61 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית 2 מסכים
דיון

2 מסכים

31 הודעות 3,592 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
טוב, OK. קשה לי לנסות להבין את הבעיה, כשאין לי מושג מה דגם הכרטיס.
בפוסט החמישי נתת את הלינק לכרטיס ה-HP(ורטנת ש-HP כותבים שהוא תומך ב-surround ואצלך זה לא עובד), עכשיו מסתבר שזה לא ה-HP אלא משהו שדומה ל-Leadtech וגם הוא לא בדיוק. ובנתיים אני טוחן מים.
בכל אופן תמצא מה בדיוק הכרטיס שלך, ותבדוק ב-spec שלו בכמה מסכים הוא תומך(לא בהכרח מספר הפורטים שיש לו) ואם הוא תומך ב-nVidia Surround. זה שהכרטיס של HP תומך בזה לא בהכרח אומר שכל הכרטיסים תומכים. כעיקרון כרטיסי ה-GTX6xx תומכים בזה. לא חושב שכרטיסי ה-GT6xx, למעט חריגים כדוגמת ה-HP.

DVI לא נחשב DP כי אלו שני תקנים שונים. קרא בוויקיפדיה על DP ותבין
מולי
#3 · לפני 12 שנים
אני לא מבין את ההגדרות שבתמונות.

בכל אופן, הסתכלתי על כרטיס מקביל של Gigabyte
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4218#sp
הוא גם מאד דומה מבחינת פורטים למה שהראית(פורט VGA, פורט DVI-I, פורט HDMI).
זה כרטיס מאד נפוץ.
הוא תומך רק ב-2 מסכים בו-זמנית. הוא לא תומך ב-nVidia Surround.

אני לא יודע בדיוק איזה כרטיס יש לך, ובהעדר מידע מדוייק אני מתייחס לזה של גיגהבייט כאופייני
ולכן סביר להניח שאין לך אפשרות למרוח את התמונה מפלקון על 2 מסכים פשוט כי הכרטיס שלך לא תומך ב-nVidia Surround.
מולי
#4 · לפני 12 שנים
Muli, אני לא חושב שיש לי של גיג'ה בייט, מכיוון שאצלי ה VGA מחובר בעזרת מעין כבל לכרטיס מסך, ממש כמו פה:
http://i1-news.softpedia-static.com/images/news-700/Leadtek-WinFast-GeForce-GT-630-Is-a-Low-End-Video-Board.jpg?1346914757
שים לב שהכרטיס מסך נמוך יותר והוא לא "מחזיק" בפורט של ה VGA, הוא מחובר אליו בכבל. ככה זה אצלי. בתמונה שיש באתר שהבאת של גיגהבייט הכרטיס גבוה והוא "מחזיק" את הVGA.
בנוסף, בכרטיס של גיג'הבייט הפורט האמצעי הוא VGA, אצלי זה HDMI.
#5 · לפני 12 שנים
לא משנה, גם הכרטיסי GT630 של Leadtech לא תומכים ב-nVidia Surround ותומכים רק ב-2 מסכים בו-זמנית.
לפי התמונה יש לך את זה:
http://news.softpedia.com/news/Leadtek-WinFast-GeForce-GT-630-Is-a-Low-End-Video-Board-290330.shtml
כך שכנראה שהבעיה אינה במסך אלא באי תמיכת הכרטיס ב-nVidia Surround. לא תוכל "למרוח" את התמונה על כמה מסכים עם הכרטיס מסך הזה, בלי קשר לאיזה מסכים יש לך.
מולי
נערך לאחרונה: לפני 12 שנים
#7 · לפני 12 שנים
Muli, בפיירפוקס לדוגמא אני יכול לא לשים אותו על מצב מלא ואז לגרור אותו כך שהוא יהיה על 2 המסכים:
http://i.imgur.com/u1xSJ8K.jpg
האם ניתן לעשות זאת גם בפאלקון?
*אל תתייחס למרחק בין המסכים, יש חוצץ ביניהם שאני צריך להוריד(אלא אם כן אי אפשר לעשות את מה שכתבתי למעלה, ואז אין טעם בכלל ל2 מסכים)
#8 · לפני 12 שנים
אם אתה לא עובד ברזולוציה כפולה לרוחב, אתה לא מרוויח כלום חוץ מפס הפרדה במרכז החלון.
לא יודע לגבי פלקון. תנסה. אבל כאמור אין בזה טעם בלי הכפלת הרזולוציה.
אני חושב שהעניין מוצה. העקרונות הן אותן עקרונות והחומרה הזמינה היא אותה חומרה.
מולי
#9 · לפני 12 שנים
כרטיסי מסך של NVIDIA שתומכים ב SURROUND מלא מתחילים מסידרת ה TI 660 אם אני לא טועה לפי האתר של NVIDIA.
אם יש לך כרטיס מסדרה יותר ישנה תצתרך ליצור חיבור SLI עם כרטיס זהה ואז תוכל לקבל SURROUND מלא.
מיכאל גרובמן
צוות ניהול ראשי
#10 · לפני 12 שנים
Muli, אתה יודע איך אפשר לשים את הפאלקון על מסך לא מלא ? ניסיתי לסמן בוי את הcockpit displays to external windows, זה שם את הפאלקון במצב לא מלא אבל אי אפשר להגדיל / להקטין :\

