51 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים הגדרות הקלטה מומלצות - Bandicam
דיון

הגדרות הקלטה מומלצות - Bandicam

7 הודעות 1,354 צפיות לפני 11 שנים
#1 · לפני 11 שנים
שלום חברים.

רציתי לדעת האם מישהו כאן משתמש בתוכנה Bandicam ע"מ להקליט תו"כ משחק.
אם כן, מספר שאלות :
1. מה ההגדרות המומלצות ע"מ לקבל ווידאו באיכות טובה ועם זאת לא כבד מדי.
הכוונה היא לווידאו באיכות 1080p באורך של כ5-6דקות ושלא יהיה כבד מדי.

2. אינני מצליח לשמוע את עצמי בהקלטות אלא רק את הסאונד הנכנס...יש דרך לסדר את העניין?

תודה לעוזרים.
#2 · לפני 11 שנים
אני לא יודע אם זה רק אצלי, אבל שמתי לב שהיא מקליטה די מקוטע כשהגדרת ההקלטה לא קרובה לFPS של המשחק, בממוצע.
כלומר להקליט ב30FPS משחק שרץ ב50-60, תמיד נתן לי פלט מקוטע.

הגדרות איכות- זה כבר תלוי בשיטה שאתה משתמש בה. אתה מקליט דרך כרטיס המסך או quick sync (להם אין בעיה עם הגדרות איכות 100%, זה כמעט מספר חסר משמעות כי הם דוחסים את הפלט בכל מקרה, ועושים את זה מהר תמיד כי הכל מבוסס חומרה. רק קצב הפריימים משפיע עליהם לרעה קצת) או דרך קודק אחר כלשהו?

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#3 · לפני 11 שנים
מקליט ישירות מהתוכנה.
התוכנה רצה ברקע ותוך כדי משחק אני לוחץ על הכפתור שמקליט וזהו...
#4 · לפני 11 שנים
מה עם OBS? אם יש לך כרטיס מהדורות החדשים של NVIDIA, אתה יכול גם להפעיל עכשיו דחיסה עם הקודק המובנה שלהם
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#5 · לפני 11 שנים
SOF, ברור שדרך התוכנה, רק צריך להחליט מה יעבד את הוידאו שאתה מקליט. אפשר להשתמש בקודק שמשתמש במעבד באופן רגיל כמו Xvid. אבל החסרון הוא שימוש מוגבר במעבד וייתכן איבוד FPS לא קטן.
קודקים כמו YV12 או RGB24 הם בכלל Lossless והאיכות תהיה כמעט פיקסל לפיקסל מה שראית על המסך, אבל המשקל גדול הרבה יותר, כמעט פי 100. מצד שני הם הרי לא דחוסים אז אין כמעט שימוש במעבד והפגיעה בביצועים זעירה.
אבל בשנים האחרונות אינטל, AMD וNvidia הכניסו חומרה ייעודית למעבדים וכרטיסי המסך שמופקדת על קידוד וידאו. האיכות שם נמוכה יותר מהשיטה הקודמת אבל אתה מאבד לא יותר מאיזה אחוז או שניים של פריימים לשניה, אם בכלל. הקידוד בשיטה זו מופעל אם תבחר באפשרות H.264 (אם יש לך כרטיס של AMD או NVIDIA זה לא משנה, כדי להשתמש ברכיב שבמעבדי אינטל יש צורך לעשות טריק מעצבן עם כרטיס המסך של המעבד שקשור לריבוי מסכים).

אני מציע לך לבחון את השיטות בעצמך כדי לראות מה יעיל יותר אצלך בהתאם למה שאתה מקליט. קודם כל נסה לנצל את כרטיס המסך על הגדרות איכות הקלטה מקסימליות.
אם כרטיס המסך לא מאפשר- נסה את quick sync של אינטל. אם גם זה לא ילך- הולכים לXvid, ומאבדים ביצועים קצת. אם יש לך המון מקום לשרוף בכונן וים זמן לערוך ולקודד את הוידאו אחרי ההקלטה, לך על RGB24 (פאקינג 4GB לדקת וידאו ב1024X76😎.

סאונד-אתה משתמש באזניות/רמקולים דרך USB?

נערך לאחרונה: לפני 11 שנים · 2 עריכות
#6 · לפני 11 שנים
אני לא עורך ומקודד את הווידאו, סך הכל רוצה להקליט 5-6דקות ומיד להעלות אותם לYOUTUBE, לכן אני לא רוצה גודל קובץ אסטרונומי...

משתמש באוזניות USB , גם לשמוע וגם לדבר...משום מה הסאונד שלי לא נשמע בהקלטה.
#7 · לפני 11 שנים
USB זו הבעיה 🙂
אין למכשירים כאלה סטריאו מיקס כמו פעם.

נסה להיכנס להגדרות הקלטת הסאונד בBandicam:

הגדרת ההקלטה הראשית- לטעמך, מה שעובד. אבל יש שם עוד אמצעי הקלטה וזה מה שמגניב, נסה להגדיר אותו למיקרופון שלך.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.