143 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור בעיות טכניות- בעיות נפוצות ופיתרונן
דיון נעוץ

בעיות טכניות- בעיות נפוצות ופיתרונן

283 הודעות 49,458 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 17 שנים
yotam_airlines, לדעתי אי אפשר לעשות את זה בכל המטוסים אפשר לעשות את זה רק במטוסים מסוימים שבהם אפשר לראות את הזוויות האלה.
לדוגמא ב-AirbusSeriesv1 חבילת מטוסי אירבאס בתשלום יש את זה (אני יודע את זה כי יש לי אותה אני לא סתם אומר) בקיצור אתה צריך לחפש מטוס שאפשר להיות בו בזוויות האלה ובד"כ זה במטוסים בתשלום.
דור
משחק ב-FSX !!!
#3 · לפני 17 שנים
אני לא הייתי ממליץ לך לקנות חבילת איירבאסים מקצועיים בתשלום עוד לפני שאתה יודע להטיס ססנה כמו שצריך
Bar Rodoy
British Airways Virtual
#4 · לפני 17 שנים
קודם כל באמת אם אתה לא יודע להטיס מקצועי אז לא ממש כדאי לקנות מטוסים בתשלום בשביל הזווית הזאת..
וזה עלה לי...40-50 דולר משהו כזה...
ואלה המטוסים שזה כולל :
דור
משחק ב-FSX !!!
#6 · לפני 17 שנים
אוקי ואיך מטיילים במטוס?
פעם מישהו אמר לי !!
ושחכתי..
נראה לי משהו ctrl+
ואז בעזרת הג'ויסטיק מטיילים במטוס.
ז''א זזים..
בברכה, יותם.
#8 · לפני 17 שנים
אתה אולי יודע להשאיר אותה באוויר אבל כנראה לתפעל אותה אתה לא, אני מציע לך להצטרף לבית ספר לטיסה IFS בכתובת ifschool.net שם תלמד להטיס מטוסים כמו שצריך ולהתחבר לרשת ואטסים שזו רשת עם פיקוח
אם אתה רוצה עזרה תוסיף אותי למסנג'ר bar_rodoy@hotmail.com
Bar Rodoy
British Airways Virtual
#10 · לפני 17 שנים
yarinbar כתב/ה:אבל ההורים שלי לא מרשים לי

תגיד להורים שלך שאין להם סיבה לחשוש,גפ אני חששתי בהתחלה לדבר עם אחרים אבל עכשיו יש לי כמה חברים מהעניין הזה,וגפ הידע שתיקח איתך יהיה עצום.
עמית דורון
vIAF-VATIL
#11 · לפני 17 שנים
amit11 כתב/ה:[quote="yarinbar"]אבל ההורים שלי לא מרשים לי

תגיד להורים שלך שאין להם סיבה לחשוש,גפ אני חששתי בהתחלה לדבר עם אחרים אבל עכשיו יש לי כמה חברים מהעניין הזה,וגפ הידע שתיקח איתך יהיה עצום.[/quote]
😄
שחר חזקלביץ
טייס פרטי אמריקאי
מגדל בן גוריון, מגדל שדה דוב ומגדל הרצליה
#12 · לפני 17 שנים
shachar92 כתב/ה:[quote="amit11"][quote="yarinbar"]אבל ההורים שלי לא מרשים לי

תגיד להורים שלך שאין להם סיבה לחשוש,גפ אני חששתי בהתחלה לדבר עם אחרים אבל עכשיו יש לי כמה חברים מהעניין הזה,וגפ הידע שתיקח איתך יהיה עצום.[/quote]
😄[/quote]
ובלי לשכוח את שחר 😄
עמית דורון
vIAF-VATIL
#13 · לפני 17 שנים
yarinbar כתב/ה:אבל ההורים שלי לא מרשים לי

זה לא שאתה נפגש איתם זה רק לדבר, ותאמין לי עדיף לטוס על ססנה ולדעת מה אתה עושה מאשר לטוס על בואינג ולא לדעת כלום.
Bar Rodoy
British Airways Virtual
#15 · לפני 17 שנים
yarinbar כתב/ה:אבל הם חשובים שתשלחו לי וירוסים 🤔

וירוסים?!?!?!?יש שם אנשים בני חמישים ואפילו שבעים ויש כאלה שגם טייסים במציאות,כל מי שמתעסק בתעופה לא מתעסק בוירוסים.
אני מקווה שהם יבינו.
עמית דורון
vIAF-VATIL

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.