77 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים קנה ומכור למכירה : 2 כרטיסי R9 290 4GB RAM
דיון

למכירה : 2 כרטיסי R9 290 4GB RAM

17 הודעות 2,870 צפיות לפני 11 שנים
#1 · לפני 11 שנים
הי,
מוצעים למכירה 2 כרטיסים גרפיים עוצמתיים מאד מסוג AMD R9 290 4GB RAM
של Sapphire במחיר 900 ש״ח בלבד כל אחד.
בחנות הם עולים כיום בסביבות ה 2000 ש״ח כ״א...
לרוכשים את שני הכרטיסים תינתן הנחה של 200 ש"ח!
(אפשר כמובן לחבור לרוכש אחר לצורך קנייה משותפת וקבלת ההנחה...)
הכרטיסים שמורים ועם יותר משנתיים אחריות + קבלות,
כך שזו קנייה ללא סיכון או דאגות
מריץ את המשחקים הכבדים ביותר בהגדרות מקסימליות.

מצ"ב תמונות של הכרטיס והקופסה. הכרטיס עם קרור מקורי מהמפעל (סטוק/רפרנס)
ללא קרור אקזוטי/מיוחד שעוזר לצנן אותו עוד יותר (שגם מייקר אותו על הדרך).
אגב, היתרון בקרור מסוג זה הוא ה Blower/מפוח, שכן כך האויר החם של הכרטיס נדחף החוצה מהמארז,
ולא נשאר בתוכו כמו עם קרורים אחרים שמערבלים את האויר החם במארז.
החסרון הוא יותר רעש מהמאורר בשעת מאמץ, וטמפרטורות עבודה בסרק גבוהות יותר לעומת קירורים מתקדמים יותר.
גם כרטיסים אלו הוכיחו כבר עבודה רציפה ואמינה ללא תקלות.

* הבהרה: הכרטיסים שייכים לחבר שלי מהעבודה שביקש לעזור במכירתם, והוא הקובע את המחירים ומידת הגמישות במכירתם.
הכרטיסים נבדקו על ידי קודם לפרסומם והינם תקינים לחלוטין, והעיסקה "כשרה" ללא מילכוד/קאטץ' כלשהו לחוששים... אחרת לא הייתי מפרסם כאן לחברי הקהילה.
מנסיוני הם מומלצים ביותר בייחוד עקב מחירם הנמוך מאד לעומת עוצמתם הרבה ומחירם העדיין גבוה כיום כפי שהם נמכרים בחנויות, וכמובן המצאות אחריות בתוקף.

לשאלות נוספות ניתן לפנות אלי בפרטי.
חג שמח 🙂
רון

Private Pilot - Single Engine Land. American PPL
נערך לאחרונה: לפני 11 שנים · 4 עריכות
#4 · לפני 11 שנים
אחלה כרטיס , כרטיס מצויין בפרט בגרסת ה-4GB, אגב, זכה ב-Editor's Choice של PC Magazine. ואני חייב לומר שהמחיר שבו הוא נמכר(900 ש"ח) הוא מחיר סופר מציאה. (אם יורשה לי להביע את דעתי). יחס ביצועים למחיר ללא תחרות(ועוד במחיר המציאה הזה).
מי שצריך כרטיס מסך חדש, רוצו לקנות... 🙂
(ואני לא מקבל אחוזים.. 😄 )
מולי
#5 · לפני 11 שנים
חבל שAMD (רדאון) לא ממש מסתדרים עם FSX, אחרת הייתי מביא קונה לכרטיס אחד לפחות!
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#6 · לפני 11 שנים
falcononeone כתב/ה:חבל שAMD (רדאון) לא ממש מסתדרים עם FSX, אחרת הייתי מביא קונה לכרטיס אחד לפחות!

תגדיר "לא ממש מסתדרים"...
היו לי כרטיסי AMD יותר מעשור וגם עם FSX, ולא היו לי בעיות מיוחדות.
ייתכן ש Nvidia יותר מותאמים מ AMD אבל אני לא יודע אם ההבדל כזה ניכר, ובכל מקרה, כרטיס ברמה זהה של Nvidia עולה את ה 2000 ש"ח,
אז לפעמים יש מצבים שכדאי לעשות פשרות קלות כשהמצב מתאים ומצדיק זאת.
אבל זה רק אני 😉
#7 · לפני 11 שנים
באמת כרטיס מעולה. קניתי לפני כמה חודשים גם מיד שניה.

הכרטיס מספק ביצועים מעולים. (ראו את הלינקים ששלח מולי בפוסט קודם).

מכיוון שעמדת המחשב שלי נמצאת צמוד לקיר פינתי ואין אוורור מספיק טוב - כדי לא לטגן את הרגליים עם להבות האש שיוצאות מאחורי הכרטיס בקירור הסטוק הזה - בחרתי להרכיב עליו מאוורר של חברה צד שלישי.

בשני המקרים הכרטיס עובד מצויין. עם הקירור החדש ניתן לדחוף לו קצת אוברקלוק ולהשאר בטמ"פ בטוחה ועבודה יציבה. אני לא ממש מוצא סיבה לכך. הכרטיס מספק את הנדרש גם בלי אוברקלוק.

בקיצור . מומלץ. וגם אני לא מקבל אחוזים... 😂

ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#8 · לפני 11 שנים
Setup כתב/ה:[quote="falcononeone"]חבל שAMD (רדאון) לא ממש מסתדרים עם FSX, אחרת הייתי מביא קונה לכרטיס אחד לפחות!

