109 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 H
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית נראה שסאייטק הפיקה לקחים: תספק 4 קפיצים שונים לג'ויסטיק החדש
דיון

נראה שסאייטק הפיקה לקחים: תספק 4 קפיצים שונים לג'ויסטיק החדש

7 הודעות 1,080 צפיות לפני 12 שנים
#1 · לפני 12 שנים
אחת המגרעות היותר בולטות (לדעתי) ב-X52PRO היה הקפיץ החלש/רך, מגרעת שעדיין לא התרגלתי אליה, אך בלית ברירה בשל העובדה שהמערכת כולה כולל המצערת נתנה לי מענה להיבטים נוספים של הטיסה הווירטואלית נשארתי עימה ולא חזרתי ללוג'יטק הישן והטוב.
נראה שסאייטק הפעם התעלו על עצמם ויספקו 4 קפיצים ברמת התנגדות שונה הניתנים להחלפה עפ"י הצורך האישי.
ומה שנשאר זה להמתין ולראות:
א. האם יהיה שם אחד שיתאים גם לי...
ב. המחיר של המערכת כולה.

http://www.saitek.com/x55/

" לא טוב היות האדם טס לבדו " (Ice)

#2 · לפני 12 שנים
הסטיק ניראה טוב ובמהלך הדיונים על הקפיץ עלה הרעיון לקחת קפיץ ולהוסיף לו טבעות ובסאייטק החליטו לחסוך זאת מאיתנו 👏
מה שכן חסר לי זה 6 הטוגלים על בסיס הסטיק שהם מועילים מאוד 👎 והסטיק ניראה קטן יותר
המצערת ניראית נהדר והיא כפולה והיא מלאת מתגים מה שמפצה על הסטיק אשקול בחיוב לרכוש אותו 🙂 במידה והמחיר יהיה זהה למחירו של אחיו הקטן
#3 · לפני 12 שנים
747-400 כתב/ה:
מה שכן חסר לי זה 6 הטוגלים על בסיס הסטיק שהם מועילים מאוד 👎 והסטיק ניראה קטן יותר

לא שמתי לב לזה 😱 - התאכזבתי 🙁

הם שיפרו דבר אחד ופגמו בשני 😠

#5 · לפני 12 שנים
סוף סוף סאיטק מבינה איך להתחרות על השוק הרציני יותר, ומול מוצרים כמו G940 ו-Warthog.

לא הבנתי איפה הבעיה עם הטוגלים? יש בבסיס המצערת שבעה טוגלים, כל אחד לשלושה מצבים וזה די והותר.
לדעתי לשים כפתורים בבסיס הסטיק זה עיצוב טיפשי. הרי מדובר בHOTAS. אני לא הולך להוריד את היד מהסטיק, או למתוח את יד שמאל לצד ימין, כדי ללחוץ על כפתור שיכל להיות ממוקם טוב יותר.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#7 · לפני 12 שנים
Mike_69th כתב/ה:
לא הבנתי איפה הבעיה עם הטוגלים? יש בבסיס המצערת שבעה טוגלים, כל אחד לשלושה מצבים וזה די והותר.
לדעתי לשים כפתורים בבסיס הסטיק זה עיצוב טיפשי. הרי מדובר בHOTAS.

א. די והותר - זה אף פעם לא.
ב. בגדול, לגבי כפתורים על הסטיק אתה צודק אבל בהחלט יש מצבים שגם הם יכולים לעזור, בוודאי ב-IL למשל מעמדת המטילן במפציץ כאשר המטוס מוכנס ל-level stabilizer ואתה חייב להוריד את הידיים מהסטיק על מנת להכניס נתונים ולכוון.
כך לעניות דעתי. 🙂

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.