132 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 הורדת עדכון 5 לפאלקון 4.0 bms 4.32
דיון

הורדת עדכון 5 לפאלקון 4.0 bms 4.32

9 הודעות 1,507 צפיות לפני 10 שנים
#1 · לפני 10 שנים
שלום לכולם,

הורדתי את העדכונים 1-4 ויש לי בעיה עם עדכון 5, האם אני יכול להתקין ישר את 7 או שאני צריך לפני להתקין את 5-6? אם כן, מישהו יכול לתת לי אתר ממנו אני יכול להוריד? (האתר benchmark sims עושה לי בעיות אז אשמח אם תנו לי אתר אחר במידה ואתם מכירים).

תודה מראש,

שי
#2 · לפני 10 שנים
shay1234 כתב/ה:שלום לכולם,

הורדתי את העדכונים 1-4 ויש לי בעיה עם עדכון 5, האם אני יכול להתקין ישר את 7 או שאני צריך לפני להתקין את 5-6? אם כן, מישהו יכול לתת לי אתר ממנו אני יכול להוריד? (האתר benchmark sims עושה לי בעיות אז אשמח אם תנו לי אתר אחר במידה ואתם מכירים).

תודה מראש,

שי

חייב את כל העדכונים אחד אחרי השני, ועד כמה שאני יודע רק האתר של benchmark הוא האופציה, בכל מקרה שם יש הורדה עם כל העדכונים 1-6 ככך שכל מה שנשאר לעדכן זה את עדכון 7
טייסת 119 העטלף - ביום בליל ובערפל, אנחנו טסים גם כשהציפורים הולכות ברגל.
#3 · לפני 10 שנים
אהלן שי, ברוך הבא!

עצה קטנה:
אם אתה נתקל בבעיות נוספות, אני ממליץ לך לפנות לאסף (IAF_ASSAF)

הוא יעזור לך בשמחה, הוא אחלה בן אדם שנותן זמן לכל מי שצריך, מכל הלב.

איתי אישית הוא היה יום שלם בטרטורים בSMSים ושטויות שלי, בסופו של דבר יצא חניך פאלקון חדש דנדש 😉

פנה אליו, לא יהיה מבסוט ממך 💡
למה לרוץ כשאפשר ללכת.
#6 · לפני 10 שנים
תודה רבה, אנסה להוריד אותם עוד היום.
הבעיה שלי היא שאני מצליח להיכנס לשחק בגרסה 4.0 אבל אני לא מצליח להכניס את 4.32 ואת העדכונים.
#7 · לפני 10 שנים
shay1234 כתב/ה:תודה רבה, אנסה להוריד אותם עוד היום.
הבעיה שלי היא שאני מצליח להיכנס לשחק בגרסה 4.0 אבל אני לא מצליח להכניס את 4.32 ואת העדכונים.

תתחיל בלהסיר הכל לחלוטין, ותתקין לפי ההוראות שבדביק כאן. זה ימנע כל התנגשות במה שזה לא יהיה שהתקנת לפני כן.
לא צריך שום גרסה 4. לא BMS 4 ולא צריך אפילו להתקין את פאלקון 4. ואם מותקן- אז לא להתקין בתוך התיקיות של פאלקון 4. BMS נפרד לחלוטין.
בנוסף כדאי לוודא שאין בנתיב ההתקנה שום תיקיה שהשם שלה מכיל תוים בעברית.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#8 · לפני 10 שנים
אם לא צריך את גרסה 4 או 4.32 bms אז איך אתה שם את העדכונים? לא צריך שיהיה בסיס ועליו מעדכנים?

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.