תגדיר "לא ממש מסתדרים"...
היו לי כרטיסי AMD יותר מעשור וגם עם FSX, ולא היו לי בעיות מיוחדות.
ייתכן ש Nvidia יותר מותאמים מ AMD אבל אני לא יודע אם ההבדל כזה ניכר, ובכל מקרה, כרטיס ברמה זהה של Nvidia עולה את ה 2000 ש"ח,
אז לפעמים יש מצבים שכדאי לעשות פשרות קלות כשהמצב מתאים ומצדיק זאת.
אבל זה רק אני 😉[/quote]

הדרייברים של AMD לא מספקים את אותם הביצועים כמו NV, שמעתי(משני אנשים) על הפרש של 10-15% בFPS עם אותו מחשב רק ב.מסך שונה שבFSX זה הפרש מאוד גדול.
אבל זה מאותם "שגעונות" של FSX.

אם השתמע ממה שאמרתי שAMD לא טובים, אז חס וחלילה- הם לא פחות טובים(ולפעימים יותר).
ישעיהו סו טו
#9 · לפני 11 שנים
בסדר, מאמין שבכרטיסים מאותה קטגוריה ייתכנו הבדלים ב FSX לטובת Nvidia, אבל זו לא הנקודה,
אין לך כרטיס מקביל של Nvidia ב 900 ש"ח שנותן את הביצועים של הכרטיס המוצע פה.
וזה החשבון שאתה צריך לעשות אם אין לך 2000 ש"ח מיותרים🙂
#10 · לפני 11 שנים
לא אמרתי שיש משהו רע בכרטיס הזה חס וחלילה.

פשוט לאחד החברים הAMD עושה בעיות עם FSX והוא מחפש כרטיס טוב וזול שיפתור לו את הבעיות, לכן "התבאסתי" שאלו שמוצעים פה הם AMD ולא NV, אחרת הוא בוודאי היה קונה.
ישעיהו סו טו
#12 · לפני 11 שנים
djmid כתב/ה:השטות הזו שכרטיסי envidia יותר טובים מamd כבר הוכחה כמה וכמה פעמים כשטות שיווקית ותו לא. הכרטיסים של אי אמ די אולי לא מוצרים דרייבר כל יוציים וחצי אך אני לא מכיר שלא נהנה מימנו.
שיווקי או לא, לפחות בהקשר ל-FSX אין מה לעשות, סטס צודק. nVidia עושה את העבודה טוב יותר. מנסיון. התחלתי ב-ATI 3870X2 שהיה זוועה, המשך ל-4870 ואז עברתי ל-GTX480 שפחות או יותר היה מקביל ל-4870 והעסק השתפר, הן בהיבט של FPS והן בהיבט של איכות(פחות shimmering), להערכתי זה יותר עניין של הדרייבר ולא איכות הכרטיס עצמו. מאז נשארתי ב-nVidia(עם GTX680OC וזוג GTX780OC) וזה הוכיח את עצמו. אם תוכל לספק את ההוכחה(לפחות מאחת הפעמים שהוכחה) שאתה מדבר עליה ש"השטות הזו שכרטיסי envidia יותר טובים מamd היא שטות שיווקית ותו לא", אני ישמח להעריך מחדש את הדעה שלי, כי יש לי תחושה חזקה שלא הוכח כלום ושיש שוני מובהק בין הכרטיסים כתלות בסוג ה-DX של המשחק, כשהמשחק הוא DX11 אז AMD ו-nVidia ב-Fight רציני. בשאר המקרים זו פונקציה של התאמת הדרייבר.
מולי
#13 · לפני 11 שנים
Muli כתב/ה:[quote="djmid"]השטות הזו שכרטיסי envidia יותר טובים מamd כבר הוכחה כמה וכמה פעמים כשטות שיווקית ותו לא. הכרטיסים של אי אמ די אולי לא מוצרים דרייבר כל יוציים וחצי אך אני לא מכיר שלא נהנה מימנו.
שיווקי או לא, לפחות בהקשר ל-FSX אין מה לעשות, סטס צודק. nVidia עושה את העבודה טוב יותר. מנסיון. התחלתי ב-ATI 3870X2 שהיה זוועה, המשך ל-4870 ואז עברתי ל-GTX480 שפחות או יותר היה מקביל ל-4870 והעסק השתפר, הן בהיבט של FPS והן בהיבט של איכות(פחות shimmering), להערכתי זה יותר עניין של הדרייבר ולא איכות הכרטיס עצמו. מאז נשארתי ב-nVidia(עם GTX680OC וזוג GTX780OC) וזה הוכיח את עצמו. אם תוכל לספק את ההוכחה(לפחות מאחת הפעמים שהוכחה) שאתה מדבר עליה ש"השטות הזו שכרטיסי envidia יותר טובים מamd היא שטות שיווקית ותו לא", אני ישמח להעריך מחדש את הדעה שלי, כי יש לי תחושה חזקה שלא הוכח כלום ושיש שוני מובהק בין הכרטיסים כתלות בסוג ה-DX של המשחק, כשהמשחק הוא DX11 אז AMD ו-nVidia ב-Fight רציני. בשאר המקרים זו פונקציה של התאמת הדרייבר.[/quote]

אני חוזר ואומר, AMD לא יותר טובים וגם לא פחות טובים מNV, הם ברמה שווה!!!
ההבדל היחיד הוא שהNV מסתדר טוב יותר עם FSX(כנראה שזה הדרייבר שמתאים יותר), בכל שאר המשחקים/תוכנות הם זהים לכל דבר(ההבדלים זניחים).
ישעיהו סו טו
#15 · לפני 11 שנים
לאנשים מהפורום?

יש את אלה שבשבילם FC3 זה far cry ויש את אלה שבשבילם זה flaming cliffs.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.