SoNiC306, אני בספק אם אין תוכנה או שיטה אחרת ללא NVIDIA
#12 · לפני 12 שנים
ה-Metrox(הפיתרון החומרתי) הוא פיתרון מצויין. אבל הוא בעצם כרטיס מסך חיצוני ועולה בהתאם(קרוב ל-300$ בחו"ל, ב-eBay קצת פחות, או אלפיים שקלים בארץ ל-Triple), הוא היה נפוץ מאד לפני שכרטיסי המסך החלו לתמוך בעצמם בריבוי מסכים. אז כבר עדיף לקנות/להחליף כרטיס מסך למודרני של nVidia/AMD שעולה פחות או יותר אותו מחיר ונותן את אותם היכולות + יכולות משחקיות מובהקות.

אגב, גם פתרון התוכנה דורש השלמת חומרה, הוא דורש שכל מסך יהיה מחובר לכרטיס מסך PCI-e, כשהרעיון הוא שהוא יכול להיות זול ו-Low End. אבל עדיין זה דורש קניית חומרה.

אז לסיכום נראה לי שהפתרון הכי סביר הוא פשוט לשדרג את כרטיס המסך לסדרה שתומכת ב-NVidia Surround או AMD Eyefinity. הכי פשוט וכנראה הכי cost effective.
מולי
#13 · לפני 12 שנים
Muli, Setup, אני משתמש בתוכנה וזה פועל כמעט מושלם 🙂
תודה לשניכם, עזרתם לי מאוד !
#14 · לפני 12 שנים
מצטער על ההקפצה אבל השגתי עוד מסך 17 אינץ 💡
השאלה שלי עכשיו האם אפשר לחבר את המסך ללוח אם במקום לכרטיס מסך וגם המסכים שמחוברים לכרטיס מסך וגם המסכים ללוח אם יפעלו?
(כי הכרטיס מסך שלי תומך עד 2 מסכים)
#15 · לפני 12 שנים
מה מפריע לך לנסות?
אפשר לעבוד עם כרטיס מסך ב-PCIe וכרטיס מסך אינטגרלי בו זמנית. צריך לא לשכוח להגדיר ב-BIOS את הקדימות מבין שניהם, להל"נ דוגמאות מלוחות שאני מכיר של ASUS ו-Gigabyte

תבדוק במניואל של הלוח שלך איך עושים את זה אצלך.
לכן, לשאלתך: כן, זה אפשרי. לחבר כך ששניהם(שני כרטיסי המסך) יעבדו בו זמנית- זה אמור לעבוד(לא ניסיתי בעצמי). צריך לעבוד. אבל מעבר לזה(כל מה שאתה מנסה לעשות עם המסכים שלך) תצטרך לנסות ולראות. אני לא יודע איך התוכנה שאימצת מהמלצתו של רון תאכל את זה.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.