150 חברים מחוברים
8 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 8 A D G H I +3
בית פורומים פאלקון 4.0 פיתון 5
דיון נעול

פיתון 5

12 הודעות 1,565 צפיות לפני 10 שנים
#1 · לפני 10 שנים
היי טסתי בקמפיין במשימה להפיל מיגים ולקחתי פיתון 5
אבל הוא לא פגע במטרות ואין לו יכולת להגיע 360 והוא בכלל נתקע בצדדים עם התקע כמו בפיתון4... רציתי לשאול האם יש פאטצ' תיקון לפיתון 5 ואם זה בעיה רק אצלי...
באינטרנט רשמתי פיתון 5 ומצאתי גירסא שעובדת גם לאחור.. למה אין אותה בפאלקון החדש?
#2 · לפני 10 שנים
הפיתון 5 לא באמת מדומה בbms, למיטב הבנתי כי הקוד של הloal עדיין לא קיים אז די אפשר לקרוא לו "פיתון 4 משודרג" כי טיפה העצימו את היכולות של ה4 וקראו לזה 5...

לגבי הפאטצ' "תיקון" - איפה מצאת אותו?
99 אחוז שזה משהו שלא באמת מדמה אלא שינויי קוד לא "נכונים" או יותר נכון לא תואמים למערכת loal...
בקיצור - לא באמת קיים משהו שמדמה את ה5 ב100 אחוז או קרוב לזה.

נ. ב.
אני מחכה עם שקית פופקורן לתגובות על הפאצ' הזה (ויבינו מי שצריכים להבין 😎 )
#3 · לפני 10 שנים
תחזיר את השקית פופקורן ירדן, הוא לא אמר שיש פאטץ' תיקון אלא הוא שאל אם יש 🙂

לגבי הפיתון 5, אכן LOAL לא ממודל עדיין אז הפיתון לא יכול לעשות 360.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#4 · לפני 10 שנים
i_hawk כתב/ה:תחזיר את השקית פופקורן ירדן, הוא לא אמר שיש פאטץ' תיקון אלא הוא שאל אם יש 🙂

השאלה האם ומתי יהיה ממודל? 😄
אידו, Laker.
#5 · לפני 10 שנים
שלושה או ארבעה שבועות 🙂
פה ממש מעבר לפינה 😛
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#6 · לפני 10 שנים
i_hawk כתב/ה:תחזיר את השקית פופקורן ירדן, הוא לא אמר שיש פאטץ' תיקון אלא הוא שאל אם יש 🙂

טעות שלי, לרגע חשבתי שנמצא השרשור הידוע על הפיתון 5.. 💡
#7 · לפני 10 שנים
gidiron כתב/ה:
באינטרנט רשמתי פיתון 5 ומצאתי גירסא שעובדת גם לאחור.. למה אין אותה בפאלקון החדש?

אני בטוח שגם מצאת בדיוק באותו מקום את התשובה לשאלה הזאת.
באמת, הדיונים בנושא הפיתון ההוא מסבירים הכל.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך לאחרונה: לפני 10 שנים
#8 · לפני 10 שנים
uri_ba כתב/ה:שלושה או ארבעה שבועות 🙂
פה ממש מעבר לפינה 😛
🙇
אידו, Laker.
#9 · לפני 10 שנים
מצאתי פיתון 5 מאוד דומה למציאות ... יש לי פה סרטון של מה שהורדתי
זה לגירסא הישנה אבל זה עובד לי על החדש
הוא עושה את כל מה שפיתון 5 עושה די מדויק (עדיף על מה שיש) אין לו loal. בדקתי ואתה יכול לשגר רק על מטרה שלפני שיגור כמו כל טיל שזה לא כזה משנה לי ... העיקר שיהיה פיתון 5 ולא טיל שלא פוגע בקמפיין

#11 · לפני 10 שנים
gidiron כתב/ה:מצאתי פיתון 5 מאוד דומה למציאות ... יש לי פה סרטון של מה שהורדתי
זה לגירסא הישנה אבל זה עובד לי על החדש
הוא עושה את כל מה שפיתון 5 עושה די מדויק (עדיף על מה שיש) אין לו loal. בדקתי ואתה יכול לשגר רק על מטרה שלפני שיגור כמו כל טיל שזה לא כזה משנה לי ... העיקר שיהיה פיתון 5 ולא טיל שלא פוגע בקמפיין

אדיר אדיר!! אנחנו חייבים את הפיתוח הזה ב BMS!!

תגיד בא לך להחליף אותי ב BMS?? בעצם אולי כדאי שתחליף את כל הצוות, למה צריך אותנו אם אתה עושה משהו כזה בלי גישה לקוד אפילו...

🙄

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#12 · לפני 10 שנים
אז למרות שלפני שנים אמרת שלא תשחרר את זה, עכשיו אתה מוכן לחלוק?
כבר הוסבר מיליון פעמים למה פיתוח כזה מתחכם לא מתאים לפאלקון. התוצאה הסופית כאן לא מצדיקה את הדרך.

אתה לא ילד קטן. אתה יכול לעשות דברים גם בלי מניפולציות. אם אתה כותב כאן- אתה צריך אותנו. ואנחנו לא הולכים לדחות חברים (שלא מנסים לחתור תחתינו). רק תנסה בלי מעשי הונאה הפעם, אני חושב שזה כל מה שאי פעם ביקשנו.
אם אתה מוכן לדבר בכנות, אתה יודע מה לעשות. בינתיים, כל עוד לא הצלחת להבריא, אין לי ברירות אחרות. ננעל וכו'.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.