·
לפני 12 שנים
לעניין הטייסות--נראה לי מוזר ומשונה שאנו נפרדים לטייסות שונות כשכל טייסת בקושי מחזיקה את עצמה.
אם יש טייסת שהיא שונה מהותית בדרכי פעולתה, זה עניין אחר.
הקהילה הכללית סידרה את עצמה כך שלכל יום מוקדש סימולטור אחר , ופלקון השתלב בימי שני.
תאמינו לי, בואו נמזג את כל הטייסות לאחת אמיתית ופעילה, אלא אם כן כל מיני "אבירי זנב" רוצים להמשיך להחזיק בטייסת משלהם מטעמי כבוד ופיקוד.
אפשר לגשר על כל מיני בעיות של יום בשבוע וכו, אם רק רוצים.
בקלות אפשר להגיע למספר רב של טייסים בכל מפגש שבועי כמו ב DCS וב IL2 להרים תרחישים ולמקסם את ההנאה מהסימולטור הנפלא הזה.
אני מציע שאחד הטייסים הצעירים,שרמתם המקצועית מדהימה, יקח על עצמו את ריכוז הפעילות בפלקון כפי ש XCOM עושה ב DCS, ו VIFF עושה ב IL2 ,ביום קבוע בשבוע.
אני מצידי, מוכן לעזור בכל דרך "לרכז פלקון" של הקהילה.
בהצלחה
אם יש טייסת שהיא שונה מהותית בדרכי פעולתה, זה עניין אחר.
הקהילה הכללית סידרה את עצמה כך שלכל יום מוקדש סימולטור אחר , ופלקון השתלב בימי שני.
תאמינו לי, בואו נמזג את כל הטייסות לאחת אמיתית ופעילה, אלא אם כן כל מיני "אבירי זנב" רוצים להמשיך להחזיק בטייסת משלהם מטעמי כבוד ופיקוד.
אפשר לגשר על כל מיני בעיות של יום בשבוע וכו, אם רק רוצים.
בקלות אפשר להגיע למספר רב של טייסים בכל מפגש שבועי כמו ב DCS וב IL2 להרים תרחישים ולמקסם את ההנאה מהסימולטור הנפלא הזה.
אני מציע שאחד הטייסים הצעירים,שרמתם המקצועית מדהימה, יקח על עצמו את ריכוז הפעילות בפלקון כפי ש XCOM עושה ב DCS, ו VIFF עושה ב IL2 ,ביום קבוע בשבוע.
אני מצידי, מוכן לעזור בכל דרך "לרכז פלקון" של הקהילה.
בהצלחה
"ציפור היושבת על ענף, לעולם לא פוחדת שהענף ישבר, כי האמון שלה הוא לא בענף עצמו, אלא בכנפיים."