109 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 H
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית הקשחת התנגדות הקפיצים ב-CH Fighterstick
דיון

הקשחת התנגדות הקפיצים ב-CH Fighterstick

10 הודעות 1,583 צפיות לפני 10 שנים
#1 · לפני 10 שנים
ברשותי CH Fighterstick. מה שקורה ה שהסטיק מאוד רך מבחינת הקפיצים והייתי רוצה שההתנגדות תהיה יותר גדולה ממה שבא מן היצרן. הסטיק ברשותי כבר 10 שנים כחלק ממערכת הכוללת את המצערת והפדלים של CH. הכל עוד מצוין אולם הייתי רוצה להקשיח את ההתנגדות של הקפיצים על מנת להמנע מתנועות "לא רצוניות" במיוחד בקבות פניה הדוקים עם שינויי כיוון מהירים.
#2 · לפני 10 שנים
זה המבנה, כן?
http://s291.photobucket.com/user/LE_Hawkeye/media/100_2684_zpsc509b800.jpg.html

הדבר הראשון שעולה לראש הוא חיתוך של הקפיצים (אלא אם תמצא קפיצים אחרים שיתאימו ופשוט תרכיב אותם). אבל השאלה היא עד כמה CH תכננו את החלקים לעמוד בכוחות המוגברים.

בלי להרוס דבר- אפשר להוסיף איזו רצועה אלסטית (לא בהכרח גומי) מסביב לזרועות שמחוברות לקפיץ, כלומר במקביל לקפיץ . רק תצטרך למצוא דרך לקבע אותה בקצוות כדי שלא תברח.
או קפיצים נוספים במקביל, בטח תמצא איפשהו כמה קפיצים חלשים למדי שנוח לחבר לשם.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#3 · לפני 10 שנים
מתאצי פיתרון בינתיים שאינו כולל את פתיחת הסטיק וההתעסקות עם הקרביים והאלקטרוניקה. גומיות שעוטפות את הסטיק ונותנות את ההתנגדות.
#4 · לפני 10 שנים
כמו שרוול של מוט הילוכים?
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#5 · לפני 10 שנים
כן. מתיחת גומיות סביב הבסיס 2 על כל ציר, גומר 4 גומיות, כך שעוטפות את הסטיק ונמתחות על הבסיס כמובן, והדבקה שלהם באיזוליר בנד כדי שלא יזוזו מן המקום עם התנועות של הסטיק. נותן התנגדות יפה ומה שקורה שהלחץ להבנתי הוא על הגומיות באופן חיצוני ואין משהו ברכיבים הפנימיים שיכול להתקלקל.
#6 · לפני 10 שנים
שמע Maniac 🙂 אני שנים רבות עם הסטיק (המעולה) הזה,
בהתחלה זה הפריע לי בדיוק כמו לך, אבל אפשר להתרגל..
#7 · לפני 10 שנים
אני איתו כבר 10 שנים ולא עשיתי לו שום מודיפיקציה עד עתה. יכול להיות שיש לי ידיים ותר מדי "כבדות" והסידור החדש פשוט נותן לי את האפשרות לא לעשת תנעות שאני רוצה לעומת הקפיצים הרכים הרגילים באופן הלא מוגבל.
#8 · לפני 10 שנים
פתרון אפשרי נוסף - כוס יין או כדור הרגעה לפני הטיסה
#9 · לפני 10 שנים
הבעיה מוכרת 🙂
אתה אוחז את הידית חזק מדי, זו היתה הבעיה שלי עם הX52 בתדלוקים עד שנהייתי מודע לזה.
מהלחץ הייתי תופס את הידית בכל הכוח (שלא תברח) ואז כל המוטוריקה העדינה הולכת לפח..

נסה לתפוס את הסטיק עם שלוש אצבעות כשאתה לא חייב. ותראה איך זה משפיע על הדיוק שלך.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#10 · לפני 10 שנים
תודה רבה על כל ההערות והתמיכה. לקחתי לתשומת לבי. ראיתי היום תכנית על ה-Blue Angels בה אחד המובילים תיאר שגם בקוקפיט שלהם הם חיברו את הסטיק לקפיץ חזק שמונע מהן היגוי יתר במיוחד לשמירת מתנועות מיותרות במבנים המכונסים שלהם.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.