לא בטוח איזה רכיבים הכי מייקרים, ואם כבר בכמה?? רוב הרכיבים זה די גרושים לקנייה, בייחוד בקנייה מרוכזת, אז לא נראה לי שזה העניין, רק כמות העבודה שתדרש בשביל להוסיף עוד כפתורים/לחצנים.
זה כבר עניין שניר צריך להחליט עליו,וכבר סיכמנו בזמנו שהתמחור לקהילה שלנו יהיה שונה מאשר לקהילה בחו"ל, בתור ה"יוצרים והמאפיינים" של הלוחות הראשונים האלו, ורצון של ניר ללמוד ולהתמחות בייצור שלהם עבורנו.
ולכן הגענו לתמחור זול יחסית שיהפוך את הלוח לנגיש לכולנו, ויעודד רכישה אצלנו גם על ידי הצעירים כאן. לכן הייתי נמנע מלהקפיץ את המחיר בשלב זה ב50% לעומת הסיכום, למעט שינויים הכרחיים שמחייבים העלאה כרגע.
אחרי שנלמד ונפיק לקחים אני בטוח שבתמחור תחרותי לוח כזה יהיה להיט בקהילה הבינלאומית, בייחוד לאחר הוכחת יכולות מהקהילה שלנו.
הבנתי מניר שפוטנציומטרים ישרים זה יקר/ מסובך להשיג, אז נסתפק בעגולים, גם טוב. המטרה שלהם היא לקיזוז, למי שלא קרא את הדיון מתחילתו, וגם לווליום ברדיו, gain במכ"ם, עוצמת תאורה בקוקפיט וכדומה.
לכן לא הייתי מוותר עליהם.
לטעמי בסקיצה שהעליתי יש כיסוי לכל סוג של כפתור נפוץ בסימולטורים היום, וגם פונה לעתידיים, כולל סימולטורי חלל כמו star citizen...
לכן אני מעדיף שיהיו טיפה יותר כפתורים ולא חסרים.
Private Pilot - Single Engine Land. American PPL