S Setup בוגר בית ספר לטיסה 510 פוסטים · נתניה #1 · לפני 10 שנים הי, מחפש לרכוש ג'ויסטיק Sidewinder Force Feedback 2. המקורי שלי כבר עושה בעיות... תודה. Private Pilot - Single Engine Land. American PPL
V ViFF מודרטור טייסת 116 הכנף המעופפת 3,593 פוסטים #2 · לפני 10 שנים איזה בעיות? its not a bug, its a design feature
S Setup בוגר בית ספר לטיסה 510 פוסטים · נתניה #3 · לפני 10 שנים מגעים רופפים בכפתורים, לא כל לחיצה נתפסת, הכפתורים עצמם רופפים כבר, גם על הבסיס וגם על הידית. הגיע הזמן למצוא יורש גיבוי. ככה גם אני אוכל לשלוח אותו לשיפוץ שדרוג אצל ניר בלי להתקע בלי כלום. Private Pilot - Single Engine Land. American PPL
y yohay 897 פוסטים · רשלצ #4 · לפני 10 שנים יש לי אחד שוכב בארון לחרום. מוכן להשאיל לך עד ששלך יתוקן. "ציפור היושבת על ענף, לעולם לא פוחדת שהענף ישבר, כי האמון שלה הוא לא בענף עצמו, אלא בכנפיים."
S Setup בוגר בית ספר לטיסה 510 פוסטים · נתניה #5 · לפני 10 שנים אז תוציא אותו מארון... שלא ישכב🙂... תודה רבה יוחאי!! אבל אני מעדיף לקנות, שישאר אצלי. צריך להכניס משהו חזרה לארון... Private Pilot - Single Engine Land. American PPL