משתמשים בה ממי ששאלתי אבל מבחינת גודל הקובץ ביחס לFPS- זה שווה את זה.
אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון עם תוכנת הצילום הזו ואם קרתה לו גם הבעיה..
מצד שני אשמח לדעת גם על תוכנות צילום אחרות שניתן לצלם איתן באיכות גבוהה מבלי הצורך לקנות כונן כדי להכיל את כל הצילום 😂 ..כמו שקורה ב - FRAPS\BANDICAM.
תודה רבה על הקריאה והעזרה!
אבי.
שתי בעיות שונות בפאלקון שפשוט הורסות לי את כל הטיסה:
בעיה ראשונה:
הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזו - נכנס לתא, מניע ומוכן להסיע אבל פתאום משום מקום!
היגוי קרקע לא פועל.. - ואין מה לעשות נגד זה ..
גם אם אני כן אעלה לאוויר - במצב כזה ישנה בעיה חדשה - הגלגלים לא יסגרו..
המצב הזה קורה לא באופן רציף (כלומר לא בכל טיסה) אבל כן קורה לי בטיסות הכי קריטיות ..
מצב של תקלות אקראיות אצלי נמצא ב0 - (לא פועל) וכפתור על הסטיק מוגדר כמו שצריך - גם ניסיון לחיצה במקלדת על שיפט סימן שאלה לא עוזר..אשמח לעזרה אם מישהו מכיר את הבעיה.
בעיה שנייה:
הבעיה הזו קשורה לכתיבת אותיות שונות בפאלקון - משום מה כשאני מנסה לכתוב אותיות שונות - לדוגמא f - האות פשוט לא נכתבת.
שמתי לב שרק אם תוכנת הצילום פועלת בפאלקון אז האות לא תיכתב, ברגע שאסגור את התוכנה ניתן לכתוב כרגיל.
הבעיה החדשה שנוצרת היא שתוכנת הצילום לא תעלה ולא אוכל לצלם..גם אם אמזער את הפאלקון ואפעיל מחדש את התוכנה - זה גורם לה להפעיל את עצמה בערך 10 דקות אחרי ההפעלה מחדש.
אני משתמש בתוכנת הצילום AMD GAMING EVOLVED של כרטיס המסך..
ידוע שיש בעיות כאלו ואחרות בתוכנה - לכן לא הרבה משתמשים בה ממי ששאלתי אבל מבחינת גודל הקובץ ביחס לFPS- זה שווה את זה.
אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון עם תוכנת הצילום הזו ואם קרתה לו גם הבעיה..
מצד שני אשמח לדעת גם על תוכנות צילום אחרות שניתן לצלם איתן באיכות גבוהה מבלי הצורך לקנות כונן כדי להכיל את כל הצילום 😂 ..כמו שקורה ב - FRAPS\BANDICAM.
תודה רבה על הקריאה והעזרה!
אבי.
טייסת 119 העטלף -
"ביום בליל ובערפל, אנחנו טסים גם כשהציפורים הולכות ברגל".
"ביום בליל ובערפל, אנחנו טסים גם כשהציפורים הולכות ברגל".