Cheetah כתב/ה:לאו דווקא אחר. . מספיק ניתוק ואז חיבור
שלילי, ניתוק וחיבור לא אמור להשפיע אלא אם אתה מחבר רק חלק מההתקנים או משהו כזה... אם אתה כל הזמן מחבר הכל לטיסה זה עובד בלי בעיה.
למשל אני אתן דוגמא ממה שקורה אצלי:
במצב נורמלי רק הפדלים מחוברים למחשב (בצורה ישירה ולא דרך מפצל ה USB), אבל בטיסה רשמית כל ההתקנים מחוברים (הפדלים ישירות וכל השאר דרך המפצל). מה שקורה זה שאם למשל פתחתי את הפאלקון כשרק הפדלים היו מחוברים (שזה קורה הרבה אצלי כי המון פעמים אני פותח לא בשביל ממש לטוס אלא בשביל לבדוק או לתקן משהו) אז פעם הבאה שאני אחבר את כל ההתקנים הכל יהיה מחורבש. ובדיוק בשביל המצב הזה עשיתי גיבוי לקובץ ה axismapping.DAT ואז אני מעתיק אותו חזרה לספריית הקונפיג והכל מסתדר שוב. ושימו לב שכשדברים מתחרבשים זה לא רק הצירים אלא גם כפתורי ה DX (אצלי כל הכפתורים על ה X-55 מוגדרים כ DX) ככה שזה כאב ראש רציני.
פשוט לעשות גיבוי לקובץ הנ"ל (אני אישית גם עשיתי גיבוי ל joystick.cal וגם ל windowsconfig.dat, אם אתם מייצאים תצוגות למסך שני או משהו כזה, כדאי לשמור את הקובץ הזה once הגדרתם את החלונות כמו שאתם אוהבים). בשביל לפשט את התהליך יצרתי אפילו קובץ batch אדיוטי כזה בשולחן עבודה שמעתיק את הקבצים מהגיבוי לספרייה. ככה כל פעם לפני שאני עולה לטיסה אני מחבר את כל ההתקנים, מפעיל את ה batch ופותח את הסימולטור והכל תקין.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200