122 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 יש מצב שקובץ התקנת BMS המלא כולל עדכונים 1-6 מכיל malware?
דיון

יש מצב שקובץ התקנת BMS המלא כולל עדכונים 1-6 מכיל malware?

5 הודעות 1,099 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
אהלן
התחלתי להתקין היום BMS, מתוך הקובץ התקנה שמכיל את כל העדכונים 1-6. ולהפתעתי קפצו לי 5 אזהרות על טרויאנים(Trojan.Graftor) בהתייחס לחלק 2 של קבצי התקנת עדכונים 1-5:

יש עוד מישהו שקיבל אזהרות malware על קבצי ההתקנה האלו?
גם בפורום BMS ראיתי הודעה בעניין:
http://www.benchmarksims.org/forum/showthread.php?17757-Malware-detected-in-Update2-5&highlight=Trojan.Graftor

מה הסיפור כאן?

מיותר לציין שהכל הורד מ-Benchmark Sim ע"י טורנט וגם לבדיקה מ-mirror ובאופן עקבי אני מקבל את 5 הטרוייאנים האלה. הם הוכנסו להסגר(quarantine), וההתקנה לא מושלמת באופן תקין.
מולי
נערך לאחרונה: לפני 12 שנים · 2 עריכות
#2 · לפני 12 שנים
לדעתי זו טעות בזיהוי.
אני אעביר את זה לחבר'ה בBMS - אבל אין טעם זה נראה לי תוכנה יחסית זניחה (בהיבט נתח שוק).

בכל מקרה, הוא לא הותקן כי הקבצים שזוהו הם בעצם הBLUB של הקבצים.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#3 · לפני 12 שנים
אז פרקטית מה המשמעות?
פשוט להתעלם? לשחרר מההסגר ולהמשיך בהתקנה?

אגב,אני לא בטוח ש-MalwareBytes זניחה מבחינת פלח שוק. בגלל שהיא תוכנה מצויינת, לדעתי היא די פופולרית בשוק ה-Unti-Spyware. (ע"פ CNET הורדו 128,080,471 הורדות רק משם, לא כולל מה שהורד/נקנה ישירות באתר החברה שסביר להניח שעולה על המספר הזה של כ-130 מליון הורדות. לדעתי יש לה סד"ג של לפחות רבע מיליארד משתמשים בסה"כ).
מולי
#4 · לפני 12 שנים
להתעלם ולבטל.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.