104 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס שאלה בקשר ל- Maverick
דיון

שאלה בקשר ל- Maverick

11 הודעות 1,723 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
האם ניתן לשנות את צבע התצוגה של המסך MFD לשחור לבן כמו במציאות??? וגם האם אפשר לעשות זאת בפצצות מונחות לייזר???

מדריך קא"מ בטייסת אבירי הצפון.
#2 · לפני 19 שנים
במציאות זה בירוק, כמו במשחק. אתה רואה את זה בשחור-לבן בסרטים שמשחררים לתקשורת, וזה כי הסרטים לקוחים ממכשיר שמקליט את אות הוידאו, ולא מצלם את המסך עצמו. במטוס עצמו המסך מציג את התמונה רק בגווני ירוק.

ולא, אי אפשר לשנות.
#3 · לפני 19 שנים
וואלה???
זה חידוש מוחלט בשבילי

#4 · לפני 19 שנים
לא נורא, תמיד לומדים 😄

תחפש באתרי תעופה, יש הרבה סרטים שצולמו מהקוקפיטים, אפשר לראות בדיוק איך הכל נעשה שם (למשל התנעה של אף-16).
לי יצא באופן אישי לראות מקרוב את התצוגה של ה TADS של מסוק פתן (אפאצ'י למי שלא מכיר), וזה אחד הדברים היותר מגניבים.
#5 · לפני 19 שנים
אם יש לך קישור במחסנית לאתר שמציג דבר כזה ,אודה לך

#6 · לפני 19 שנים
http://www.patricksaviation.com/videos/Guest/151/

http://www.metacafe.com/watch/78695/eagles_fly/ (אומנם אף-15, אבל יש בו כמה הזדמנויות לראות הפעלה של של המ MFD).
הבהרה לגבי מקודם- יש מטוסים שבהם כן יש כמה תצוגות צבעוניות, אבל אלה בד"כ (או תמיד) יהיו תצוגות של מפה, או מידע כזה או אחר (כמו ש HSD באלייד פורס יש צבעים שונים). עוד לא נתקלתי בתצוגה צבעונית של וידאו במטוס קרב.
#7 · לפני 19 שנים
אם אני לא טועה ל A10A יש אפשרות של מסך תצוגה ציבעונית וגם תצוגה של מצב לילה .. אם אני לא טועה ...
טייס בטייסת אבירי הצפון הווירטואלית .

#9 · לפני 19 שנים
אבל ב A-10 זה לא מסך MFD, סתם מסך טלויזיה שמעביר את התמונה של הרב"ת של המאווריק
god is in the details

אגב אני לא כל כך משוכנע שהוא אכן מציג את התמונה בצורה צבעונית, למרות שזה אפשרי...
יש הוכחות?
#10 · לפני 19 שנים
אכן יש אצלם תמונה ואעלה פה
רון אטיאס.
תשאף - תגיע 🙂
#11 · לפני 19 שנים
תמונה מלוק און זו לא הוכחה, 'צטער.
(אני מניח שזה מה שהתכוונת לצלם, אם לא- מתנצל).

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.