87 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 מחפש מדריך לתקיפת סוללות נ"מ
דיון

מחפש מדריך לתקיפת סוללות נ"מ

9 הודעות 1,273 צפיות לפני 10 שנים
#1 · לפני 10 שנים
היי ,
בכל דרך שאני לא מנסה איני מצליח לאתר את ה מכ"מ או את הסוללה.

יתכן שזה בגלל מגבלות של פאלקון ?
הדרך היחידה בא אני מצליח זה או בעזרת AGM88 אשר אין כלל בשטח ישראל או בCCIP לאחר שאני רואה רואה את השיגורים אבל ברוב המקרים אז זה כבר מאוחר מידי.

הTGP מתחיל להראות תמונה ברורה רק באזור ה 22 מייל .
הדלילה לא מאתרת מטרות מניח בגלל שהמטוס רחוק מהסוללה ומנדבלת הסימ אינה מייצרת את מודלים .

האם ישנה דרך אחרת להשמיד ולאתר סוללות אלו?
במי דה וכן איזה חימוש מומלץ וכיצד הכי נוח לאתר אותם
#4 · לפני 10 שנים
הדלילה מאתרת מטרות בלי בעיה, עקרונית כשאתה סורק עם המצלמה, מיקום המטרה של הדלילה יוצר בועה זמנית שהופכת את האזור ל Deaggregated וכל המטרות שבאזור אמורות להיות "נראות". מה שכן אתה צריך להקפיד לא לחרוג עם המטוס שלך מטווח של בערך 70NM מאזור המטרה. כמו כן באותה מידה כל אזור שנסרק במצלמה של ה TGP או הסמן של המכ"ם יהופך Deaggregated, ז"א שעקרונית אם אתה נועל את ה TGP על המטרה אז היא תשאר Deaggregated גם אם הדלילה באותו רגע לא מכוונת עליה.

עקרונית הדלילה היא החימוש הכי טוב כדי להשמיד SAMs ניידים, אין משהו אחר, בטווח שיגור של בערך 20-25NM אתה אמור להיות מסוגל למצוא גם מטרה קטנה כמו מכ"ם של SA-6 או סוללת SA-17 בהנחה שסרקת את אזור המטרה עם ה TGP ואתה פחות או יותר מכיר את תוואי השטח ואת כיוון תנועת כלי הרכב. ויכול לפי הערכה למצוא את המטרה. שוב זה לא פשוט בכלל ודורש המון תרגול אבל זה אפשרי.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#5 · לפני 10 שנים
אני עדיין לא מצליח למרות שאני מנסה בכל דרך אפשרית

אני טס בקמפיין OFFLINE וכתוב בבריפ שיש סוללות SA5 ו17 באזור

אני יודע איכן נמצאת ה 5 אך לא באמת מצליח לפגוע עם הדלילה בא.
לגבי ה 17 אין דרך לאתר אותם .
יוצאות לי העניים מהמסך של ה TGP והWPN
מה גם שאיך זה שאין כלל משימה להשמיד את הסוללות האלו אלה רק את האתרים עצמם?
איך אני אמור לטוס כשכל האזור מלא בנ"מ קטלני כמו ה 6 וה17

אולי מישהו יוכל לעשות איזה טיסה ולעלות את הסרטון?
אני בטוח מפספס משהו
#8 · לפני 10 שנים
Iaf_Assaf כתב/ה:אני עדיין לא מצליח למרות שאני מנסה בכל דרך אפשרית

אני טס בקמפיין OFFLINE וכתוב בבריפ שיש סוללות SA5 ו17 באזור

אני יודע איכן נמצאת ה 5 אך לא באמת מצליח לפגוע עם הדלילה בא.
לגבי ה 17 אין דרך לאתר אותם .
יוצאות לי העניים מהמסך של ה TGP והWPN
מה גם שאיך זה שאין כלל משימה להשמיד את הסוללות האלו אלה רק את האתרים עצמם?
איך אני אמור לטוס כשכל האזור מלא בנ"מ קטלני כמו ה 6 וה17

אולי מישהו יוכל לעשות איזה טיסה ולעלות את הסרטון?
אני בטוח מפספס משהו

אם אתה לא מצליח לחסל מטרה נייחת(משגר/מכם) של SA5 עם "דלילה" אז הסיכוי שלך לחסל מטרה ניידת נמוך ביותר(עד לא קיים).
דלילה פוגעת בדיוק בנ"צ ששיגרת עליו כל עוד לא התערבת בהגהים ו/או שינית מטרה.

תשתמש במסך הHAD(מטוסי דומ"ש) לצורך קבלת מידע כללי על המצאות נ"מ(ביחס למסלול הטיסה) מה שיקל עליך את החיפוש עם הדלילה/TGP.

לגבי איך טסים במרחב מוגן SA6/17- לא נכנסים לאמ"ט וזהו 😛
אפשרות אחרת היא להגיע נמוך ומהר, לצוץ להטיל CBU ולברוח חזרה לגובה נמוך, אם אתה יכול להיכנס דרך וואדי/מאחורי הר אז עוד יותר טוב.
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#9 · לפני 10 שנים
סתם הצעה, תיצור גיחה של מטוסי אפ-15 למשל שיטוסו בגובה רב ומהירות גבוהה קרוב לאזור חשוד. תישאר בUI ותמתין שהsa-17 יופיעו כשהאפ-15 יהיו מספיק קרובים. תרשום את הנ"צ שלהם.

תיצור מעגל THREAT מעל הנ"צ (נגיד ברדיוס של 15~20 NM) ,סמן צירים עם LINES ותעלה לגיחה. נניח שהמטרה נעה- חפש בGMT מטרות חשודות (מטרות נעות על צירים/ ליד צירים באזור שסימנת. אם בזמן השהות בUI הצלחת להבין לאיזה כיוון המטרות נעות - הרווח כולו שלך.
תתקרב ותחפש עם TGP... אם זיהית טור חשוד- שגר דלילה, פנה לאחור ותתחיל לסרוק בעזרתה את האזור... מקסימום- תפגע במטרה מזדמנת בטור.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.