·
לפני 21 שנים
אז הנה המדלייה הראשונה שקיבלתי בפאלקון4 ,בזכות הקמפיין החדש שלי!
אני מקווה שזה לא הולך להיות באג של נקודות כמו שיש בקוברה(אסי,זאת עוד נקודה ששכחתי אותה !יש בקוברה קידום מהיר מאוד בסולם הדרגות,ובמתן המדליות,יש טוענים שזה איזשהו באג שקשור לניקוד,הלוואי ידעתי לסדר את זה בקמפיין ,או שבעצם לא צריך? 😛 )
הייתי במשימת Deep Strike עמוק בתוך לבנון,במבנה של 4 מטוסים.
האזור שרץ ארטילרייה,הגענו ליעד,שיחררתי את "הפצצות הטיפשות",Wingmen 2 דיווח על פגיעה ישירה,הכל תוך כדי ירי מאסיבי עלינו,ביקשתי מ-AWACS רשות לחזור הביתה,בדרך חזרה נתקלנו במיג 21 לבנוני,מספר 2 שלי זיהה אותו ויירט אותו מייד וכל מטוסינו שבו בשלום.
והמדלייה:

מישהו יודע לפי התרחיש ,מדוע זכיתי במדלייה זו?ואיזו מדלייה זו בכלל?
נ.ב חוץ מהמדלייה קיבלתי 200 נקודות,וכרגע אני עומד על 600....מה הולך פה? 😱 😉
😎
אתם מוזמנים לפרסם פה מדליות שלכם......
עריכה:
מוזר,לפי מה שכתוב כאן,זה עיטור מלחמת יום הכיפורים....אבל אני בכלל בקמפיין "ענבי זעם" 😛
http://www.iaf.org.il/Templates/Present/EmblemsAndSquadrons.aspx?lang=HE&lobbyID=33&folderID=35&subfolderID=89
את זה אני כבר לא יודע איך לסדר.... 💡
אני מקווה שזה לא הולך להיות באג של נקודות כמו שיש בקוברה(אסי,זאת עוד נקודה ששכחתי אותה !יש בקוברה קידום מהיר מאוד בסולם הדרגות,ובמתן המדליות,יש טוענים שזה איזשהו באג שקשור לניקוד,הלוואי ידעתי לסדר את זה בקמפיין ,או שבעצם לא צריך? 😛 )
הייתי במשימת Deep Strike עמוק בתוך לבנון,במבנה של 4 מטוסים.
האזור שרץ ארטילרייה,הגענו ליעד,שיחררתי את "הפצצות הטיפשות",Wingmen 2 דיווח על פגיעה ישירה,הכל תוך כדי ירי מאסיבי עלינו,ביקשתי מ-AWACS רשות לחזור הביתה,בדרך חזרה נתקלנו במיג 21 לבנוני,מספר 2 שלי זיהה אותו ויירט אותו מייד וכל מטוסינו שבו בשלום.
והמדלייה:

מישהו יודע לפי התרחיש ,מדוע זכיתי במדלייה זו?ואיזו מדלייה זו בכלל?
נ.ב חוץ מהמדלייה קיבלתי 200 נקודות,וכרגע אני עומד על 600....מה הולך פה? 😱 😉
😎
אתם מוזמנים לפרסם פה מדליות שלכם......
עריכה:
מוזר,לפי מה שכתוב כאן,זה עיטור מלחמת יום הכיפורים....אבל אני בכלל בקמפיין "ענבי זעם" 😛
http://www.iaf.org.il/Templates/Present/EmblemsAndSquadrons.aspx?lang=HE&lobbyID=33&folderID=35&subfolderID=89
את זה אני כבר לא יודע איך לסדר.... 💡
הייתי פעם פאלקוניסט......